FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Daniela! Sa-ti traiasca fetita si sa fie "frumusica foc".
Magda, inca nu te-ai intors? Pai nu ai zis ca pleci de tot, ce faci?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda- are dreptate Moniland, doar nu ramasesi la unguri?!asteptam vesti bune, bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Salutari!!!
Ieri a fost prima zi cand nu am vomitat deloc, azi am decartat odata, dar cred ca incep sa se rareasca! Cu burtica, nu se vede inca..parca sunt asa mai satula de papa bun
Magdutanoi tot cu pumnii stransiiiiiiiiiiiiiiiiii
Corneliasi tie iti facem galerie!
PISSSSSSSSSSa te ajute Dumnezeu!
Andiculemersi de pont, o s-o cumpar! Mi-am luat multe carti, am si primit multe, dar citesc doar 2 din ele, care sunt mai optimiste ca restul te baga-n boala curata daca la citestiSi vreau sa fiu cu moralul sus!Referitor la condus: Zadori mi-a zis sa conduc numai daca-i absolut necesar, cat pot fra sofat, distante scurte! Cu taticul am hotarat ca nu conduc gravida1 Si parca nici Auburn nu a condus cel putin asa stiu eu! asa ca nu sunt motorizata si ma milogesc de toti..sau taxi!
Tiaiti raspun aici, deoarece cred ca-i util si pt. restul fetelor! Sau poate o sa fie! Te rog sa-mi zici exact ce si cum cu cerclajul:
- ce anestezie se face? ca la punctie sau ca la laparoscopie? te intubeaza?
- cate zile stai in spital?
- iti face clisma? am si eu piticii mei pe creier...
- ai avut contrctii dupa cerclaj?
- la cate sapt. l-ai facut?
- dupa ce-l faci ce interdictii ai?
- e perioada de refacere dupa el?

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor, am revenit , cu de toate, inclusiv dezamagiri

In primul rind is dezamagita de traiul de acolo , pensiunile is foarte scumpe si nus tiu cum ne vom permite atit de mult, dar in fien vom vedea. Apoi la parcare aproape de clinica am intrebat de niste indivizi care imprastiau amnezi cum sa fcem cu taxa, ne-au explicat ca ar fi bine sa luam tichet ep o zi . Zis si facut 940ft, apoi pe cind am iesit de la doctorita surpriza , amenda de 6000 ft. Am crezut ca o si luam razna, adica de ce, cum e o masina straina o si atacam ? In fine e mai super in Cluj de zeci de mii de ori.

In alta ordien de idei c ama gindesc asta va intereseaza : doctorita e super, ne-a explicat mura in gura, ce nu s-a inteles nici de mine nici de sotu am intrebat ne-a raspuns, chiar si a doua zi , neavind programare, mi-am amintit ceva si ininte de a veni acasa am zis ca am duc sa intreb , nu m-a dat afara si chair si cu problem acu parcarea a zis ca o sa vb cu sefu....Din pacate is probleme cu gigeii a zis ea (doar am platit 52800 de ft pt analiza de clamydia si al mine si la sotu spermogram si eco plus consultul)de aceea o sa fie envoi si de Icsi in plus.Si cal la ciclu urmator si incepem, care ar fi al 28 de zile pe 14 iunie, dar de imi mentin prolactian sigur o sa imi vina pina in 18 iunie si deci z2-3 trebuie sa fieu acolo, ininte sunind pt programare si apoi din z5 sa si stau acolo c ama va chema mai des pt control.
Pina acuma am stat chitic dar acuma incepe frica, mi-e frica de esec, de nereusita.Sper ca DD sa fie cu noi . Sper ca nu am omis la scris nimic, dar intrebatima si va raspund.
O rugaminte al voi, cei care ati fost,stiti cumva unde am putea sa ne cazam fara sa fie foarte scump????

Patricia ma bucru pt tine sa dea DD sa ai o sarcian usoara , un bebe frumos si sanatos
Cornelia tin pumnii strinsi
Pussi, Daria, Moniland va multumesc ca v-ati gindit la mine, acu chair ca ma nevoie de voi , nu stiu de ce dar emotional is terminata, abia ma pot abtien din plins, s anu am vada sotu (el a tras o ploaie de plins acolo cind a vazut cit de porci si cei de acolo....).
Daniela76 felicitari pt fetita, sa iti creasca burtica sanatos pina in noua luni apoi sa te bucuri de o fetita superba si sanatoasa
Pussi apropo tu intrebai de cerclaj, pt tine? sper c anu sutn probleme?!!!! Dar nu te-ai gindit sa te reintorci pt orice la szeged? Nu e mai bine?
Tia sa iti inchipui cu cine m-am intilnit , Marinella (vecina ta), mia- zis sa iti scriu

Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao gagici ! Sunt si eu aici, ma gandesc la voi si va sunt alaturi...chiar daca acest lucru nu se vede la propriu ca n-am prea scris in ultima vreme, dar citesc tot , de obicei la sf de sapramana.
Magduta nu m-am putut abtine, am intrat special sa vad ce-ai facut la Szeged ! Ma bucur ca d-na dr ti-a facut o impresie buna, conteaza f mult acest lucru; psihic iti da curaj si incredere ca va fi bine ! Faptul ca puteti incepe peste o luna tratamentul pt fiv este iar un pas inainte spre copilutul mult dorit ! Cred ca ai emotii si multe ganduri, dar ai sa vezi ca va fi bine ! Esti o fire optimista, iar noi vam avea grija sa ramai asa ! Iti doresc sa reusesti din prima !
In legatura cu cazarea...Noi am stat la o pensiune f aproape de clinica si asigura si loc de parcare. 10.000 sau 12.000 ft/zi. De cazare mai ieftina am mai scris . Este un camin unde sunt cazati si dr sau asistente; peste drum de clinica e acea autoservire. Treci de cladirea aia, daca imi aduc aminte este o poarta ingusta, o iei inainte, treci de ceva spital si imediat e acel camin. In ian cica era 5 euro/zi. Daca aveai nevoie de chitanta 10-12 euro. Altceva eu nu stiu. Sigur o sa-ti mai spuna si fetele care deja au fost la Szeged si alte locuri de cazare.
Gabitu, Ioana, Cenusareasa A doua incercare va fi cu
Liana ma bucur sa te vad iar activa pe-aici !
Andicu ce repede a trecut timpul ! Nu mai e mult si o sa-ti poti motrosi frumusetea de baiat !
Pussi, Daniela sarcina usoara in continuare!
Pis daca am retinut bine ai unda verde la Fiv ! Mult succes !
Sa va ajute D-zeu pe toate, sa va fie alaturi si sa va implineasca visul !

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Ioana78 ca te gindesti la mine. Am nevoie de voi , pt ca pe cit am fost asa de curajoasa pin acuma asa de emotionata is in perioada asta. Sper sa fie bine, oricit de greusa fie , suport orice doar sa am rezultat. Poate aspir al mult pt inceput dar problema de bani ma obliga( noi am luat credit pt a putea face treaba asta si ne coasta 6 ani , si pina nu dam inapoi suma nu ne mai dau alte credite, din pacate din cauza salariului de mizerie). In fien pina la urma e mina lui DD, nuam dupa voia lui. Ceea ce iti doresc si tei sa ti se implineasca visul cit mai curind posibil.

Mergi la inceput

Aaaaaa am uitat Ioana de personal nu am ce reprosa, doar de oamenii care is o mizerie duap mine, duap pataniile mele, si mai ales cind esti strain ar trage si pielea de pe tine. Asta e , pina la urma urmei altule scopul nostru.

Mergi la inceput

Magda- ma bucur mult pentru tine ca a fost totul OK pt. inceput si o sa ma bucur si mai mult cand ai sa reusesti; la fel ca si tine si eu am luat un credit pt. FIV dar n a fost sa fie si banii ii folosim pt. altceva acum si nu stiu cum o sa mai strangem altii dar Dumnezeu nu ne va lasa;in legatura cu cazarea- eu am fost cu Mirela la un camin, la cateva cladiri mai in sus pe partea cu clinica-acelasi lucru 5 euro de pers.pe noapte, daca era totul OK acolo ma cazam;de mancat se mananca f. bine si ieftin peste drum de clinica la autoservirea de care ti amintea si Ioana;acum apropo de amenda pt. parcare, noi am luat tichet de parcare si tot asa ne am trezit cu amenda in geam,pt. ca sotul nu a fost atent si in loc sa treaca ora lor, a calculat in functie de ceasul de la masina care era pe ora noastra, 5000 de ft. dar nu i am platit, sotul a zis ca nu i a dat in mana amenda si asta e avantajul nostru, el e obisnuit sa se certe cu ungurii de cand a lucrat la TIR;Mirela ne a spus ca trebuia platita la posta si noi ne grabeam...si nu a fost corect sa ne dea odata ce aveam tichet valabil cumparat;voua pt. ce v a dat, tot pt. ora?In rest fi optimista Magda, eu personal am invatat ca la toate incercarile prin care trec sa mi spun ca e bine asa cum e si Doamne fereste de mai rau! asa fa si tu, fi optimista ca totul va fi bine!tuturor

Mergi la inceput

Daria scuze de nu am fost foarte explicita dar inca si confuza cu toate, si cind am gindesc ca peste teri saptamini incep , ma apuca stresul. De doctorita chair nu am ce sa spun rau, era foarte draguta, ne-a explicat tot mura in gura ca sa inteleaga si sotul, si a doau zi cind nu aveam programare , am vrut sa o intreb ceva si m-a poftit in cabinet si mi-a explicat tot ce mai aveam nelamurire. Si asistentele erau dragute (zic eu care stiu limba) dar in special mi-a placut de ceea mica de statura si blonda tunsa scurt. Cei drept ne-am si scapat de 52800 ft pt analiza de clamydia sin sperma si secretie vaginala, plus ecografia si consultatia. Le-am fi putut face si acas mai ieftin dar ne-ar mai fi costat un drum pina acolo cu rezultatele, si deci am optat sa le facem acolo. Oi suna in oarecare zi sa vedem ce rezultate avem, desi ea a zis ca e destul s-o stim cind mergem pt fiv, ca daca ii ceva ne va da antibiotic. M-am speriat cind mi-a zis ca ininte de stimulare s-ar putea sa imi faca analize , dar eu le am cele hormonale, la care ea mi-a raspuns ca le vom face cele care is in neregula si nu o sa trebuiasca ssa le platesc. Asta ramine de vazut.In orice caz cu banii cam la fix ne vom limita. Si de reusita trebuie sa fim optimisti pt ca altfel o luam razna ininte de a incepe tratamentul.
O intrebare : oare de ne ducem plita electrica in camera la camin se poate sa fac mincare? Baia cum e , la capat de coridor sau in camera, sau de spalat hainele......in fien conditiile care is? Poti sa imi scrii adresa ta de mail, sau un nr de mobil pt ca vreau sa vb cu tine. Mersi

Mergi la inceput

Magda- in legatura cu camera nu ti pot da prea multe amanunte pt. ca nu am urcat sus sa vedem, a vorbit Mirela jos cu portareasa care avea cheile de la camere si dansa ne a spus pretul si alte amanunte, camera era cu baie, pe mine atat m a interesat si presupun ca poti duce ceva electric pt. cafea sau mic dejun,dar fara sa spui cred;adresa mea este- mari_ni_ta@yahoo.co.nz si nr. de tel. 0727786655
tuturor gravidutelor si aspirantelor

in asteptarea unui

Mergi la inceput