FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 22
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor
Da chiar ca ati disparut , doae e weekend, e de inteles.
Coenelia incearca sa te consolezi cu gindul ca asa a vrut Doamne Doamne, si impotriva vointei Lui nu ne putem pune. Lasa ca data viitoare cred ca va fi mai bine, ai sa stii unde sa mai corectezi. Iar stresule un factor al naibii de urit in a nu reusii, si din toate punctele de vedere vb. Capul sus trei luni pauza, nu? si pe urma va fi bebik.
Pussi
Andicu
Crinuta
Cenusareasa, Internet, ioana, Corina, Kla, si toate fetele
in asteptarea unui ingeras
Mi-Ka spune:
quote:
Originally posted by Delia21
left][/left]MIHAELOO,ce face nora???o pupam si sper sa ne vedem in iulie!!!
noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321
In iulie? pai nu ziceai ca vii acasa in iunie?
La Ale' i-au dat dintisorii de jos, e ca un iepuras acum si cred ca-i ies si cei de sus acum, ca tare maraita ii... In rest e bine, sanatoasa, toata ziua povesteste pe limbuta ei si s-ar juca non stop...mai are putin si pleaca in 4 labute...acum exerseaza pozitia de hata-hata
Il pupam dulce pe Rudy si de abia asteptam sa veniti acasa
andicu, crinuta, pussi, internet, Liana si toate szegedistele, va pupam
_
Printesa noastra,Alexia
dariaioanaxx spune:
Buna Magduta,
eu nu am disparut, ieri am fost la verisoara mea ce a care a facut FIV la Titan, pentru ca vineri era sa piarda sarcina, asa i a zis d na dr. Predoi si a internat o pe loc, a zis ca daca mai statea cateva ore acasa pierdea copilul, avea contractii din ce in ce mai dese si stari de voma,acum i a decoperit ca are si un hematomm probabil pe uter, nu se stie de la ce, sapt. trecuta a avut probleme la serviciu, desi este gravida patroana a incercat sa o dea afara, i a zis sa si ia medical si sa n o mai vada pana naste si cred ca de suparare i s a intamplat asta;despre mine sa sa ti spun decat ca astept programarea de pe data de 20 sa vad ce voi face in continuare, sambata mi am facut progesteronul dar o sa am rezultatul abia peste o sapt.
va pup, succes tuturor!
in asteptarea unui cu fustita!
daria
sunshine4ever spune:
Ciao Daria m abucur ca tu esti bine si iei lucrurile in sensul lor de derulare, vei vedea ca va fi un fianl fericit pina la urma. Imi pare rau de verisoara ta, sa stea cumintica in pat, si de patroana sa nu isi faca grij pt ca nu o poate da afara, este contra legii.O poate da in judecata. Si da, poate sa isi ia concediu medical alternativ cu medicul de familie si ginecolog apoi ajunge al comisie si isi ia concediu medical in continuare. eu in locul ei asa as faceo si m-i s-ar filfii de patroana. Sper sa fie bine.
Apropo tu cind ai fost priam dat ala Zadori ti-a trebuit si ex de interne? Pe foaia ce am primit de acolo scrie dar dr-t anu mi-a scris nimic.De trebuie s-o fac mai bine o fac aici ca nu am coasta nimic iar acolo, e destul de piperat.
Va pup pe toate si o zi superba
pussi spune:
magdaeu am i-am dus doar EKG-ul!
dariaimi pare rau pt. verisoara ta! Bica ca acum si-a revenit!
andicuam luat carteasi rad de nebuna prin casa!
PUSSI 12+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
dariaioanaxx spune:
Magda-pt. examen de interne eu i am dus o ecografie generala, facuta la toate organele interne, rinichi, ficat, pancreas etc si bineinteles si EKG care era trecuta separat oricum;la ce trebuie sa fi atenta este la stampila si semnatura care trebuie sa fie pe fiecare foaie de rezultat, la mine la unele analize pe care le am facut la policlinica sp. judetean, in afara faptului ca erau pe niste bucatele minuscule de hartie, aveau doar o bazgalitura in loc de semnatura si fara nici o stampila, dr.Z. nu a zis nimic, insa asistenta care le a tras la xerox s a cam strambat si daca nu eram cu Mirela cred ca se stramba mai rau;verisoara mea, desi are tot dreptul nu se poate certa cu patroana pt. ca are un contract pe 3 ani incheiat cu ea, ca i a platit niste cursuri si ii poate face mai mult rau, de judecata nici vorba;
Pussi- mersi, sanatate si tie si bebeilor!ce faci, itit este mai bine sau tot?
tuturor!
daria
scamiy spune:
Magduta, cand pleci iarasi ? Daca vrei ne-am putea intalni joi pe la 17:30, asta in cazul in care poti si tu. Din pacate in alta zi nu pot saptamana aceasta, iar saptamna viitoare sigur plec din tara.
Te pup .
Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !
P.S. Fetelor, cu cat timp inainte de a va face programare pt. FIV la Szeged, ati inceput sa va faceti analizele ?
corina74 spune:
buna fetelor
i-mi pare rau sa citesc despre probleme la serviciu, din cauza sarcinii, asta se rezolva simplu, cu medicul de medicina muncii, acum depinde si de specificul activitatii.
despre mine ce sa va mai spun , mai o noapte ..... si fac testul.
sper sa fie bine dac nu , privirea inainte
corina74
sunshine4ever spune:
Scamiy eu saptamina ast alucrez de dupamasa si eventual simbata duap ora 19:00 is libera, daca asa poti?! ar fi super.
Eu plec din cite mi-a msocotit si de na ma fenteza cciclul cel tirziu sa fiu acolo pe 18 iunie.
Corina sa fie cu noroc.