FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 11
patriciab spune:
Merci, Andicu:)
Poate ar trebui sa postez la topicul Endometrioza ca sa le incurajez pe fetele de acolo:)
Patricia
pussi spune:
magda Tinem pumnii!!
Patricia!! felicitari!! sarcina usoara!! si BB sanatos!! Sa ne ti la curent
cornelia
PUSSI 11+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
chivutamonica spune:
PATRICIA,FELICITARII
SI SA REUSEASCA TOATA LUMEA SA-SI IMPLINEASCA VISUL MULT DORIT.
cornelianeli spune:
buna
am intrat doar sa va salut si sa va pe toate
noi suntem bine,asteptam cuminti
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
internet spune:
Patricia felicitari
Pussi
Andicu poate se naste printisorul tau in aceeasi zi cu Daria (25.06) . Te pupam
Crinuta
Olteanco ce faci???
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
dariaioanaxx spune:
Magda- hai Magda, asteptam vestile bune!
Patricia-felicitari si sanatate!esti un exemplu ca atunci cand vrea Dumnezeu, se poate indiferent de probelemele noastre de sanatate!
tuturor
daniela76 spune:
salutare de la mare,
Venim cu vesti proaspete, ieri a facut eco 4d si analiza morfo fetala si surpriza mare pentru noi, parintii: am o mandrete de fata, asa ca Andicu poate ne incuscrim pana la urma , cum isi dorea Pussi la un moment dat, iar Titi ei vor fi nasii, cine stie.
Oricum, suntem bine, sanatosi, in limitele normale, masuratori ca la carte si DNP 09.10.2007.
Va pupam pe toate si suntem alaturi de voi cu gandul si cu sufletul
+20 sap si 3 zile cu (nu ne-am gandit inca la nume)
danielal
pussi spune:
DANIELA FELICITARIIIIIIIIIIII!! stiu ca asta ti-ai dorit!!! Sa fie Bubulina!!! Ma bucur enorm pt. tine! venim la nasit
PUSSI 11+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
andicu spune:
Daniela, FELICITARI PT PRINTESA! s-ar parea totusi ca la Zadori ies mai mult fete! asteptam si de la Pussi confirmarile, poate asa mai egalam scorul la baieti, de nu...peste 2 ani ma duc cu amenintari la el daca nu-mi face si mie o fata! (chiar si 2! )
Pussilicilor, ce cresteti! sa te vad ca mine si la termen cu bubulinii!
Eu ma plictiseeeeeeesc! n-am cum sa ies din casa ca singura nu mai conduc, prin cartier n-am unde sa ma plimb si terasa inca nu-i gata ca sa stau si eu macar la aer! asa ca sunt la mila sotului. sa vina de la munca la 5 sa ma scoata si pe mine la aer!
Aaa, Pussi, Daniela...de cand vroiam sa va recomand o carte super misto pt perioada asta , se numeste: "Cel mai simpatic ghid de sarcina" - de Vicki Iovine ( se ggaseste si la Diverta). Eu m-am amuzat teribil, dar primesti si informatii folositoare pe parcurs!
Andicu 33+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
daniela76 spune:
sunt super incantata, dar nu mai zic de tati care a sarit in sus de bucurie cand a auzit si mai ales cand a vazut-o, era intr-o agitatie continua, avea multa treaba, mai ales cu ecograful doamnei doctor, cum il prindea cum ii dadea un pumn. Aseara cantam amandoi:" Are mama o fetita frumusica foc". Problema cea mare e ca nu ne-am gandit la un prim nume, dar mai e timp, oricum cel de-al doilea va fi Gabriela, ca pe tati si mami.
danielal