FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 18
sunshine4ever spune:
Cornelia imi pare nespus de rau, Dar sa ai incredere in DD ca te va ajuta si pe tine, data viitoare va fi mai bine.
Ti-a zis Zadori ce nu a mers sau unde a fost problema?
Fetelor, ce se intimpl ade atita nereusita? Ma ingrozeste, dar undeva fiecare organism raspunde altfel.
in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
sa stiti ca am auzit ca iau au fost cu citeva zile in uram scurgeri de radiatii de al Cernobil, o fi de vina?
sunshine4ever spune:
FETELOReu pe sfirsit de saptamina sau uramtoarea saptamina ma duc al Nicual de vreti sa va scriu pt pomelnic sa imi spuneti numele vostru real , daca nu vreti ep forum prin pm.
sunshine4ever spune:
Ala77 eu personal nu stiu sa iti raspund inca nu am avut parte de stimulare, poate te ajuta celelalte fete, dar am gindesc din moment ce se induce in organism ceva in plus mai tare tot reactioneaza cumva, sau poate te atentioneaza de ceva preventiv. Poate fetele iti vor da un raspuns mai concret si succes
Moniland spune:
Ala, da. Tot organismul se modifica si ai diferite stari. eu de ex. la prima mea incercare, pe la sf stimularii aveam o stare f. proasta de imi venea sa plang tot timpul din chestii marunte. Iar fizic ma simteam ca un balon.
Eu stiu ca injectiile se fac la ora fixa.
Cand ai urmatoarea eco?
Cornelia, si mie imi pare tare rau ca nu ai reusit.
Magduta, si eu vreau la tine pe lista.
Monica
sunshine4ever spune:
Cu multa placere Monica si oferta e valabila pt otate fetele care vor.
Liana nu ne-ai mai scris de mult, sper din tot sufletu ca esti bine.