Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, pana la urma mi-a mai ramas ceva de facut. Am calcat perdeaua, m-am apucat sa pun calaretii pe rejansa, dar...mai am nevoie de cativa. Asa ca o las intinsa pe cat se poate pana maine cand o sa remediez problema.
Piciulika, e super lampa. Aveti talent la treburi de astea.
In rest, m-am rasfatat cu niste cartofi noi cu muuuuuuuuuuuult usturoi. Am facut o baita si ma duc acusi sa hacuiesc un ananas ca m-a aprovizionat sotul azi.
Cam liniste pe aici. Sper ca va distrati bine (sau va odihniti).

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Adrianaolimpia

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Scriu in reprize pt ca am mai citit din urma.
Teodora, +2? Pai eu am ajuns la un venerabil +8. Asa ca, Roxana, nu mai plange ca sunt si eu prin zona. Si mai rau e ca s-a ingrosat stratul de celulita de pe picioare. Da' lasa ca dupa ce vine bebe ma duc la fitness ca sa imi imbunatatesc forma fizica.
De care rulouri ai luat? De alea de panza?

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ce faceti gravidutelor? Nu s-a trezit nimeni inca?

Isabeluta felicitari pentru baietel.
Bee, drum bun si distractie placuta .

Roxana, si eu am luat Macmiror (nu in sarcina) anul trecut tot pentru candida, aparuta de la un antibiotic. La mine a functionat.

Si eu am fost ieri harnicuta si am fost si la vot. Dupa-amiaza am fost la cumparaturi cu o prietena si mi-am gasit si eu cate ceva: o pereche de sandale, niste pantaloni su elastic si siret si o bustiera. Dar cred ca m-am plimbat cam mult, ca seara cand am ajuns acasa eram tare obosita si ma durea spatele. Asa ca azi, avem program de relaxare si plimbare prin parc.

Sa aveti o zi frumoasa azi

Mandarinutza 24+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Isabeluta, felicitari pt bebe baietel!

Carmen, multumim pt recomandari! Ma bucur ca esti bine si tu si bebe!

Roxana, chiar imi sunt utile indicatiile voastre. Si eu am zis ca e pacat sa nu cumepere acum ceva pt bebe daca tot are drum acolo, iar eu sigur nu ajung degraba!

Piciulika, ce frumoasa e lampa! Artisti, ce mai!

Teodora, nu ne mai chinui cu cele 2+. Raportez si eu un rusinos 8 + kg. Eee, ce zici?

Eu…astazi, leneveala, ceva filme bune, o plimbarica, mancarica. Iar am visat o fetita draguta! Abia astept sa o vad live. Luni, eco morfofetala! Tineti pumnii!

Pup fetele dragi!

Gabriela 22+ Sara Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si de la noi. Ne-am trezit tarziu, aseara am stat sa vad dvd cu vulcanul ala, singurica, ca atat sotul cat si Alex au capitulat inainte de sfarsit. Trebuia sa mergem la cursa astazi, insa la prima nu am ajuns si la pranz nu mai am chef sa merg. Asa ca merge sotul singurel, si noi ca fetele la shopping in Mall. Apropos de shopping, va vine sa credeti cat au costat ieri ochelarii Alexandrei pe care nici nu stiu daca va vrea sa ii poarte? 5 milioane de lei. Noroc cu sotul, ca eu nu ii luam, plecam imediat de acolo.

Piciulika, este superba lampa, imi place foaarte mult, iar tu esti tare priceputa.

Simona, sa nu te apuci sa pui tu perdelele, nu e bine sa stai intinsa. Te interesau rulourile? Noi avem si din acelea, daca te interesa ceva anume sa zici. Insa stii ce nu imi place, ca sunt nevoita sa le ridic de tot, nu pot sa las numai o fanta de lumina intr-o parte.

Gabriela, pai atunci sa ia ceva si pentru BB. Duminica placuta si linistita, profita, ca dupa BB nu mai ai tu ocazia de odihna si filme. Crede-ma ca stiu ce spun.

Mandarinutza, sa porti sanatoasa achizitiile. Ce fel de sandale ai luat?

Gata, va pupic ca sunt presata sa plecam mai repede. Dumnica placuta si linistita!

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neata si de la noi, pe la amiaza.

Sabina, Gabriela, multumesc de urari. Pregatirile de petrecere sunt aproape gata. Pacat ca nu e vreme frumoasa si nu pot scoate picimea afara. Dar ne descurcam si in casa. Ma intorc acusica la treaba, sa termin papica. I-am facut un tort fluture. A iesit superb! Sunt curioasa ce reactie o sa aiba cand o sa il vada.

Sa aveti o duminica linistita.

Ana 23+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la mine,

Eu m-am trezit azi la 11, am fost tare obosita aseara. De obicei ma trezeam la 7 cel tarziu si mai leneveam prin pat cand puteam, dar azi chiar am dormit, ceea ce cred ca e bine, dupa ce o sa vina bebita mai rar cu somnul nu??????? Cand m-am trezit bebita se juca de zor, se stransese in partea stanga, parca era un guguloi acolo si lovea usor, se ridica burtica la fiecare lovitura, parca ma gadila, l-am mangaiat si nu a vrut decat dupa vreo 10 min sa se aseze in alta pozitie. Cred ca ii placea ce facea el acolo. Este foarte activ, mai ales dupa ce vb tati cu el. Daca ma gandesc ca nu l-am simtit prea bine in ziua respectiva il pun pe tati sa il mangaie si sa vb cu el, nu trec 2-3 min si incepe joaca. Sunt sigura ca si voi simtiti la fel, pentru mine este ceva nou, fiind la prima nastere si tb sa povestesc.
Zicea cineva de kg, noi am luat 8-9 pana acum, daca o tin asa .......cu 4 -5 kg pe luna pana nasc nu o sa mai intru pe usa......M-a certat si dr. mea, a zis ca este prea mult pt o luna.

O duminica placuta.

toate

cecilia,24+Cristian

http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ana-distractie placuta si LA MULTI ANI, Mirunei!

Raluca 18+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, petrecere frumoasa, sa va traiasca MIrunica, sa fie sanatoasa si norocoasa! Sa pui poze.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput