FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Buna fetelor!
Am reusit in sfarsit sa ajung la Dr. Zadori, din pacate FSH-ul e 11,8 si am inteles ca nu e de bine.Desi cu doua luni in urma a fost 6,2. Oricum am inceput cu Buserelin din ziua 2 si Gonal f si Merional din ziua 3. Dumnezeu stie ce va iesi, mi-e frica de mor! Mai ales ca nu stiu ce urmeaza, de cate ori trebuie sa mai merg, etc. Asa ca orice informatie e bine venita, in cazul in care aveti chef sa-mi spuneti niste detalii. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ala77 sa inteleg ca dej ai inceput stimularea? Pai din cite stiu te cheama dindoua in doua zile pt eco,cel putin mie asa mi-a zis dr-ta ca din z5 tebuie sa fiu acolo( dat find ca si din cluj) cad in doua in doua zile ma va chema la eco. Si de reusita numai cum o vrea DD, suntem in mina lui. Mult succes is doresc. Fetele care au tercut dej aprina sta poate te lumineaza mai tare.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ala77, bun venit si mult noroc!
Stai linistita, ca eu la al2lea FIV am avut FSH 12.5 si uite-ma ! cam asa o sa mergi, cum a zis Magda, din 2 in 2 zile sau la 3 zile..cam dupa o saptamana aprox faci punctia si la 3 zile embriotransferul. Sa nu-ti fie teama, ca nu te doare nimic, fii optimista si atat! iti tin pumnii si daca ai intrebari una din noi sigur te va lamuri!

Andicu 33+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Bine v-am gasit fetelor,treiesc sant bine si mia fost tare dor de voi.Ami pare rau ca nam mai vorbit cu voi de mult dar acasa nu ie bun comp. iar din cauza examenelor nu lucrez,sant an concediupana an 20 iunie doar astazi lucrez o anlocuiesc pe o colega.Am citit din urma ce ati scris si va admir cat de puternice santeti.
off trebuie sa plec ..am de lucru ..
Va puuuuuup cu dor pe toate
Mirelus cu parul roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Mirelus cu parul roz asta explica de ce nu ti-am vazut parul roz, ca doar "semnez" condica in fiecare zi la clinica pentru injectii, eco etc... Multa bafta la examene...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna la toate fetele
Patricia, felicitariiiiiiiiiii, sarcina usoara si din tot sufletul iti doresc sa ajungi sa-ti strangi ingerasul in brate.
Daniela, felicitari pt. fetita, m-a emotionat mesajul tau mai ales ca si eu imi doresc enorm o fetita. Bine, si daca o sa fie baiat tot o sa-l iubesc, important e sa fie sa fie sanatosi indiferent ce o sa fie.
Magduta, ma bucur ca a mers bine cu D-na Dr. si ca ai fost multumita de ea, asta ma incurajeaza si pe mine si tot ce se poate sa ma programez si eu la ea. Eu personal sunt alaturi de tine, iar daca vrei ne putem si intalni daca tu crezi ca o sa te ajute sa treci mai usor peste emotiile si trairile care le ai acum. Te pup si ai grija de tine !

Fetelor.............pt. mine ziua de astazi este ffffff trista........"pe data de 29 mai(2007), aproximez ca o sa nasteti" - asa sunau acum 7 luni jumatate, cuvintele medicului, cuvinte pe care n-am sa le uit niciodata

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetelor mi-am facut pana la urma analizele aici,nu sunt prea bune dar asta e,vi le scriu poate ma puteti ajuta voi sa le interpretez

rubeola +,toxoplazmoza - ,hiv si toate celelalte sunt ok

ziua 2 de cm- fsh 12,3
Lh 5,3
E2-60
prl-11
ziua 13 cm -E2 110
ziua 23 cm-E2 132
progesteron--1,5
eu pana acum n-am stiut cum stau cu analizele decat foarte putin din ce imi spunea medicul la care eram,dar vad ca sunt mai rele decat imi zicea dr.

am si cele ale sotului dar numai spermograma,care nu stiu cum sa o interpretez.e un tabel spre sa pot sa-l scriu sa-l puteti intelege si daca stiti sa-l interpretati voi:

ml-2
10(deasupra are un 6 dar nu stiu cum sa-l fac din tastatura)-asta e 74
apoi din nou 10(6)%--37
I%--0
II%--10
III%--65
IV%--0
V%--25

MAGDUTA ma bucur mult ca e ok doctora ,conteaza f mult sa fi multumita si sa crezi in dr ce-ti face fiv-ul.cu amenda da-o incolo bine ca n-ai platit-o

ANDICU mai ai un hop si-l vei tine pe bebe in brate,

fetelor va pupacesc pe toate si scuzati-ma ca nu va scriu la toate dar am intrat pe fuga ca catelusa mea din clipa in clipa trebuie sa nascavoi fi bunica

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ala77tinem pumnii sa fie cu ochisoriiiiiiiiii!!
magda mersi de PM
pissssssssssuntem cu tine!!!
kla

pe noi ne-a cam durut burtik si de azi incepem sa ne injectam cu gravibinon!

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Scamiy imi pare nespus de rau pt ziua de 29, dar trebuie sa ia putere sa treci peste si sa ai putere pt o noua incercare. Si cu incredere in DD vai vedea ca va rasari soarele si la tine.Uite nr meu de tel 0745366778 de vrei poti sa ma suni si sa vb sau sa ne intilnim chiar, mi-ar face placere.
Kla78 nu stiu ce sa iti zic de analize mai ales de spermograma nu am inteles nimic, iar de restul si eu am Lh-ul 5.75 si mi-e in limita, iar estradiolul 188 si tot in limita. In afara de prolactina care imi oscileaza, dar cred ca contribuie si stresul. Dar cu dostinex se rezolva.
Pussi cu multa placere, si sa aveti grija de voi, pt puiuti si pt tine.

Mergi la inceput

Fetelor ma uitat sa va intreb ceva. Dr-ta mi azis ca de imi vine Cm duap ora 11.00 e z0 doar urmatoare zi se socotestez1 dar de imi vine peste noapte cum o socotesc ? Z1 sau z0????

Mergi la inceput