Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox si mie Iosup mi-a facut la fel,m-a certat ca nu vb cu fata si mi-a zis ca la anu in mai ma asteapta cu baiatul.Glumea nu?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, in Mall Vitan magazinele pt. copii sunt la subsol (la nivelul fantanii)- Z,Mothercare, Krido Kids, plus inca unul...
In noua aripa Mall Vitan exista si un mag. Debenhams (pe doua etaje) care are si colectie pt. copilasi- am vazut niste rochitele superbe (hainutele pt. copii se gasesc la al doilea nivel al acestui magazin- parca et. 3)!!

In Mall Plaza "Z" se gaseste chiar vis-a-vis de locul de joaca (nu mai stiu etajul, cred ca 2..)

Lui Sebastian ii cumpar tot timpul hainute, am o placere imensa. Acum mi-au cazut "cu tronc" cele de la Croccodillo (care au si pt. baieti o diversitate f. mare, ca restul magazinelor pt. copii abunda in special cu hainute pt. fetite )

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Felicitari Darleena,ai scapat de o grija!!!

si apropo de Iosup, inainte sa raman gravida (am incercat cateva luni) am fost la el pt. o eco sa vad daca totul este ok la "instalatia de jos" (vorba surorii mele). M-a intrebat "ce mai ai acasa?", i-am spus baietel si mi-a zsi ca ma asteapta cat de curand cu o fetita.
Peste scurt timp am ajuns din nou la dansul, de data asta cu sarcina- mi-a zis sa pregatesc numele de fetita! Acum , la 13-14 saptamani primul lucru la care s-a uitat a fost sexul . Ne-a aratat imaginea, ne-a pus sa ne dam cu parerea si i-a spus sotului meu "taticule, de abia acum incepe greul!..."!

Cat am asteptat la eco, au mai iesit 2 gravidute din cabinet la el- amandoua super fericite!! una avea o fetita acasa si un baietel in burtica, cealalta invers, apoi eu la fel! cred ca este placut pt. un doctor sa aduca atatea bucurii,sa vada emotiile si reactiile parintilor in astfel de situatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor eu am o problema, nu mai pot manca carne...e de rau nu?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

-Debenhams www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18346_-1" target="_blank"> fetite (mor dupa rochitelele cu chilotei/"gogosari" asortati!)
-Debenhams www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18347_-1" target="_blank"> baieti
-au si colectie pt. www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18859_-1" target="_blank"> gravide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Multumesc fetelor, intr-adevar am mai bifat un capitol in evolutia lui bb.
Acum abia astept sa aflu sigur ce e si sa-i cumpar si eu ceva hainute, ca mi-ati facut "pofta"

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

am uitat sa va zic (astazi este zi mare...):
Hristos s-a inaltat!

Anca, nici eu nu prea ma mai omor cu carnea; daca inainte puteam manca la orice ora, acum mai mananc doar la pranz, seara nici sa nu o vad!Daca nu mai mananci deloc, poti sa iti iei proteinele din alta parte, ori sa incerci cu peste slab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by anacami

-Debenhams www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18346_-1" target="_blank"> fetite (mor dupa rochitelele cu chilotei/"gogosari" asortati!)
-Debenhams www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18347_-1" target="_blank"> baieti
-au si colectie pt. www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18859_-1" target="_blank"> gravide

Uau,ce dragute sunt!!!Si astea unde se gasesc???Se pot comanda???

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

am inteles ca este un lant de magazine cunoscut in Anglia; acum au deschis si la noi un magazin- se gaseste in Mall Vitan-aripa noua (bine, preturile "ceva" mai mari decat cele de pe site )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza , burtici! si HRISTOS S-A INALTAT!

M-ati innnebunit cu hainutzele de la Debenhams........la fetite sunt . Abia astepz si eu sa incep sa cumpar, dar deocamdata ma abtin....sa vina vara sa fie mai liber prin oras, ca zilele astea nu as pleca la cumparaturi nici sa ma bati.

Darleena felicitari pt rezultatul de la TT. Nu-i asa ca te simti usurata?? EU una asa m-am simtit, usurata ca am mai scapat de ceva si ca bebelina e bine.

Va pup si va doresc o zi buna.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput