Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
mihuta, eu sincer pana akuma nu am mai auzit sa ia careva supliment de acid folic la prenatale. prenatalele contin doza suficienta de acid folic /zi.
zeynat peste 2 sapt sigur nu va fi prea tarziu!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
bb_yasmi spune:
eu am fugit dupa inghetata.....oare de pepene este???
poza eco bb
darleena spune:
RGE felicitari pentru
Abia astept si eu sa-mi spuna cineva clar ce e!
Kiva eu am luat si acid folic, mergand pe principiul ca surplusul nu dauneaza si se elimina prin urina. Acum, de cand sarcina e mai marisoara, nu mai iau, las doar ce e in Elevit
14+
Pana vine bubu
poze bubu mic
mihuta spune:
bb yasmi, eu am mai auzit, unele au mers pe principiul enuntat de Darleena, altele pentru ca au avut probleme in sarcinile anterioare cu inchiderea tubului neuronal.
13s + Sophia 80%
geo_78 spune:
multumesc de primire dragi gravidute si pentru ca m-ati trecut pe listuta
pussi, si bebicii mei sunt la etaje diferite, unul in dreapta sus (e mai mare putin) si unul in stanga jos (mai micut)...
pana acum am facut 3 eco si vineri o fac pe a 4 a ...
de-abia de la a 2 a eco le-am auzit inimioarele si aveau 176 batai/ minut fiecare
la a 3 a eco, cel de la etaj - 171 batai, cel de jos - 164 batai...nu stiu exact ce inseamna asta ...poate cineva sa ma lumineze?
si peste 2 saptamani vom face eco morfologica la Iosup si TT
aaa, si sunt pacienta Dr. Tutunaru
Pupici,
bb_yasmi spune:
geo, felicitari pt bebei!!!!
poza eco bb
anacami spune:
Buna!
Roxana,felicitari !!!
eu tocmai am fost la un consult ginecologic, cu aceasta ocazie mi-am schimbat si doctorul . Am avut programare la dr. Gherasie- la Euroclinic. Am ajuns cu vreo 45 minute inainte (ca nu stiam daca este aglomeratie/nu pe traseu, nu cunosteam nici drumul..). Mi s-au lungit urechile in masina cat a trecut timpul, am dat telefoane peste telefoane.
Cand am ajuns in cabinet am fost destul de surprinsa, ma asteptam sa fie mai in varsta- este foarte simpatic ...
Mi-a studiat dosarul (am arhivat toate documentele pe care le-am strans pana acum-analize, ecografii,etc, si mi-a iesit un dosar destul de gros .Zici ca am facut arhivarea pt. muzeul national-le-am pus dupa data,dupa tip,etc...
Mi-a placut doctorul- si da,tot cu barbatii ginecologi este mai bine , tocmai am renuntat la dr. Corina Grigoriu de la CMU(si am mai fost candva si la alte femei ginecolog:la Medsana-dr. Anca Popa,...).
M-a intrebat daca iau ceva vitamine;i-am spus ca nu am luat nimic, inafara de acidul folic pe care l-am intrerupt pe la 13 saptamani. A spus ca daca vreau neaparat putem sa mai amanam cu vitaminele pana la 20 saptamani, dupa care totusi ar trebui sa iau ceva...Mi-a spus ca pana atunci sa reiau acidul folic....
In rest, nu parea extrem de preocupat de TT, dar mi-a spus ca daca deja am luat hotararea si am inceput demersurile (m-am programat la eco pt. saptamana viitoare) sa il fac si sa mai stabilesc o consultatie la dansul sa-l discutam..
M-a mai chemat la aprox. 20 saptamani, cand ar vrea sa-mi faca o eco (nu stiam ca face si dansul).Mi-a dat si nr. dansului de mobil, cica pot sa-l sun oricand.
La iesire surpriza-cica intrevederea a constat in interpretare analize (pe care nu le-am facut la ei...) si nu mi-au luat niciun ban (si am discutat vreo 15-20 minute). Am mai fost la diverse cabinete/clinici particulare, dar parca nu a fost niciunul la care sa nu platesc,chiar si doar pt. interpretarea rezultatelor..Bine,i-am spus ca vreau sa nasc cu dansul si acolo.
Ma intrebat de prima nastere,i-am spus ca am nascut usor si nu am mai avut timp de epidurala.Mi-a spus ca poate de data asta vom fi mai prevazatori si o vom face totusi, ca este mai bine .
Concluzie: mi-a placut si mi-ar place sa nasc cu dansul- sper sa fim sanatosi, ca asta este mai important!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
Completare:
mi-a spus ca TT se face intre 14-19 w.
- luna a 4a incepe la sfarsitul saptamanii a 14a (deci 14 saptamani +1 zi) si se incheie in saptamana 20 (asta ar fi luna gravidenie cea mai lunga)...
BB_yasmi, mi-a mi-a yrecut cu inghetata! acum mi s-a pus pata pe pepene, ieir nu am gasit , dar mi-a cumparat astazi sotul unul urias si super-dulce! Am mancat o felie uriasa si acum astept sa ma dezumflu , sa nu-mi explodeze burta cu tot cu Stefania in ea ..
Geo,bine ati venit! sa fiti sanatosi,sarcina usoara!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
bb_yasmi spune:
vreau si eu pepeneeeeeeeeeee roshuuuu
eu azi am fost la un curs pt viitoare mamici si am intrebat din a cata sapt se intra in luna a patra si mi-a zis sapt 16. dr meu la fel. offf ca m-am saturat de atata metode de calculat!!!!
aaa sunt fff bucuroasa ca o prietena de-a mea e gravi!!!! ieri si-a facut testul!!!!
poza eco bb