FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Buna! Magduta, ai putea sa ma treci si pe mine pe lista pt Nicula? Numele meu este Liliana. Voi avea punctia probabil miercuri, 6 iunie. Iti multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Magduta iti trimit PM cu nr de tel. Eu dumineca am o nunta
in Cluj, vorbim pe telefon, daca putem ne vedem, eu oricum o sa fiu cu Daria mai mult pe afara decat in restaurant .
Corina bine ai venit , iti tinem pumnii sa fie totul bine
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Am revenit si eu la servici si singurul lucru bun e ca de aici pot intra si eu pe net mai des sa vorbesc cu voi, ca mi-a fost dor de voi.
Am trecut prin niste momente destul de grele si as fi avut nevoie de voi..
Inca o data va multumesc tuturor pentru sustinere si intelegere,nu stiu ce m-as face fara voi!
Am citit ce-ati scris si imi pare rau sa vad ca sunt din ce in ce mai multe fete care o iau pe drumul anevoios al FIV-ului.
Tuturor fetelor care sunt acum in pregatiri pentru FIV si celor care asteapta rezultatul va doresc sa va ajute Dumnezeu sa va realizati visul de a avea copii mult doriti!

Va pup cu drag pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

salut fetelor
multumescc ptr incurajari
scuze , din cauza emotiilor am uitat sa precizez, am fost la doctorita, impresia pe care o am despre ea si despre tot ce se intimpla acolo este una foarte buna.
magduta eu am fost pe la ora prinzului probabil din cauza asta nu ne-am intilnit.
abia astept ziua de marti.
va pup pe toate

corina74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Andrao te-am trecut ep listuta mea, sa dea DD sa fei cu ochisori de data asta, sa fi optimista
Internet ti-am trimis un Pm, stept raspuns, dar te rog sa mai imi scrii odata nr de tel pt ca din gresala am sters pm-ul.
Ioana timpul el va vindeca pe toate, e greu dar vei vedea ca intr-o una zi si la tien va rasarii soarele cind a vreau Bunul Dumnezeu. Trebuie sa speri, speranta moare ultima.
Corina sunt si eu cu doctorita, si am stat la receptie de al ora 10 pina la 13.30 de am intrat al ea. Sigur am trecut un ape linga alta. Dar nu conteaza. Iti doresc sa te ajute DD ca pe 5.06 un rezultat pozitiv.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Pussi unde esti ? Iti treimit un Pm.

FEtelor de Liana nu stiti nimic? Mi-e tare dor de ea. sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Magduta, asa este, si tu si Andicu aveti dreptate, trebuie sa merg mai departe si sa am incredere in Dumnezeu si asa cum zicea un preot, sa multumim lui Dumnezeu in fiecare dimineata in care ne trezim si vedem lumina zilei........mare dreptate avea. Iar despre bataie, chiar as merita una zdravana sa inteleg odata pt. totdeauna ca numai daca gandesc pozitiv si cu credinta mare in Dumnezeu o sa imi tin puiutul in brate. Magduta sper sa reusim sa ne vedem, asta in cazul in care nu plec din tara saptamana viitoare. Te pup

Am o intrebare: stie cineva daca pot lua duphaston fara recomandarea medicului, incepand cu ziua 14 timp de 10 zile, pt. a-mi ajuta la nidarea ovulului ???

Andrao iti doresc multa bafta pt. ziua de 6 iunie, sa fie cu noroc punctia.
Corina 74, si tie bafta la testul de la Szeged din 5 iunie, sa auzim numai de vesti bune.

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput

Scamiy eu m-as bucura sa ne vedem ininte sa plec, de nu si dupa sunt zile.
Despre duphaston nu stiu ce sa zic , poate te ajuta fetele mai cu experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
am ajuns si noi acasa...si parca greul acum incepe...
nu stiu ce nu a mers bine...nici doctorului nu-i venea sa creada,totul a fost bine facut...embrionii de buna calitate,endometrul foarte bun,transferul perfect...si totusi nu a fost sa fie.....primul lucru pe care m-a intrebat a fost cat de linistita am stat in cele 2 saptamani de la et...cum am suportat stresul...
parerea mea este ca nu am stiut cum sa gestionez tot stresul acumulat...in timpul stimularii nu m-am simtit foarte bine,m-am umflat foarte tare,emotional am fost terminata..stari de acum plangi acum razi suprefactul ma ustura ingrozitor...pielea mi se inrosea si se umfla....ultimele zile abia ma puteam misca
apoi dupa transfer m-am tot chinuit sa stau cat mai mult in pat si sa nu ma gandesc dar....nu prea am reusit
data viitoare stiu exact la ce sa ma astept si cred ca si organismul meu va sti
si cred ca a fost nidare partiala...
intreba cineva de progesteron,este bine sa vb cu doctorul sa va dea reteta din timp pentru ca nu au tot timpul pe stoc si sunt ceva probleme cu aprovizionarea
mult succes fetelor care sunt acum in focuri si incercati pe cat posibil sa nu va stresati deloc

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

corinabine ai venit!!!
magdutate pupam toti 3!
andicule
ioanaasta e viata! capul sus pt. un nou inceput!Trebuie sa crezi in reusita ta!
cornelia cu stresul are dreptate! Si la mine prima data a fost nidare partiala si stres cat incape! La runda 2 am facut numai ce mi-a placut si convenit, am raspuns la te. numai celor cu care am avut chef sa vb! si am citit ff mult, carti haioase care m-au tinut ocupata mintea! Imi faceam unghiile aproape zilnic si ma cremuiam...e ff importantanta linistea si moralul ridicat! Eu iti tin pumnii pt. Fiv-ul norocos!!
pisnoi iti tinem pumnii!!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput