FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor
Iar ati disparut?

Corina vrem vesti bune, tin pumnii strinsi strinsi.

pe toate aspirantele si mamicile

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

corina te astept
Noi suntem bine! inca ! Am sensazia ca-i simt in burtica(seara pe la 19-21) daca stau in pat!Maine facem morfofetala si poate aflam si culoarea celuluilalt carucior!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi ma bucur ca sunteti bien, las' ca si greturile se vor termina

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Corina iti tin pumnii sa fii ! Te asteptam cu vestea cea mare!
Pussi iti doresc sa fietotul in ordine la morfofetala! Si abia astept sa ne spui ce este si celalat Titi mic.burtica
Liana, Cenusareasa n-ati mai scris demult, sper ca sunteti bine!

Fetelor care ati facut de doua ori FIV, spuneti-mi daca mai trebuie refacute din analize?
Va pup pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

ioanaeu n-am repetat decat hormonalele din Z2, atat! Dar eu am facut Fiv-urile la interval de 3 luni si intre ele am cam mers la Zadori!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Buna dimineata fetelor!

Noi am fost pe-aicea,am citit,dar n-am mai avut timp sa scriem caci am fost nasi la cununia unor prieteni de-ai nostri si am cam fost ocupati.

cornelia si ioana imi pare la fel de rau pentru embrionasii vostri si sufar asa cum am suferit si pentru ai mei.Dar a 2-a oara va fi bine,o sa vedeti!Asa cum zice si andicu,prima oara organismul abia se obisnuieste,barem eu ca o inconstienta ce-am fost am plecat la drum imediat gresala pe care a 2-a oara n-o s-o mai repet,pentru ca orice-ar fi drumul e un stress in plus de care organismul n-are nevoie.Cum zicea o prietena de-a mea in zilele de dupa ET trebuie sa-ti propui si sa faci totul sa fii o mare nesimtita si sa nu-ti pese de nimic,doar sa dormi si sa maninci eventual filme placute.
pussi tinem pumnii la morfofetala!Pe ce adresa ii scrieti voi lui Zadori acum?? As vrea sa-i scriu si eu sa-mi fac o noua programare.

andicu il asteptam pe Filip cu mare drag!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

cenusareasa deci erai prin zona, eu ii scriu pe adresa de gmail, cea de pe prima pagina!
pis

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cenusareasa lasa ca am stat eu numai in pat....
sunt sigura ca data viitoare va fi mai bine pentru noi toate
cand vrei sa mai faci o incercare?
noua ne-a dat adresa de gmail si ne-a zis sa-i scriem pe ea
eu incerc sa-mi intru in ritm,m-am intors la munca,m-am reapucat de fumat si fac tot posibilul sa am mintea cat mai ocupata
pussi si bafta la eco sa vii cu vesti bune bune

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Incerc sa ma vad cu el la inceput de august,in drum spre Croatia,caci acolo ne vom petrece vacanta,sa vedem daca-mi da ok-ul pt sfarsit de august.Sper ca intoarsa din vacanta voi fi mai odihnita,mai putin stresata si mai norocoasa.Daca nu ne da ok-ul o lasam pt mai tarziu in toamna.Of!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna la toate fetele !

Magduta, din pacate nu pot eu sambata pt. ca merg la ziua de nastere a unei prietene. Poate reusim saptamana viitoare la sfarsit dupa ce ma intorc in tara, eventual pe vineri, dar oricum mai tinem legatura

Corina, sa fie intr-un ceas bun, sa dea DD sa fii insarcinata.

Pussi, ce dragut ca o sa afli ce o sa fie celalalt Titi mic ! Iti doresc sa fie totul bine si bebeii sa fie sanatosi indiferent ce o sa fie cel de-al doilea !

Fetelor, am vazut din ceea ce ati scris ca hormonalele se fac din ziua 2. Mai sunt si alte analize care trebuiesc facute in anumite zile ? Pt. ca m-am uitat peste lista de analize si acolo nu este specificat in ce zile se fac anumite analize. Va rog sa ma ajutati sa ma documentez .

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput