Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
Jasmin012 spune:
Yasmi, saptamina sta te duci la eco sa incerci sa vezi ce e bebe? Parca asa ziceai... Poze cu burtica eu nu pot pune, pt ca nu e foarte mare burtica mea si nici nu as sti cum sa pun pozele in album.
RGE spune:
fetelor acum am aterizat si eu si ma bag la somn ca sunt rupta am venit pe jos de la unirea pana in dr taberei..am facut miscare..am promis ca intru sa vadau vesti...AVEM UN BAIAT MARE !!!!!!!..(.cautam domnisoare)..are toate organele formate, este sanatos si mare...sta cu degetul in gurita si ne-a aratat niste "COHONES" MARI.."adica un CUC de toata frumusetea..suntem asa mandrii de fiul nostru care s-a facut baiat mare ...va pupam pe toate si primit sa recuperez maine ....mult asanatate si..racoare
ROXANA 17+ 80% "KIWI"
bb_yasmi spune:
Jasmin, nu ma mai duc sapt asta, pt ca nu vreau nici sa imi zica akuma ca va fi ceva iar peste o luna altceva. am rabdare, pt 2 sapt fac TT, cine stie poate se vede atunci la eco, dc nu peste 4 sapt la 4D sigur voi afla!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
mihuta spune:
eu de cand nu mai iau vitamine am inceput sa stranut... dar maine imi iau rezultatul la analize si daca a scazut nivelul fierului am sa iau iar, macar 1 la 2 zile, pana saptmana vitoare cand merg la control si am sa-l pisez pe nenea doktor cu intrebarile...
13s + Sophia 80%
edit : eu luam elevit si tot la ele ma intorc, din obisnuinta
Kiva spune:
RGE felicitari pt baietel !
m-am hotarat sa iau elevit
dar mai am o intrebare
in timp ce luati elevit , mai luati si acid folic separat?
am citit ca elevit contine si acid folic
sa le iau pe amandoua?
kiva12
bb_yasmi spune:
Roxana, felicitari mami!!!!
Kiva, nu mai iau si acid folic pt ca, contine acid folic!!
EDIT: eu fug sa imi caut o inghetata de visine ca nu mai rezist.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
zeynat spune:
Merci bb_yasmi
Mie mi-a spus cineva ca TT trebuie facut pana in saptamana 18. Pe net am citit ca ar merge pana in saptamana 20. Acuma nu stiu...Sunt asa de derutata...
Aici nu cred ca il face cineva, nimeni nu mi-a spus nimic, nici nu stiam de el daca nu citeam pe net.
Asa ca singura sansa sa-l fac ar fi cand voi veni in Romania, dupa vreo 2-3 saptamani, dar mi-e teama sa nu fie prea tarziu...
Laura 16+
mihuta spune:
Asa e contine acid folic in cantitate suficienta. Dar dupa cate stiu acidul folic in exces nu dauneaza, ca se elimina, probabil de asta mai sunt si fete care iau suplimentar.
13s + Sophia 80%
Jasmin012 spune:
Roxana, felicitari pt baietel!!!
Yasmi, daca poti avea rabdare, poate e mai bine asa.
Dany, daca iei Elevit nu mai e necesar acidul folic