FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
sunshine4ever spune:
Buna fetelor
Iar ati disparut?
Corina vrem vesti bune, tin pumnii strinsi strinsi. pe toate aspirantele si mamicile
in asteptarea unui ingeras
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
corina te astept
Noi suntem bine! inca ! Am sensazia ca-i simt in burtica(seara pe la 19-21) daca stau in pat!
Maine facem morfofetala si poate aflam si culoarea celuluilalt carucior!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](baietel.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
sunshine4ever spune:
Pussi ma bucur ca sunteti bien, las' ca si greturile se vor termina
in asteptarea unui ingeras
ioana_p76 spune:
Corina iti tin pumnii sa fii
! Te asteptam cu vestea cea mare!
Pussi iti doresc sa fietotul in ordine la morfofetala! Si abia astept sa ne spui ce este si celalat Titi mic.burtica
Liana, Cenusareasa n-ati mai scris demult, sper ca sunteti bine!
Fetelor care ati facut de doua ori FIV, spuneti-mi daca mai trebuie refacute din analize?
Va pup pe toate!
Ioana
pussi spune:
ioanaeu n-am repetat decat hormonalele din Z2, atat! Dar eu am facut Fiv-urile la interval de 3 luni si intre ele am cam mers la Zadori!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](baietel.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
cenusareasa spune:
Buna dimineata fetelor!
Noi am fost pe-aicea,am citit,dar n-am mai avut timp sa scriem caci am fost nasi la cununia unor prieteni de-ai nostri si am cam fost ocupati.
cornelia si ioana imi pare la fel de rau pentru embrionasii vostri si sufar asa cum am suferit si pentru ai mei.Dar a 2-a oara va fi bine,o sa vedeti!Asa cum zice si andicu,prima oara organismul abia se obisnuieste,barem eu ca o inconstienta ce-am fost am plecat la drum imediat gresala pe care a 2-a oara n-o s-o mai repet,pentru ca orice-ar fi drumul e un stress in plus de care organismul n-are nevoie.Cum zicea o prietena de-a mea in zilele de dupa ET trebuie sa-ti propui si sa faci totul sa fii o mare nesimtita si sa nu-ti pese de nimic,doar sa dormi si sa maninci eventual filme placute.
pussi tinem pumnii la morfofetala!Pe ce adresa ii scrieti voi lui Zadori acum?? As vrea sa-i scriu si eu sa-mi fac o noua programare.
andicu il asteptam pe Filip cu mare drag!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
pussi spune:
cenusareasa deci erai prin zona, eu ii scriu pe adresa de gmail, cea de pe prima pagina!
pis
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](baietel.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
cornelianeli spune:
cenusareasa lasa ca am stat eu numai in pat....
sunt sigura ca data viitoare va fi mai bine pentru noi toate
cand vrei sa mai faci o incercare?
noua ne-a dat adresa de gmail si ne-a zis sa-i scriem pe ea
eu incerc sa-mi intru in ritm,m-am intors la munca,m-am reapucat de fumat si fac tot posibilul sa am mintea cat mai ocupata
pussi si bafta la eco sa vii cu vesti bune bune
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
cenusareasa spune:
Incerc sa ma vad cu el la inceput de august,in drum spre Croatia,caci acolo ne vom petrece vacanta,sa vedem daca-mi da ok-ul pt sfarsit de august.Sper ca intoarsa din vacanta voi fi mai odihnita,mai putin stresata si mai norocoasa.Daca nu ne da ok-ul o lasam pt mai tarziu in toamna.Of!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
scamiy spune:
Buna la toate fetele !
Magduta, din pacate nu pot eu sambata pt. ca merg la ziua de nastere a unei prietene. Poate reusim saptamana viitoare la sfarsit dupa ce ma intorc in tara, eventual pe vineri, dar oricum mai tinem legatura
Corina, sa fie intr-un ceas bun, sa dea DD sa fii insarcinata.
Pussi, ce dragut ca o sa afli ce o sa fie celalalt Titi mic ! Iti doresc sa fie totul bine si bebeii sa fie sanatosi indiferent ce o sa fie cel de-al doilea !
Fetelor, am vazut din ceea ce ati scris ca hormonalele se fac din ziua 2. Mai sunt si alte analize care trebuiesc facute in anumite zile ? Pt. ca m-am uitat peste lista de analize si acolo nu este specificat in ce zile se fac anumite analize. Va rog sa ma ajutati sa ma documentez .
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !