Week-end in Romania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dori, eu n-am nici un plan pentru urmatoarele 3 week-end-uri, ca are sotul niste examene si nu putem pleca decat asa, vreo zi prin apropiere... Dar tocmai ma uitam pe niste poze mai vechi si mi s-a facut asa un dor de Balea, Transfagarasan, Bucegi...taaare m-as mai duce!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

A fost careva dintre voi in Muntii Rarau? Noi am vrea sa mergem in week-end, poate...dar nu stim unde o sa stam. Ne-ar placea Cabana Rarau, dupa pozele de pe net (am mai stat acolo cand eram copil, dar asta nu prea se pune, ca nu-mi amintesc prea bine), dar am vrea sa stim care sunt conditiile de cazare. Sau poate imi recomandati voi ceva!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Stie cineva o pensiune decenta, cu loc de joaca pentru copii in zona Lepsa/Gresu? E un motel, ceva, construit din fonduri europene, l-am vazut acum 3 saptamani, cand am fost pe-acolo, dar nu i-am retinut numele... Vrem sa mergem in week-end si sa stam 2 nopti si nu ne hotaram unde anume...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

lora - nu stiu sa-ti raspund exact la intrebare .... de fapt ce am stiut ti-am spus la vrancence, dar am gasit un articol interesant despre www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=13380" target="_blank">concediul in zona Lepsa/Gresu. Asta in cazul in care mai sunt persoane interesate de aceasta zona , cateva atractii turistice ...

Petronela

Mergi la inceput