Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Anca azi ai facut 16 saptamani ,schimba semnatura ca se supara aia mica
anca 15+
Maria
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adalia spune:
quote:
Originally posted by RGE
ANACAMI..m-ai innebunit cu hainutzele alea...
ANCADRAGOMAN..stai linistita iubita ca nici eu nu mai mananc carne de vreo saptamana ..ii fac mancare sotului separat ..am intrebat-o pe doctora si mi-a spus ca nu este nici o problema e din cauza caldurii..eu de obicei vara nu prea pap carnita...mai rar....bag multe lichide, fructe, salata
HRISTOS S-A INALTAT!!! ..noroc ca mi-ati adus aminte ca eu altfel eu bagam masina..si mi-a spus zilele trecute soacra-mea..m-a anuntat saraca ca stie ca uit rau si spal tocmai in zilele de sarbatoare..Dumnezeu sa ma ierte!!
fetelor vreti sa vedeti un CUC???...daca da trebuie sa intre cineva pe mess sa-i dau poza ca eu nu stiu sa postez poze si BB YASMI nu e ca ea mi le posteaza de obicei...BB unde esti??
SI INCA CEVA...please ma ajutati si pe mine "sa-mi montez" un carucior
ROXANA17+ CU GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!!"
Roxana,, ca sa iti monezi carutul, scrii "baiat" (fara ghiliele) sau baietel intre doua paranteze drepte [ ].
ia uitati ce site interesant am gasit http://health.discovery.com/beyond/?playerId=219475126&categoryId=219535198&lineupId=769305244. arata dezvoltarea bbilor in fiecare luna in uter. sper sa va placa. sorry daca l-a mai dat cineva
adalia
![](gravida.gif)
vreau
![](fetita.gif)
RGE spune:
he he he ce frumos e ingerasul meu mic....v-am spus ca am inceput sa plang noaptea??..ma gandesc mult la bebe cum o sa fie..mi se pare ca trece asa greu timpul...de abia astept sa-l tin in brate, sa-i miros pilea lui de bebe, sa am grija de el si sa-l rasfat si cand e el mai maricel sa-l duca mami la Ciufolici sa-i trag o freza" smachera, sa-l imbrac frumos si sa fim mandri de ce am realizat...cateodata ma simt ca un mic Dumnezeu ..ce dar pe capul nostru fetelor sa putem "creea" alti oameni ..sa creezi o fiinta...nu stiu am inceput sa ma gandesc atat de mult la acest miracol..acela de a fi parinte, de a da nastere unui ingeras ..DOAMNE ITI MULTUMESC PT ACEST DAR!!!..scuze dar de la un timp am devenit f f f melancolica si sensibila.
upss...multumesc frumos fetelor pt "carutz"
ROXANA 17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
adalia spune:
quote:
Originally posted by RGE
...hm..ia sa vedem caruciorul cu bebe...
ROXANA17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
roxana,, se vede caruciorul..de curiozitate, ai scris baiat sau baietel? nu stiam sigur si just in case ca o sa am si io un flacau, sa stiu pe viitor
Adalia
alfa_anca spune:
AncaD gata, m-am conformat, scuzati. Sper sa nu se supere bebelina. Fetele, astazi avem 16 saptamani, ce mari suntem. Parca nici nu imi vine sa cred.
Roxana sa va traiasca flacaul si sa creasca mare si frumos.
Anca 16+
Elena
RGE spune:
sarut mana..multumesc frumos fetelor si voi sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi, indiferent daca au cuc sau pupaza...
hmm...iti dai seama ca deja am uitat ce am scris in paranteze..a gata am intrat iar in profil......am scris baietel
ROXANA 17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!