Week-end in Romania
Raspunsuri - Pagina 2
LoraG76 spune:
Da, nici eu nu stiam ca sunt doua. Niste prieteni au fost la cea din Brasov si au fost foarte incantati, acum vreo 3 ani, cred.
Lora, mami de IUSTINA
Guguluff spune:
Nu este decat una, este unica in Europa. E rezervatie naturala si citisem ca au fost o groaza de scandaluri pe tema reabilitarii zonei. Desi rezervatie, a fost devastata de porcii mistreti lasati de capul lor pe un teren din apropiere unde se organizau vanatori de mistreti. Veneau somitati politice si banosii tarii, de aia nu controlau imnultirea mistretilor care faceau ravagii in rezervatie. S-au pierdut astfel mii de bulbi de narcise dar totusi am inteles ca mai sunt destule de vazut. Narcisele infloresc in zona, in luna mai si din cate am retinut se deschidea rezervatia, spre vizitare, pe 21 mai(Sf. Constantin si Elena). De aia vroiam sa mergem duminica(20.05) ca poate se face serbarea cu o zi inainte ca sa aiba si turisti, totusi. Si este in jud. Brasov, comuna Sercaia, satul Vad. Se gaseste pe drumul national Brasov Sibiu la circa 20km de orasul Fagaras. Gasisem o groaza de materiale dar am pierdut bookmark-urile si acum am gasit doar site-ul asta mai acatarii: http://vad.satulmeu.info/omagiu/
Noi mergem cu harta in mana, sper sa gasim. Oricum merita vazuta rezervatia.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
pet.cost2005 spune:
Si atunci link-ul ala pe care l-am dat eu si zice ca e in jud. Harghita ce e? Sau e la granita dintre judete?
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
anemona spune:
Un weekend care mie mi-a placut mult a fost asa: am plecat vineri la Tulcea, ne-am cazat la Hotel Delta chiar pe faleza orasului, ne-am plimbat prin Tulcea (frumos oras, mai ales centrul), iar sambata am mers la Mahmudia, la Hotel Mon Jardin. A fost super totul. Pe malul Dunarii. Poti face o plimbare cu barca, poti pescui (daca iti place sportul asta... mie, sincer, nu...), poti manca un peste excelent, dar mai ales te poti relaxa. E atata liniste... Si foarte civilizat.
Eu as vrea sa repet figura si vara asta.
Guguluff spune:
Petronela, si eu vazusem linkul de la tine dar uite ce am mai gasit pe acelasi site: http://www.hoinari.ro/obiective-turistice.php?l=Vad&j=Brasov
Sunt acolo si 2 link-uri catre Poiana narciselor si sarbatoarea narciselor. Cred ca mai sunt si erori pe site-ul ala sau poate se numeste la fel, desi rezervatia e asta din Vad. Sper sa nu fie dezastrul descris in niste comentarii, cum ca oamenii vin la picnic si intra cu masina chiar daca e rezervatie si iau acasa cat mai multe flori, desi nu-i voie sa le culegi.
Anemona, e buna rau ideea cu Dunarea si cred ca o sa incercam si noi. Si Delta Dunarii ar mai fi o locatie dar nu stiu daca ne-ar ajunge un week-end sa vedem ceva.
dori spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
Petronela, si eu vazusem linkul de la tine dar uite ce am mai gasit pe acelasi site: http://www.hoinari.ro/obiective-turistice.php?l=Vad&j=Brasov
Sunt acolo si 2 link-uri catre Poiana narciselor si sarbatoarea narciselor. Cred ca mai sunt si erori pe site-ul ala sau poate se numeste la fel, desi rezervatia e asta din Vad. Sper sa nu fie dezastrul descris in niste comentarii, cum ca oamenii vin la picnic si intra cu masina chiar daca e rezervatie si iau acasa cat mai multe flori, desi nu-i voie sa le culegi.
Anemona, e buna rau ideea cu Dunarea si cred ca o sa incercam si noi. Si Delta Dunarii ar mai fi o locatie dar nu stiu daca ne-ar ajunge un week-end sa vedem ceva.
Guguluff, week-end placut (daca nu sunteti deja pe drum la ora asta)! Sa aveti vreme buna si va simtiti bine. Eu astept povesti, despre cum a fost si cum e drumul.
anky spune:
quote:
Originally posted by Babee
Recomand din tot sufletul statiunea de la Belis(Cluj) pe malul lacului de acumulare Fantanele.Zona este superba, muntii Gilaului ofera o priveliste de exceptie!Cineva din zona?
Edit pentru site:http://www.fantanele-belis.ro/
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Moamaaaa....ca mi s-a facut un dor,acusi imi vine sa o tai la Fantanele-Belis.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
LoraG76 spune:
'Neata!
Alina, ai fost in Poiana Narciselor? Am vazut si la televizor ceva aseara...Cum a fost? Asteptam sa ne povestesti!
Lora, mami de IUSTINA
Guguluff spune:
N-am fost ca au anuntat ploaie in week-end si nu vroiam sa batem drumul degeaba. Daca a mai aflat cineva, ceva sa ne spuna si noua.
Am fost duminica la Slanic Prahova. Am vazut Muzeul sarii si sotul meu a mers in salina Unirea. A fost impresionat, a zis ca era ca in Lord of the Rings, in mina Moria. Niste sali enorme sub pamant, totul in sare. Daca vreti sa mergeti sa aveti si haine groase ca sunt 13 grade in salina. Intrarea este 12 ron, fotografiatul 6 roni(nu prea ies pozele de ansamblu doar cele la persoane aflate aproape). Nu au voie copii sub 3 ani dar cica a vazut un bb acolo. Inconstienti parintii aia. E frig si presiunea e mare, mai ales la coborare. De aia n-am intrat si eu cu galusca. Data viitoare daca mergem mai multi si daca e vremea de plaja mergem si la strandul cu apa sarata de langa Grota Miresei.
dori spune:
Ce planuri pentru WE aveti? Eu eram hotarata sa mergem in Poiana Narciselor, dar fata mea are concurs de matematica sambata, asa ca nu stiu daca voi mai avea chef sa plc, ca se face tarziu. Dar sa vedem, daca e vremea frumoasa poate ma hotarasc totusi...