Week-end in Romania
Deschid acest subiect pentru toti cei care vor sa plece in week-end de acasa si s-au saturat de binecunoscutele locatii: litoralul si Valea Prahovei. Poate ati petrecut un week-end misto si ne spuneti si noua sau poate cautati unde sa plecati si nu v-ati hotarat.
Noi, spre exemplu, vroiam sa mergem in Poiana Narciselor ca din cate am inteles se deschide de pe 21 mai cu un festival. Dar oare il fac luni pe 21 sau duminica pe 20?
Am mai fost in Olanesti si ne-a placut foarte mult, la Vulcanii Noroiosi din Buzau, la Slanic Prahova vrem sa mergem dar nu prea stim cum sa vizitam salina cu fetita de 1 an si un pic(din cate am inteles nu lasa copii sub 3 ani).
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Raspunsuri
LoraG76 spune:
La Herculane si la Lepsa, in Muntii Vrancei, noua ne place f. mult.
Si la baraj, la Bicaz, in jud. Neamt, este un hotel plutitor, de 3 stele, f. fain, hotel Lebada se numeste, conditii super, nu va pare rau daca veniti.
http://www.bicazlac.ro/afisare_meniu_vertical.php?id_meniu_vertical=13
Lora, mami de IUSTINA
josefine spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
la Lepsa, in Muntii Vrancei, noua ne place f. mult.
asa da, ca sunt de prin zona si e foarte fain acolo.
pet.cost2005 spune:
Si eu sunt de prin zona (Lepsa) si deja s-a mai discutat despre aceasta zona ... la sub. peniuni la munte ... Deja am tot recomandata zona asta ... sa nu se creada ca am vreun interes . Ca nu am nici unul, doar ca imi place mult zona si stiu ca e putin cunoscuta ... sunt atatea locuri frumoase dar mai putin faimoase ... si e pacat sa nu se stie despre ele ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Guguluff spune:
Am citit si subiectul Pensiuni la munte. Pare super la Lepsa. Chiar daca e cam departe pentru bucuresteni, merita. Week-endul asta cred ca mergem in Poiana Narciselor, totusi. Sper sa fie deschisa si sa fi ramas cateva flori...
pet.cost2005 spune:
nina - e in jud. Harghita ... uite aici despre www.hoinari.ro/index.php?cu=18561720040623" target="_blank">Poiana Narciselor.
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
dori spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
Am citit si subiectul Pensiuni la munte. Pare super la Lepsa. Chiar daca e cam departe pentru bucuresteni, merita. Week-endul asta cred ca mergem in Poiana Narciselor, totusi. Sper sa fie deschisa si sa fi ramas cateva flori...
Mergeti la Poiana Narciselor din Brasov sau din Harghita?
Sa ne povestesti cum a fost. As vrea sa merg si eu WE urmator.
LoraG76 spune:
Eu stiam ca e in jud. Brasov, aproape de Fagaras. (Poiana Narciselor)
S-ar parea ca sunt doua...mai inveti ceva pe aici!
Lora, mami de IUSTINA
Babee spune:
Recomand din tot sufletul statiunea de la Belis(Cluj) pe malul lacului de acumulare Fantanele.Zona este superba, muntii Gilaului ofera o priveliste de exceptie!Cineva din zona?
Edit pentru site:http://www.fantanele-belis.ro/
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Eu stiam ca e in jud. Brasov, aproape de Fagaras. (Poiana Narciselor)
S-ar parea ca sunt doua...mai inveti ceva pe aici!
Lora, mami de IUSTINA
lora - aaa ... nu stiam ca sunt 2 .. eu am dat cautare cu google si mi-a iesit aia din Harghita ... nu stiu la care se referea guguluff. Nu am mai fost la Poiana Narciselor.
Petronela
puiutul mult dorit !!!!