FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cornelia, iti tin pumnii maine! Da Doamne sa fie bine!!!!!!!!

Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cornelia, eu nu am reusit acum! Dar data viitoare sper ca voi reusi.Ti-am trimis un sms( cred ca-l primesti si in Ungaria,nu?).Bafta multa maine,macar tu sa ne dai o veste buna...ca in ultima vreme numai nereusite au fost!

Magduta: multumesc pentru incurajarile pe care mi le-ai scris mereu la azoo.Ai un PM de la mine.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

magduta, multumesc de incurajare. Dar situatia nu e deloc roz. Dr. mi-a spus ca ar fi preferat sa fie mai multi foliculi si mai mici decat doi si mari. Sincer, mi s-au cam naruit sperantele...Oare mai e cineva in situatie similara? Cu doar doi foliculi dupa 4 zile de stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adaca
cornelia[majoreta] tinem pumnii pe maine!
ala77eu zic sa stai calma cu nr. de foliculi! Nu stiu decand ne urmaresti, dar eu in urma cu vreo 2 sat. am anuntat ca am prietena reusita la Szeged prin Fiv! A avut 2 foliculi, ambii pe acelasi ovar, dr. nu stia daca sa o puna sa faca Fiv sau IA cu asa productie slaba! Ea a decis ca face Fiv cu riscul ca pierde acesti bani! Rezultatul il sti . Iti doresc sa ai aceasi incredere si rezultatul sa fie acelasi si la tine! + ca oricum foliculi mai apar pe parcurs!

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Nusy ti0am scris un pm dar in caz de nu l-ai primit sa mai imi scrii ca al sfirsit ep cind trebuia sa trimit imi facea figuri calculatorul, de nu treimite-mi un mail de al tau sa iti pot scrie.
Voi fi alaturi de tine in continuare si trebuie sa reusim trebuie sa avem incredere in DD ca ne va da si bebika noastra

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cornelia, iti tin pumnii azi. Sa dea DD sa ai o valoare frumoasa. E cazul de o noua reusita ca in ultimul timp...
Magduta, acidul folic se poate lua cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata. Oricum organismul isi ia doza necesarea si ce e in plus se elimina.
Ala, si mie mi-au mai aparut foliculi dupa ziua 5 de stimulare. Inca nu s-a incheiat procesul de selectie.

Monica

Mergi la inceput

Cornelia vrem cvesti bune, DD ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cornelia stam cu pumnii stransiiiiiiiiiiii
pisssssssssssssssssss il asteptam pe PIS BB
ala 77hai sa-ti mai reidic moralul, Auburnproaspata nostra mamica.... a avut 2 foliculi, la punctie erau 5, dar doar cei 2 s-au tranformat in embrionasi si acum are fetita !

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Ala77 nu te necaji mai ales acuam cind tu ar terbui sa fi calma, voia lui DD e mare, si speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cornelia, suntem toate aici si asteptam cu sufletul la gura!

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput