Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Ancutz ..eu am gasit in magazin in Unirii la ultimul etaj..pe unde sunt cu electrice si electrocasnice au si imbracaminte de copii..e si Arlechino acolo, sunt multe firma care mai de care sa-ti ia "mintile"..vezi ca e si un site am vb noi de el acum cateva capitole unde poti comanda hainute marca Andreea Esca...asa ca sa te imbolnavesc..aveau pt fetite body-uri cu "sunt o printesa"

ROXANA 17+ CU GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Stiu mai hainele astea cu "dedicatie" sunt superrrrrrrr

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Roxana, te-a certat ca nu i-a luat hainute???inseamna ca este simpatic si haios!
Magazinele Andreei Esca se numesc "Z " si sunt mai multe: in Mall Vitan,Mall Plaza, pe Victoriei, in Unirii,... Sunt si prin Iasi,Constanta,...
Si eu cred ca o sa fac "prapad" la hainute, mai ales ca va fi fetita! diversitatea este mai mare si au culori asa placute!!!
Eu am cumparat umerase mici de la raionul de bebei din Cora- sunt micute, se pot asi "cascada" intre ele pt. economisire de spatiu. Daca o sa cumperi hainute de la Mothercare o sa primesti si umerasele

Pe mine iar m-a luat durerea de cap; partea buna este ca mi-au sarit toti colegii in ajutor: masaj, mancare,...Sunt f. rasfatata, mi-e si jena cateodata...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

RGE ce frumos ca i-ai luat hainute la fecior!!Eu nu indraznesc inca sa-i cumpar.Nu ca m-as lua dupa ce se spune in popor(bine,poate putin si de aceea),dar am zis ca in luna a 7-a incepem sa-i amenajam camera,sa-i luam carucior si sa incepem sa-i luam lucrusoare.
Catus daca te doare si gatul sa iei Homeogenee tot homeopat,si pentru nas,apa de mare.Daca tusesti,sa iei sirop Stodal.
Multa sanatate!

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

ANACAMI...mersi frumos pt pont nu stiam de umerase ma gandeam ca nu o sa gasesc sa cumpar..si nici de Z din Mall nu stiam...mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

subscriu la ce a spus Ramonella- Homeogene este foarte bun si este recomandat si in sarcina; este produs de Boiron (am si acum in geanta,in caz de nevoie..)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata fetele cucuietele!

Am primit rezultatele la TT, care arata cam asa:

Risc varsta: 1/1147
Risc Triplu Test: 1/2045 ----- risc standard: 1/385
Risc Tub Neural Defect: 1/3771 ----- risc standard: 1/1000
Risc Trisomie 18: <1/10000 ------risc standard: 1/3000

Eu zic ca-i bine

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Darleena felicitari!!!!!!!
Ai mai scapat de o grija

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bravo Darleena!!!Ma bucur ca totul e ok.
Eu nu-l fac.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

apropo de doctor..IOSUP a fost cel "haios"..care m-a certat ca nu i-am luat inca nimic copilului meu si tot "dansul" dragutul mi-a spus ca la anul o sa am o fetita.....DA CE SUNT EU FRATE IEPURE?...m-oi fi molipsit de la iepurasul meu..daca ea nu are iepuroi mi-a transmis mie puterea ei"...de a face iepurici mici si multi

Mergi la inceput