Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
apropo .......... RGE..ROXANA si GEORGE..si a iesit "REGELE"..RGE...Doamne o fi coincidenta??!!
ROXANA 17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
Neata, fetele, eu de citeva zile parca nu mai am asa greturi, dar deja ne-am facut maricei, avem 12 saptamini. Nici eu nu prea indraznesc sa iau hainute, parca as mai astepta un pic. In ce priveste luna a patra, e cam lunga, of.
Roxana, merci pt pontul cu magazinele Z. Si eu ma gindeam acum vreo 2 saptamini sa incep sa comand body-uri din alea haioase, dar am zis ca sa mai astept un pic, macar pina trec de eco cu Iosup si aflu si ce e bebe si daca e totul ok.
Anca D, felicitari pt saptamina 15
Yasmi, imi faci pofta cu pepenele rosu. Am vazut in comert, dar nu stiu cit de gustos e, ca nu e inca sezonul pepenilor. Pina atunci astept ciresele, mai ales alea pietroase.
Gil, felicitari pt gemeni. Nu stiam care e a patra mamica cu gemeni, acum am vazut ca esti tu? E sarcina gemelara naturala, sau FIV?
Jasmin 12+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor am mancat eu pepene rosu si inafara de miros nu are nimic,parca "mananci" apa
anca 15+
Maria
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
Anca D, stai linistita, chiar daca nu poti vedea carnea nu inseamna ca nu e bine. Bebele stie el ce cere si cere ce are nevoie. Nici eu nu mai pot cu carnea, nici macar mezeluri usoare sa nu vad si nu am probleme cu fierul.
anacami spune:
Roxana,sa va traiasca micul rege !
Iar la gandurile tale, m-am amuzat tare (scuza-ma)!! Sebi al meu va face in curand 3 anisori, si nici nu vrea sa auda de tuns (macar omeneste, nu cu cine stie ce freze smechere). Acum, de ex, i-a tras tati in mod fortat o tunsoare rara- in spate are cateva goluri, iar in fata perciuni pe care ii poti prinde cu fundita! am incercat si cu Ciufolici, am stat jumatate de ora in fata salonului, am mers in parc, am revenit (dupa ce am negociat), am mers din nou in parc dupa ce ajunsi in fata intrarii s-a razgandit. L-am luat fortat, a cerut jucaria si fuga afara1 l-am tuns pana la urma in urlete, a transpirat si el, am transpirat si eu.
A incercat tati sa-l ia cu el la tuns, ti-am gasit- "lasati prostiile, eu vreau sa am par ; am cumparat si masina de tuns-nimik (silentioasa, cu zgomot putin,cu tot felul de protectii).
Acum 1-2 saptamani l-am pacalit cu un trenulet, accepta sa stea dar isi apleca capul pana la podea; l-am tuns (mult spus) in reprize, ne-a ajuns pe 2 ani de acum incolo....
Poate al tau va fi mai ascultator, macar la acest capitol!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
RGE spune:
ANACAMI...super tare..scuza-ma dar m-am amuzat teribil si voi saracii va chinuiti cu tot felul de mijloace.....si care credeam ca e asa usor si ca o sa mearga de bunavoie si nesilit de nimeni..ha ha ha ..inseamna ca ai un
..nazdravan..lasa sa va traisca si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui...chiar daca nu vrea sa se tunda..seamana cu mine..
..nici eu nu vreau
..asa ca nu mai chinuiti baiatul
ROXANA 17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
a plecat toata lumea...hmm..atunci ma bag la vopsit outze si as fac niste haleala ca ne e fomik rau..pupici
ROXANA 17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
geany_bc spune:
quote:
Originally posted by anacami
Roxana,sa va traiasca micul rege!
Iar la gandurile tale, m-am amuzat tare (scuza-ma)!! Sebi al meu va face in curand 3 anisori, si nici nu vrea sa auda de tuns (macar omeneste, nu cu cine stie ce freze smechere). Acum, de ex, i-a tras tati in mod fortat o tunsoare rara- in spate are cateva goluri, iar in fata perciuni pe care ii poti prinde cu fundita! am incercat si cu Ciufolici, am stat jumatate de ora in fata salonului, am mers in parc, am revenit (dupa ce am negociat), am mers din nou in parc dupa ce ajunsi in fata intrarii s-a razgandit. L-am luat fortat, a cerut jucaria si fuga afara1 l-am tuns pana la urma in urlete, a transpirat si el, am transpirat si eu.
A incercat tati sa-l ia cu el la tuns, ti-am gasit- "lasati prostiile, eu vreau sa am par; am cumparat si masina de tuns-nimik (silentioasa, cu zgomot putin,cu tot felul de protectii).
Acum 1-2 saptamani l-am pacalit cu un trenulet, accepta sa stea dar isi apleca capul pana la podea; l-am tuns (mult spus) in reprize, ne-a ajuns pe 2 ani de acum incolo....
Poate al tau va fi mai ascultator, macar la acest capitol!
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si bb2
![]()
La noi la Bacau e o frizerie unde scaunul e de fapt o masinuta. Din cauta asta fiul meu ar merge in fiecare saptamana la tuns.
Geany
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Am manacat ca o scrofita si acum nu mai pot...
RGE cum adica la vopsit outze????
poze
vine bebe
Ramonel15+
Alexia Beatrice