FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 15
dariaioanaxx spune:
Magda- eu zic ca tot ziua 1 a CM;
Pis- succes mult iti doresc si reusita!
Fetelor- mai zice ti mi odata cu PM -ul cum il activez!
Mirelus- abia astept sa ne mai vedem, poate la toamna o sa revin la Szeged!
succes tuturor unguroaicelor!
in asteptarea unui cu fustita!
sunshine4ever spune:
Daria crede-ma ca nu mai stiu cum am facut si pe min ePussi m-a invatat, dar cred ca m-am bagat in meniu pe stinga sus a paginii in mesaje private si de acolo am apasta parca activeaza. Incearca pe acolo, vezi
in asteptarea unui ingeras
dariaioanaxx spune:
Pussi- iubita pe rog mai scrie mi cum sa mi activez PM ul, am inteles de data trecuta sa caut la meniu in stanga sus si sa aleg mesaje private, apoi mi ai zis ceva de 4 casute albastre si ca trebuie sa aleg pe penultima, aici nu am inteles pt. ca dupa ce aleg acolo mes. private nu dau de cele 4 casute cum ai zis tu, apare un tabel mai mare cu forumurile....HELP!
adaca spune:
BUN VENIT CELOR NOI SI SUCCES CELOR CE AU INCEPUT TRATAMENTUL.
PUSSI Sunteti bine? Tu cum te mai simti? Eu am facut o tura de perfuzii, dar cred ca urmeaza alta.
LIANA pe unde mai esti? Vad ca si tu scrii mai rar. Esti bine? Ne este dor de tine.
TIA voi ce mai faceti?
Pentru toate fetele
Ade 10, Dari & Cai
AB Darius si Caius Gazele
ala77 spune:
Fetelor, mare suparare pe capul meu! La prima ecografie dupa ce am inceput stimularea am doar doi foliculi, cate unul pe fiecare ovar, drept e ca sunt de calitate, dar sunt doar doi. Asa ca nu cred ca am vreo sansa...din pacate. Mi-a marit doza de Merional si a scazut-o pe cea de Gonal f. Ce ziceti de asta?
sunshine4ever spune:
Ala77 ceea ce inseamna numarul lor nu pot sa iti zic nimic doar si eu voi fi incepatoare abia din iunie, dar citind ceea ce scriau fetele ca abia esti la inceput pina la sf de tratament situatia se poate inbunatatii, si nu conteaza nr ci calitatea.
Fruntea sus si Doamne ajuta sa fie de bine.
Chiar FETELOR puteti sa imi scrieti si pt mine aproximativ cam cit ar trebui sa se produca ca sa se poata faca punctia si apoi Et???
sunshine4ever spune:
Fetelor va mai stresez cu o intrebare, voi ati luat acid folic si ininte de fiv sau doar la indicatia dr Zadori? Eu ma uitat sa o intreb pe dr-ta. Ce sa fac?
cornelianeli spune:
buna fetelor
andicu un mare pentru voi
daniela ce veste frumoasa....sa va traiasca printesica
pussi
nusy eu sunt inca in szeged,testul il fac la clinica maine dimineata....tu ce faci,cum te simti? iti tin pumnii sa fie bine
magda ma bucur ca ai inceput,ce sa-ti spun despre cazare...am inteles de la agentul imobiliar ca apartamentul in care stam noi va fi mai mult ca sigur liber in luna iulie,astepta telefonul tau,noi am stat foarte bine si nu a fost deloc scump,iar cu mancarea daca am avut pofta de ceva bun ne-am facut,daca nu am mancat in cate una din autoservirile lor,unde mancarea e fff buna si ieftina
nu stiu daca exista un numar standard de foliculi pe care sa-l faci,uneori e suficient unul singur...mie la inceputul stimularii mi-a zis ca se asteapta la 5-6 foliculi....eu am facut 8....nu stiu ce sa zic
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
sunshine4ever spune:
Cornelianeli in primul rand iti doresc mult succes pe miine, sa te ajute Doamne Doamen sa fie de bine.
Da tipul acela de al agentie mi-a scris mail dar inca nu am reusit sa vb cu sotul doar deseara duap ce vine de la lucru. Voi cit platiti pe o luna sau m arog ep noapte, mie mi-a scrsi ca ar fi in sezon de iunie 90-100000 de ft plus inca ceva, dar nu am stiut la ce s-a referit oare a fi plata cheltuielilor ?Oare ma poti indruma?