Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna seara burticilor
Draga Ramo, ma bucur ca il simti pe bebe, cred ca trebuie sa fie tare frumos :)
Cit despre subictul de mamici din Cluj, eu nu am stiu de el si am dat ieri din intimplare de el, de aceea am si zis ieri fetelor despre el :)
Pussi, sa nu ne pacalesti iar, chiar vrem poze cind te duci la eco ;) Si m-am lamurit si cu DPN-urile :)
Bine ai venit Geo, si bebici sanatosi si frumosi si sarcina usoara :)
Iar apropo de sex, noua medicul ne-a zis ca nu avem restrictii, asa ca nu ne-am facut probleme. Insa problema sunt eu, pentru ca fiind tot timpul obosita si simtindu-ma rau nu prea am chef :(
Bebika, sper ca nu mai esti asa de suparata acum, ca nu merita, lucruri din astea se intimpla si numai ii faci rau lui bebe daca te necajesti
Kiva, RGE felicitari pentru bebici !!

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

L-AM SIMTIT PE BEBE!!!!!!!!!!!!! SUNT SIGURA CA ERA EL !!!!!! in partea dreapta!!!
osuuu ce placut a fost ca mi-au dat lacrimile!!!!!

gata fug in pat! nOapte buna!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!
Si azi am venit cu masina la servici.Sunt tare voinica,dar trebuie sa ma obisnuiesc ca statea masina in fata blocului si ruginea.
Jasmin m-am tuns pana la urma,ca 5 cum,nu scurt,ca nu-mi sta bine,dar eu cum l-am avut pana la brau aproape,am avut de unde taia.
Pufulet o sa-l simti si tu in curand pe bebe.E super.

Vai ce foame mi-e!!!Tre sa-mi iau ceva de papa,ca azi n-am mancat.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

Buna dimineata, burtici!
am fost si noi la eco ieri dupa masa...bebe se pare ca este ok, era foarte vioi. dr zicea ca 20 de minute misca, 20 de minute stau (dorm) bebeii. se pare ca eu tot in cele 20 de minute cand misca il prind..sau o prind :). apropo de sexul bebeului, a spus ca nu vrea sa ne spuna inca pt ca nu stie exact..ne va comunica doar cand stie sigur...adica cel mai devreme peste o luna, ca doar atunci mai merg la ea. sau poate fac un eco in alta parte mai peste 2 saptamani daca nu mai pot de nerabdare.

e cam expeditiva dr mea, e prima oara cand merg la ea...dar m-a incurajat ca data viitoare sa merg cu biletelul de intrebari...ceea ce, bineinteles, voi face! :)

va doresc o zi senina tuturor
adalia
14+
vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna dimineata burtici
BB felicitari ca l-ai simtit pe bb,de acum o sa il simti mereu.
Geo bine ai venit si felicitari ptr bebelusi.
Azi facem 15 saptamani!!!!!!!!
Ceva noutati?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancut la cat mai multe saptamani!!!!bravo!!!!!Ce mari sunteti!!!!
bb a fost emotionant,asa-i????
RGE felicitari pentru baietel!!!!!Sa-ti creasca mare si voinic!!!!!!
Mie ieri la ecograf imi arata 16 saptamani si cateva zile,n-am vazut bine.Dar mi-a zis doctorita cand am fost la ea la cabinet,ca in fiecare luna,copilul se dezvolta diferit,mai mult sau mai putin.Noi ne luam dupa UM,care daca la mine a fost in 28.ianuarie,data probabila a nasterii este intre 4-7 noiembrie.Eu cred ca va fii in 6,de ziua lui tati.
Adalia bine ca e sanatos bebele!Asta conteaza.Mie mi-a zis sexul,dar nu e sigur,desi s-a vazut clar.Mai bine sa fie sigur.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata la toata lumea :)
Ancutzule, felicitari pt cele 15 saptamini ! :)
La fel si pt RGE, ca l-a simtit pe bebe ! :)

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'neata fetelor...pupici la toate burticile..
ieri nu am avut timp sa va spun ..dl dr ne-a certat ca pana acum nu i-am luat nimic puiului nostru si m-am simtit ca o mama denaturata..si mi-am spus ok acum stim 100 % ce este..am si vazut "big kiwi" ..si m-am dus la magazinul Andreeai Esca si am plecat cu bratele pline cu hainutze de nou nascut, care mai de care mai frumoase , inscriptionate cu "nascut in 2007", "s-a nascut un printz", "micul printz", "mama mea e cea mai frumoasa", "tata ma iubeste"....i-am luat botosei si babetica..Doamne a fost atat de emotionant,..m-am simtit mamica cu adevarat..de abia astept sa fac o lista completa cu tot ce ne trebuie pt bebe si sa incep cautarile...toata noaptea noi nu am dormit ca ne-am jucat..suntem baieti mari de acum...si mami a stat toata noaptea sa se gandeasca de unde sa procure niste umerase mici, mici cat palma pt body-urile lui George si dimineata mi-a venit ideea mareata..chiloti de dama sau sutiene...auniste umerase mici, mici ca sa pot sa-i pregatesc baiatului garderoba in timp pt ca sunt atat de multe de luat si pe urma sa mergem cu ele la Doamne Doamne sa le sfinteasca si cand este gata totul in casa sa-l chemam pe preot si aici...hai ca m-am lungit rau..va pupic ..o zi buna

ROXANA 17+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

RGE unde este magazinul asta?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

neata burtici!!!!
ieri mi-am cumparat oscillococcinum, deja am luat doua doze si parca e mai binisor....ceai nu am facut ca e maaaaare debandada in bucatatie si in toata casa....ne punem centrala sa-i fie bine la bebe...multumesc iar burticilor care m-au sfatuit ce sa iau de raceala asta groaznica
felicitari pr mamicile care au simtit bebeii si pt cele care au aflat sexul lor!!!
azi mi-am luat un maieu mai elastic si deja se uita lumea la burtica....de parca ar avea ce sa vada
pupici
9s fix azi

Mergi la inceput