FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 20
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor, desi al Cluj e de ploaie eu va doresc sa aveti o zi superba
Andicu suntei pe listuta, si DD sa fie cu voi ca Filip sa se nasca sanatos tun fara nici o problema. Vrem Apgar 10
Un pic m-ai intristat scriind ca se reuseste din a doau incercare, hai sa fie si din prima, eu nu o sa mai am posibilitate de a face si al doilea doar duap ce termin creditul bancar sase ani, ce ma fac? Trebuie sa fei din prima
Pussi deja v-am trecut pe listuta, pupici pt cei doi bebici
Steliana te rog din sufler scriemi si numele de care trebuie sa intreb!
Daria sa imi trimiti pm , am incercat sa dau de numele real dar m-am lasat pagubasa
Gabitu unde ai disparut, ce mai faci? Cum esti?
Cenusareasa hai fi optimista, tin pumnii
Kla
Va pup pe toate , eu acu ma duc sa fac nanic ca doar noaptea a fost lunga la servici.
in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
moniconcediu placut! Sa ai grija de tine!!
stelianace faci?? cum mai esti?
magdutamultumim frumos!
cine stie ceva de Liana???
PUSSI 12+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
internet spune:
Pussi am zis ca-ti raspund si am tot uitat .
La cerclaj anestezia este ca si la punctie, nu te intubeaza. Eu am facut la 16 saptamani ( tot preventiv), contractii nu am avut, in spital eu am stat 3 zile, depinde de doctor, unii nle lasau sa plece in aceeasi zi.
Va pupam
Magdaluta mi-a zis Marinela ca v-ati intalnit. Sambata si dumineca sunt la Cluj .
multa bafta
Adela saptamana viitoare sper ca ne vedem, acum sunt f ocupata
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
scamiy spune:
Magduta iti multumesc ca mi-ai dat nr. de telefon, am sa te sun intr-una din zilele urmatoare pt. ca zilele astea nu sunt in apele mele stiind ca trebuia sa nasc saptamana aceasta. Cu toate astea sunt alaturi de tine si te rog sa speri in continuare ca DD o sa fie alaturi de tine si o sa te ajute sa-ti implinesti visul de-a ramane insarcinata din prima incercare. As vrea sa ma treci si pe mine pe lista pt. Nicula, numai sa-mi spui daca e de ajuns doar numele mic, adica CAMELIA, daca nu e de ajuns am sa te sun sa-ti spun numele intreg. Te pup si ai grija de tine.
Kla iti tin pumnii pt. vineri si iti doresc din tot sufletul sa-ti fie analizele bune. Multa bafta !
Cornelia , imi pare atat de rau pt. tine ! De ce oare trebuie sa induram atatea ??? Nu cred c-o sa gasim raspunsul vreodata. Fii tare si nu renunta ! Trebuie sa luptam pt. minunea care ne-o dorim in viata noastra.
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !
andicu spune:
'Neata de la mare!
Magduta, multumesc si nu te supara ca am zis ca majoritatea reusesc de la a2a incercare! bineinteles ca tu o sa reusesti din prima! avem si exemple cu reusite din prima : MikA, Leliuta, Auburn...eu am vrut sa incurajez fetele care au esuat ca mine si ca Pussi la prima incercare! eu tin pumnii si ma rog sa reusesti!
Delia, mama frumoasa cu Rudy si mai frumos - ar trebui sa nasc in jur de 28 iunie, asa mi-a zis dr (desi termenul e de 4-10 iulie), dar fac cezariana.
Steliana, multi de la noi si poti sa fii sigura ca raman pe-aici sa ma asigur ca veniti toate la Odisee! succes in august!
Dariaioana, sa stii ca si eu am auzit de dr Neamtu ca e un endocrinolog f bun! vrei sa mergi si la altcineva? eu doar de ea auzisem.
Scamiy, capul sus si nu te mai gandi la ce trebuia sa fie! asa a vrut Dumnezeu! acum gandeste-te la ce urmeaza si bucura-te de viata pe care o ai, ca e pacat sa te agati de trecut!
Moni, vacanta frumoasa si sa te intorci cu bateriile incarcate!
Oof, ce-as merge si eu in Antalya! anul asta, pe cine aud, toti pleaca in Antalya si e locul meu preferat de vacanta - cand e vorba de relaxare totala... da' lasa ca la anul in toamna o sa plecam in 3! .
Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
dariaioanaxx spune:
Andicu- nu stiu ce sa ti zic daca dr. Neamtu este un endocrinolog bun sau nu, eu la sfatul vostru am mers si la dansa, am vazut intr adevar ca era f. multa lume la dansa, desi eram la o clinica part.,mi a spus ca am niste "amarate" de chisturi foliculare, ca nu am ovarele polichistice insa,si ca nu intelege de ce dr. Protopopescu nu mi le a punctionat;am intrebat o daca nu cumva este nevoie sa mi mai fac anumite analize hormonale si a spus ca nu , s a uitat pe hormonalele recomandate de Zadori, a vazut ca sunt bune si sa nu mi mai fac atatea griji ca nu este nimic grav si ca oricum puteam sa fac FIV si cu aceste chisturi;eu totusi merg sa mi fac si progesteronul sambata ca este a 21 zi a CM pt. ca am citit ca lipsa acuta de progesteron ar impiedica ruperea foliculilor, ciao
daria
tuculucu spune:
salut fetele dragele!!!
eu sunt bine, nu am scris de mult,dar v-am citit tot timpul. am tot chefuit in ultimul timp si acum trebuie sa-mi revin dupa petrecerea de ziua sotului de aseara. dar nu conteaza ca a iesit super fain :)
maine mergem la budapesta pt. ecografia uterului, testarea anestezicului si sa-mi scrie reteta pt stimulare, hormonii cei asteptati. sper ca in toata capitala aia sa nu fie probleme si sa gasim ca pe voi va tot aud ca nu gasiti decat greu ceea ce aveti nevoie. acum sunt foarte somnorici ca tocmai am mancat si abia astept sa treaca ziua si sa fim acolo.
va pupicesc
have a nice day!!!
cami
sunshine4ever spune:
Internet da ne-am intilnit si ne-am povestit offurile, suferintele. Pai simbata eu lucrez de noapte cam pe la amiaz ne-am putea vedea, sau duminica dimineata duap ce ies de la lucru, ca mai incolo as vrea sa ma duc al Nicula. Ce zici?
Aaaaaaaa cine mai vrea pe listuta e bine venita
Scamiy e ok, numele de botez ajunge, si pe saptamina viitoare pe joi sau vineri ne intilnim obligatoriu, trebuie sa iti dau o mama de bataie ca sa nu te mai uiti inapoi, drumul e ininte si cu increderea in Dumnezeu ne continuam drumul, El stie de ce n-i le da pe toate. Hai ca ne vom incuraja live una pe alta. Capul sus ca daca Doamne Doamne ti-a dat un necaz iti va da si putere sa treci peste.
Andicu stai mama linistita ca nu ma supar, doar stiu si eu ca fiecare organism e alta, su nu e pe mine cee si pe alta......oricumam pregatesc si tp reusita si pt esec. Asta-i viata trebuie sa o traim cum e.
Tuculucu DD sa fie cu voi sa sa veniti acasa cu vesti bune.Tin pumnii
corina74 spune:
buna fetelor
numele meu este corina
sunt la a doua incercare FIV, prima am facuto in Timisoara la dr Munteanu, in februarie si acum in 23.05.2007 la Szeged,in 05.06 urmeaza sa fac testul.
dupa ce ma descoperit acest site ma bucur ca exista si urez succes tuturor celor care isi doresc
corina
sunshine4ever spune:
Buna dimineata, o zi superba pt toata lumea !!!
Corina74 sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori, tin pumnii! Dar al care medic ai fost dr Zadori sau doctorita? P edata de 23, cum de nu ne-am intilnit doar si eu am fost acolo?!
Va pup ep toate , nu v amai insir ca imi pica ochii in gura, trag un pui de somn apoi iar forum.