Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Weekend placut, Dani!
Weekend frumos pt tate burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata, burticilor!
va dorim si eu si bebe un sfarsit de saptamana placut!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Am zis sa dau o raita pana nu imi vine sa ma apuc de vreo treaba. Deci senzatia de zgandarici cu treaba mai apare si la altii. Bun asa.

Vad ca va arde de iesiri in oras, parca as merge si eu pe undeva, dar azi chiar e urat afara. Sotul meu s-a trezut cu noaptea in cap, ne-a deranjat si pe noi, si acum s-a culcat la loc. Asa ca ma plictisesc la greu. Cred ca iau fata si merg la vot. Si sa mai cumpar ghivece si pamant. Nah ca nu ma las.

Pupici si weekend placut.

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxana, tu ai zis ca mergi in Germania. Acum am aflat ca saptamana viitoare merge si sotiorul pe acolo intr-o delegatie si i-as da sarcina sa achizitioneze caruciorul, sigur e mai ieftin decat la noi, asa-i? Oare am ajuti cu ceva magazin, site,adresa?
Mersi, mersi, mersi!

Gabriela, 22+

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez, el va merge in Munchen.
Daca stie cineva ceva, profund recunoscatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetele! Mai dau si eu un semn de viata ca desi v-am citit zilnic nu am mai avut chef sa intru. M-am saturat sa ma plang de acelasi lucru si probabil si voi asa ca prefer sa va citesc pe voi si sa ma simt mai bine decat sa va indispun eu.Annisia ma bucur ca ai scapat de contractii sa fie asa in continuare dar sa ai si grija, eu ba iau pastile ba nu iau ca parca ma simt la fel si cu ele si fara ele. Abia astept sa ajung la doctora sa-i spun sa vin mai des ca intr-o luna innebunesc fara sa stiu ca totul e bine.Gata ajunge! Va doresc un WE placut si nu uitati sa mai scrieti si pe aiciMyral24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, in Munchen merg si eu, insa zau daca stiu magazine unde gasesti carucioare, pentru ca nu m-au interesat. De obicei merg in centru Marienplatz si de acolo o iau pe jos dinspre primarie spre celalalt capat (am un lapsus acum legat de cum se numeste). Hainute gaseste la H&M de doamne, primul pe dreapta, ca sunt mai multe. La fel haine si carucioare, insa nu neaparat ieftine (dar nici super scumpe) gaseste la Galeriile Kauhof. La fel, pe dreapta undeva pe la jumatatea strazii respective cu magazine (nu are cum sa o rateze, se vede in dreapta o catedrala rosie. Daca o ia dreapta, maxim 50 m, e un magazin special pentru copii si gravide, acolo au multe lucruri, cred ca si carucioare. Cele mai ieftine chestii le gaseste la C&A, tot asa e un magazin f mare, cu multe etaje, la 50 m de primarie, pe partea stanga. In capat de tot al strazii, am uitat eu cum se numeste piata, dar aflu de la sotul meu, daca face dreapta, e un magazin de jucarii betooon, Opletter, dar cam scumput. Pe vis-a-vis este unul mai ieftin ceva, dar nu au carucioare. Cam asta. Oricum sa imi zici cand pleaca, ca pot sa sun pe prietenii nostri de acolo si iti zic sigur unde gaseste carucioare, dar nu as pune baza pe ce numesc ei ieftin, ca m-au trimis si pe mine dupa toale la un magazin de era sa fac infarct.

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Gabriela
am dat un ochi sa vad de au Baby-Walz in München (nu au)
In schimb am gasit unele maricele: http://www.baby-ansorge.de/
Baby-Ansorge, Lindwurmstr. 17, 80337 München
si mai e www.formesdeutschland.de
FORMES, Am Kosttor 1, 80331 München

Ambele au moda de gravidute, lucruri bebe, carucioare...

Mai e unula mare in westul Münchenului: http://www.igeka.de/germering/Public/index.html
Baby Gah GmbH, Hartstr. 87 b, D-82110 Germering

Spor la shopping

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io votez pt H&M la haine de gravidoase si bebei.pacat ca la Vilnius n-au.

nici eu nu prea mai intru, ca n-am gandu decat la ale mele.Am intrat in fibrilatii cu plecarea,acolo vor fi cca 16 grade zilnici si io n-am haine groase cu burta.
plus conferintele, plus concertul.acu pe ultima suta ii dau cu treaba.

va pup, bucurati-va de weekend!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Roxana, Piciulika, mersi tare mult! I-am transmis deja sotului indicatiile. Se mai orienteaza el pe acolo. Cunoaste zona. El a inteles mai bine mesajul tau, Roxana, decat mine, care nu am fost decat odata in Germania si atunci in trecere!

Va pup si bucurati-va de weekend-ul asta! Eu am mai dormit o tura si am visat ca eram la ecograf si apoi ca am nascut prin cezariana. Ce kestie! Sper sa nsac natural!

Gabrioela, 22+

Mergi la inceput