FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 13
Pis spune:
PISSSSSSSSSSa te ajute Dumnezeu!
PUSSI 11+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Pussilina multumesc pentru gandurile tale...Am inceput... si sper ca la capatul acestui drum sa-l tin si eu pe in brate...
cate unul pentru fiecare...
Pis
sunshine4ever spune:
Daria multuemsc mult de amanunte, ti-am scris un mail. Si acu am vazut c ala o intrebare nu ti-am raspuns referitor la amenda, noi am primit cica pe motiv de ca nu a fost vazut clar, dar era foarte clar si pus pe mijlocul bordului pt ca tipi aia cu care am vb au mentionat, dar sigur s-au gindit fiind din alt aparte ahi sa ii taxam. In fine, nu mai are rost sa m ainervez pe asta ca a trecut desi m-a marcat, si m-a marcat tot ceea ce inseamna ungaria, care cica e mai bun decit rominia , ei nu din pct meu de vedere, clujul unde traiesc eu e mult mai ok de o mie de ori. Dar ceea ce ma intereseaza reusita indur orice.
in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
Fetelor voi ati auzit ca ar fi fost iar iradiatii de la Cernobil in zilele astea? Daca e adevarat ar fi destul de ingrijorator pt noi. Din pacate.
Va pup pe toate si ne mai vb miine.
nusy spune:
Cornelia: ce mai faci? Cand faci testul? Il faci in C-ta,la Synevo?Iti tin pumnii,multa bafta!
Nusy
Moniland spune:
Magduta, lasa ungurii, dr. conteaza acum. Ma bucur ca ti-a placut de ea. Vei vedea ce mult conteaza comunicarea. Oricum vei fi stresata, si daca mai nimeresti un dr. care nu-ti zice mai nimic vei fi si mai tare. Mai ales ca esti la primul FIV. Eu sper sa fie si ultimul.
Monica
pussi spune:
magduta, ma bucur cacu dr. a decurs totul ok si ca ai primit startul pt. FIV-ul norocos! Doamne juta! In legatura cu parcarea nu stiu ce sa zic, chiar ati avut ghinion. Noi nu am patit asa ceva, ne-am cumparat de fiecare data tichet de parcare si gata.....si am facut ceva drumuri de Ungaria. Tinem pumnii in continuare!!!Cu cerclajul eu il fac! Preventiv...sa nu am surprize pe mai tarziu!
PIS suntem langa tine, sa sti! Sa ai incredere in DD!
legaturooooooooooounde esti??????????????????
PUSSI 11+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
sunshine4ever spune:
Moniland sper si eu sa fie ultimul dar cu reusita, dar in final cum a vrea DD degeaba ne stresam noi, doar dupa voia Lui. Tu ce mai faci?
Pussiti-am scris un Pm, sa te auda DD, oricum va fi cu emotii din toate punctele de vedere, dar toate trec, si sper sa treaca cu bine.In legatura cu cerclaj sper s anu ai probleme, sa creasca titi frumosi si sanatosi.
Daria ti-am scris un mail
Cenusareasa
Andicu nu mai ai mult si vei fi cea mai bucuroasa si mindra mamica.
andicu spune:
Magduta, bafta multa de-acum incolo! ma bucur ca esti multumita de dna dr! cu amenda, imi pare rau ca ati patit-o! nici noi n-am avut probleme, si nici cu lumea pe-acolo, desi nu vb limba! probabil ati avut ghinion si nu ati fixat data si ora corect pe tichet!
Pis, tin pumnii sa fie o mare reusita de data asta!
Cornelia, ce faci? cum te simti? am emotii pt tine, sa stii!tin pumnii strans!
pe toate burticoase,si viitoare burticoase si mamici!
Noi suntem bine, inca n-avem bagaj facut, camera e aproape gata,..miercuri mergem iar la dr sa vedem cum mai stam.
Andicu 33+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
sunshine4ever spune:
Andicu multumesc de incurajare, de amenda , era pe o zi inteaga, dar nu mai conteaza si dr-ta a zis sa nu o platim si oricum nu aveam de loc in gind sa o platim. Nu mai conteaza asta, conteaza sa ne ajute DD sa reusim si sa fie cu bebik.