FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 19
ala77 spune:
Moniland, multumesc pentru raspuns. Maine fac a doua ecografie, dupa ce la prima am avut doar 2 foliculi. Dezastruos!!! Asa ca iti dai seama ca mie, oricum imi vine sa plang non-stop, cu si fara hormoni!
E obligatoriu sa faci injectiile la aceiasi ora? Primele 3 zile le-am facut dimineata, apoi, in ziua primei ecografii le-am facut la pranz, dupa ce mi-a modificat dozele. Asa ca am ramas sa le fac la pranz.
Daca nu ti-e greu, mai spune-mi si daca trebuie sa fac ex.de urina. In rest am dus toate analizele.Cei de acolo nu mi-au spus.
andicu spune:
Of, Cornelia...! eu o tin pe-a mea: se pareca la Szeged, a2a incercare e cu noroc! eu ma tot gandesc ca nu reusim din prima pt ca nu e organismul obisnuit cu ce se intampla si respinge embrionasii. A2a oara sau a3a merge pt ca deja s-a obisnuit cu hormonii si cu restul....Cornelia, o sa vezi si tu si Ioana si restul fetelor, ca TOAMNA se numara bobocii!
Ala, e normal sa te doara sanii de la stimulare! si eu am fost la fel, ba chiar, cum ti-a scris si Moni, mai simti si altele pe langa.Cu injectiile e ok si la pranz, si eu am avut zile cand mi le faceam la pranz pt ca eram la clinica, si pana ieseam de la consultatie trecea de 11.00-12.00. Multa bafta, iti tin pumnii sa vii maine cu vesti bune de la eco!
Magduta, te rog si eu mult sa ma pui pe lista, de fapt, mai mult pt bebe Filip din burtica as vrea sa se roage, sa fie sanatos! multumesc mult!
Pussi, si eu tot pana la 12 sapt. am tinut legatura cu Zadori. Vreau sa-i mai trimit dupa ce nasc un mail cu date si poze cu bebe, ca sa vada ce a realizat. Felicitari ca impliniti 12 sapt si treceti de pragul de stres! inca 2s si ati ajuns in trim. 2 ! x3.
Noi venim de la eco. Bebe e bine, da cu capu' la mami intre picioare de imi vine sa fac p...pe mine instant, dar inca stau bine- col suficient, si toate cele.O mai duc inca 4 sapt. cica. SIngurul mic stres care ramane e acel chist pe care mi l-au vazut dr la bebe , dar se pare ca nu afecteaza nici-un organ...o sa vedem dupa ce se naste, la un eco.Ma rog la Dumnezeu sa fie ceva inofensiv, care sa nu necesite nici-o interventie ( de fapt, asa cum banuie dr Herghelegiu c-ar fi ).
tuturor!
Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
ala77 spune:
Andicu, multumesc pentru raspuns!
Am vazut pozele tale, sunt super! Cand nasti? Cred ca in curand.
Eu sunt stresata pentru ziua de maine. Sper din tot sufletul sa mai fi aparut niste foliculi.
Stie cineva ce a patit Gabita? De ce i-a intrerupt tratamentul?
Moniland spune:
Ala, eu nu am facut FIV-ul la Szeged ci la Cluj. Mai intru pe la subiectul acesta caci imi sunt dragi fetele si de fapt avem aceeasi suferinta. Analizele din urina cei de la Cj nu mi-au cerut. Nu am auzit ca trebuie nici la Szeged adica nu ar fi obligatorii pentru FIV. Tin pumnii pentru maine la eco sa apara si alti foliculi si sa mergeti mai departe.
Andicu, inca un pic si-l vei avea pe Filip in brate. Un Filip sanatos fara nici o problema, un Filip dragalas si frumusel ca mama lui, un Filip cu parinti topiti dupa micul baietel.
Monica
pussi spune:
magduta si noi vem pe lista! multumim!
andiculesa dea DD sa o duc cu bine pana la capat!Voi numai aveti mult! Vreau poze cu camera lui Filip, am inceput si eu sama interesez si sa-mi povestesticum a fost nasterea Si..o poza cu burta mare !
moni cand pleci la turci?? si cand incepi??
PUSSI 11+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Moniland spune:
Pussi, maine ma duc spre capitala, iar vineri dimineata imi iau zborul spre turci.
La Cj se pare ca luna august e pentru concediu asa ca daca nu incep acum (azi ziua 6 cm) voi incepe la toamna. Si cum nu prea am chef sa ma injectez cred ca o las pentru mai incolo, adica in septembrie. Doar si andicu a reusit toamna
Monica
Delia21 spune:
ANDICULE,nu-mi vine sa cred ca mai ai asa de putin si iti vezi minunea!!!!!!Pai ai inceput numaratoarea inversa de acum.BAFTA MULTA!!!!!Spune-mi si mie pliiiz pe cand ar trebui sa vina bebe si daca vei opta cumva pentru cezariana.Te pup de mii de ori!!!
MIHAELOO,ce face nora???o pupam si sper sa ne vedem in iulie!!!
steliana04 spune:
Salutare si pupici pentru fiecare .
Magduta10, am o rugaminte la tine, cand mergi la Szeged verifica la secretariat daca intradevar am programare pentru data de 14 august, ora 14.
Pentru fetele care au fost de curand la Szeget, se mai gaseste progesteron injectabil la farmacia clinicii?
Imi parere rau pentru fetele care nu au reusit in ultimul timp, sa nu va descurajati, data viitoare sigur va fi bine pentru fiecare dintre noi.
Andicu si Pussi, sunteti foarte dragute ca nu ati plecat de la acest subiect. Vreti sa ne trageti dupa voi, asta este foarte clar. Va pup si va doresc sa fiti fericite cu familiile voastre impreuna.
dariaioanaxx spune:
Magda-iti trimit PM sa ma treci si pe mine pe listuta pt. manastire
Fetelor-cine mi recomanda un endocrinolog bun, dr. Corina Neamtu la care am fost mi a zis ca am niste amarate de chisturi foliculare care merg f. bine punctionate, eu deocamdata nu vreau sa fac laparoscopie pt. ca si asa ma inteles ca se refac rapid,vreau sa incerc sa aflu cauza hormonala care sta la baza lor,ce ma sfatuiti?
Cornelia- imi pare tare rau, lasa ca va fi bine data viitoare!
tuturor!
in asteptarea unuicu fustita!