FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

MagdaDrum bun!! Sa fie Dumnezeu cu voi!!
IOanaeu zic sa nu-ti faci ganduri ca nu e cazul! Sa ai incredere in DD ca va fi langa tine! La mine la FIV 1 a fost destul de ciudat, si Zadori si 2 dr. gineco din Tm, mi-au zis ca a fost nidare incompleta(motivele nu se stiu). Pana in Z 8 dupa ET am avut aceleasi simptome si la FIV1 si la FIV2 (acid la stomac seara si ragaieli, vaginul ff fin si pufos)si noapte m-am trezit cu dureri mari de burta...atunci s-au dezlipit! Pe 20 dec. mi-a venit CM groaznic de abundent. Am mers la Szeged in 16.01...nu aveam nicio luna de la esec, am stat mult de vb cu Zadori, i-am povestit tot si a zis ca se va axa mai mult pe sustinerea sarcinii! La Fiv 2 ca tratament in plus ..mi-a dat suprefact toata perioada stimularii, progesteron injectabil...! A insistat mai mult pe faza " fara efort"...si sa fac doar ce-mi place!Daca vrei msi multe detalii iti povestesc!

PUSSI 10+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Salut toate fetele

Pussiam vazut si eu pozele cu Titi mici si sunt super, cred ca esti f. fericita si iti doresc din tot sufletul sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa te bucuri de minunile astea mici in fiecare secunda a vietii tale !
Ioana, intr-adevar suferinta este inimaginabila mai mult ca au fost doi puiuti, e crunt dar trebuie sa fii tare si sa mai incerci si in septembrie asa cum ai spus ca o sa faci si cine stie poate o sa ne intalnim acolo pt. ca si eu tot in septembrie vreau sa merg pt. FIV la Szeged, asa poate o sa ne incurajam una pe cealalta. Sa-ti dea DD puterea de-a o lua de la capat !
Fetelordin povestirea Ioanei am tras o concluzie; tot ce se poate ca din cauza ca nu s-a gasit la farmacie progesteron sa nu-i fi reusit FIV-ul. Eu zic ca fiecare dintre noi sa ne cumparam de acasa necesarul de progesteron sa mergem cu el la noi ca sa nu se mai intample asemenea tragedii. Voi ce spuneti, n-am dreptate ?
Gabitu, cu siguranta cu multa credita si multa incredere in DD fiecare dintre noi o sa-si tina intr-o zi puiutii in brate. Multumesc de incurajari si iti doresc si tie sa nu te dai batuta si sa lupti cu toate puterile pt. ca o sa vezi ca orice efort depus o sa merite.
Magduta, tin pumnii starnsi, stansi sa fie intr-un ceas bun si sa ne aduci numai vesti bune ! Drum bun, sa aveti grija de voi si cativa ca sa nu mai ai emotii. Sa-ti ajute DD!

Pupici pt. toate fetele

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

scamiymultumim!! sa ajungi si tu cat mai repede sa traiesti asa momente! Sunt unice! Iar cu progesteronul, in RO nu exista progesteron injectabil!

PUSSI 10+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Andicu, Pussi va multumesc din suflet! Voi imi dati in continuare speranta ca se poate, ca am sanse sa reusesc a doua oara ca si voi!
Moni, Magda, CamyCamy - daca mergi si tu in sept, poate te intalnim.
Nici n-am trecut bine de acest FIV si fac deja planuri pt sept. Daca s-ar putea, as incepe de maine un nou tratam de FIV...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor Daria, Andicu, Pussi, Scamiy va multumesc de incurajare, sa va auda Dd si sa ne ajute , pot sa zic ca incepind de acuma se deschide un nou capitol in viata mea, si sper in acelas timp sa fie si cu succes. Va pup si de nu mai pot intra sa va regasesc cu bine.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Magduta Iti doresc drum bun si sa vii cu vesti bune! sa te ajute Dumnezeu ca acest nou capitol care incepe in viata ta sa fie cu succes!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ioanasi sper ca DD sa ma ajute sa fie cu final fericit apoi sa vezi cu forta te trag dupa mine.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Magda,sa-l aduci pe bb.acasa si sa fi optimista.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciab spune:

Buna fetelor,
Am intrat doar sa va spun sa sperati in continuare. Acum 2-3 zile va spuneam ca probabil o sa ajung si eu la FIV...n-am mai apucat, astazi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv! Inca nu-mi vine sa cred. De 2 ani ne chinuim sa facem un bebe, cauza fiind endometrioza gradul 3 avansat. Cum am reusit? M-am operat laparoscopic, am facut 3 luni tratament cu Diphereline iar de cand mi-a revenit ciclul si pana acum au trecut 5 luni. Sper sa reusesc sa o duc pana la capat, mi-e si frica sa ma bucur.
Va doresc tuturor sa aveti 2 liniute cat mai curand!

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Patricia, felicitari! inseamna ca organismul tau s-a speriat de amenintarea cu FIV si a cedat! sarcina usoara si sa ne tii la curent!

Andicu 33+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput