FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CORNELIA tin pumnii stransi sa vi cu vestea buna!!!ma rog la DD sa ai o valoare super mare.

fetele eu vineri merg aici la un medic sa-mi interpreteze analizele,si daca zice ca nu e de bine voi fi nevoita sa-mi aman programarea ca nu vreau sa mai fac un fiv si sa nu reusesc apoi sa ma simt vinovata si sa cred ca din cauza mea n-am reusit.daca e ceva ce as putea trata inainte de fiv nu ma intereseaza ca trebuie sa-l aman ca zau mi frica de inca un esec.

MAGDUTA,PUSSI,ANDICU, si toate fetele un pt fiecare.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cornelia , sunt si eu aici!
Doamne-ajuta! sa vii cu testul pozitiv !

Kla, bafta multa la doctor vineri! sper sa vii cu vesti bune!

tuturor!
Si noi mergem azi iar la dr sa vedem cum stam. Sper sa fiu ok in continuare, ca mai avem 4 saptamani pana cand primim ok de nastere.

Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu, danielavoi cat de des ati tinut legatura cu dr. Zadori?? Eu i-am scris un mail acum, i-am pus si poze de la eco...si masuratorile, si kg. mele pierdute credeti ca-i suficient?

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda- mi a activat PM ul deci imi poti scrie cand vrei, Pussilina cand mi a explicat a uitat sa mi spuna ca trebuie sa ma loghez inainte si de asta cred ca nu reuseam, tu cam pe cand pleci?
Cornelianeli- mult noroc maine si valoare mare, mare!
Ala- eu zic sa fii optimista, sa crezi in sansa ta si sa mergi mai departe!
tuturor

in asteptarea unuicu fustita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mi-a si raspuns

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Fetelor, dragelor, va multumesc din suflet pentru incurajari! Sunteti de nota 15!
De urmarit, nu va urmaresc de mult, dar am mai citit si mesaje mai vechi.
Dr. mi-a spus ca la a doua foliculometrie vom hatari ce facem in continuare. Tare mi-e frica sa nu patesc cum a patit Gabitzu, desi nu am inteles prea exact care a fost motivul pentru care i s-a intrerupt procedura.
Si mai am o intrebare: Are vreo importanta ora la care faci injectiile? Eu fac Gonal f, Merional si Buserelin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Cornelia suntem aici cu pumnii stransi si cu ochi pe pc
Pussi eu am tinut legatura cu Zadori pana la 12 saptamani, atunci a fost ultimul mail, in care mi-a spus ce tratament sa mai fac si sa-l caut in caz de apar probleme, Sigur iti va raspunde la mail-uri, tu avand o sarcina mai speciala, nu te lasa la greu.

Multumim tuturor fetelor pentru felicitari si va astedptam la odisee pe toate.Vreau neaparat sa facem un subiect cu mamici de Szeged, cred ca toti bubulini vor gangurii in ungureste......

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

din pacate nu pot sa va dau o veste buna...
data viitoare vom fi mai norocosi
multumesc pentru sustinere

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cornelia:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Cornelia, imi pare rau, sigur data viitoare va fi bine...

+21 sap cu
danielal

Mergi la inceput