Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Atita timp cit puteti sa mincati oua, lactate, brineturi, soia, nu e nici o problema daca nu mincati carne
Eu sunt vegetariana insa nu am nici o problema si m-am documentat iar sursele de proteine de care va ziceam mai sus sunt suficiente

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Alfa_anca sunt fericita ca am mai scapat de un test.
Cat despre usurare, nu stiu de ce, dar eram atat de sigura ca e bine, incat n-am avut niciun fel de emotie.

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Kiva....eu iau Elevit si un acid folic pe zi...asa mi-a zis dr.....si nasa mea si o verisoara care au nascut acum un an luau la fel....deci nu cred ca dauneaza mai ales daca iti zice dr....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Eu cand am fost la echograf aveam 10 saptamani si doctorita mi-a spus sa nu mai iau acid folic deoarece sistemul osos al bebeului s-a format si riscul de a avea malformatii a trecut.

Geany 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu simt niste dureri in burtica,nu puternice dar sunt si ca niste bolboroseli.Sa iau un No-spa?
Ramo cred ca simt exact ce ai simtit tu zilele trecute

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele, si eu am renuntat la acid folic dupa 13 sapt, dar acum iau Bio Marin Plus care contine si adic folic, dar intr-o cantitate muuuuult mai mica decat 1 pastila de acifol.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Anca e bb...nu cred ca e cazul sa-l tranchilizezi cu No-spa

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alfa_anca

Fetele, si eu am renuntat la acid folic dupa 13 sapt, dar acum iau Bio Marin Plus care contine si adic folic, dar intr-o cantitate muuuuult mai mica decat 1 pastila de acifol.

Anca 15+ Elena

Bio Marin Plus e ala care contine omega 3? Am vazut si eu la o farmacie niste pastile care cica aveau omega 3 dar nu le-am luat pt. ca erau 130 RON si mi s-a parut cam mult.
Asta cat costa?

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANACAMI..m-ai innebunit cu hainutzele alea...
ANCADRAGOMAN..stai linistita iubita ca nici eu nu mai mananc carne de vreo saptamana ..ii fac mancare sotului separat ..am intrebat-o pe doctora si mi-a spus ca nu este nici o problema e din cauza caldurii..eu de obicei vara nu prea pap carnita...mai rar....bag multe lichide, fructe, salata
HRISTOS S-A INALTAT!!! ..noroc ca mi-ati adus aminte ca eu altfel eu bagam masina..si mi-a spus zilele trecute soacra-mea..m-a anuntat saraca ca stie ca uit rau si spal tocmai in zilele de sarbatoare..Dumnezeu sa ma ierte!!
fetelor vreti sa vedeti un CUC???...daca da trebuie sa intre cineva pe mess sa-i dau poza ca eu nu stiu sa postez poze si BB YASMI nu e ca ea mi le posteaza de obicei...BB unde esti??
SI INCA CEVA...please ma ajutati si pe mine "sa-mi montez" un carucior

ROXANA 17+ CU GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Darleena da, Bio Marin Plus este cel cu omega 3. Cutia are 30 de pastile(deci pt o luna) si eu am dat pe ea 24Ron la mine in cartie. Am mai vazut ca la Sensiblue este intre 24 si 35 de RON depinde de farmacie, dar nicidecum 130RON.

RGE in semnatura ta scrii baietel intre paranteze drepte [ ], dara spatii fara nimik. Bafta, hai pune ca sa vedem cu arata

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput