PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

m_floruta, felicitari pentru bebe din burtica! Acusi acusi ai 2.
Ma inscriu si eu la lipit palariuta cu ceva...ca nu se mai poate...de cateva ori era sa o pierd pe drum. O tine ce o tine si gata o scoate din cap.
Nu mai vorbiti de bebe2 ca ma apuca asa o nostalgie amestecata cu regret ca nu pot sa fac si eu pe bebe2 mai repede. Inca stam in garsoniera...deci trebuie sa mai asteptam putin. Luna trecuta...am avut ceva emotii credeam ca am ramas...si undeva in incostineta noastra ne bucuram sa fi fost bebe. Cand mi-au venit rusii am fost amandoi f dezamagiti. Dar noi suntem inconstienti...pentru ca pana nu ne luam ap chiar nu se poate.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Lucians nu pot face asta, adica sa merg fara masina in parc, deoarece in primul rand e foooaaarrte departe(asta frumos in care mergem noi) si in al doilea rand la noi trotuarele sunt intr-o stare jalnica si cred ca mi-ar lua o vesnicie sa ajung acolo..si DACA as ajunge as fi super obosita,stresata si nervoasa...Mersi de sfat, oricum, la voi e bine ca e diferenta doar de doua statii,si sper ca trotuarele sa fie ok...si sa aveti si locuri speciale pe unde sa urci carutul si sa il cobori..la bordura ma refer..noi nu avem decat foarte putine... Pup
Doniro chiar daca fetele deja au raspuns in mare ce as fi vrut sa iti spun si eu, vreau sa imi exprim si eu parerea despre situatie.
Cred ca este normal sa fii speriata acum, ma pun in situatia ta si nu simt nimic altfel decat simti tu, insa gandeste-te in primul rand ca bebele asta mic e facut din dragoste..asa cum a fost si la noi Razvan..adica nu a trebuit sa treci prin chinurile programarii si ale asteptarii celor doua liniute (nu ca altfel nu ar fi, Doamne fereste, din dragoste,dar stiti ca asa se zice)...apoi sa te gandesti la cate mame isi doresc cu ardoare un al doilea copil(vezi Bulinutza) ca sa nu mai zic de un primul..si nu se poate....
Apoi, sa ai certitudinea ca pana la sfarsitul sarcinii toate aceste temeri o sa dispara, si o sa ti se para chiar ciudat ca ai gandit asa..pentru ca nu iti vei imagina viata fara bebe 2 asa cum nu ti-o imaginezi nici fara piersicutza frumoasa pe care deja o ai.Cred ca multe dintre noi si-au pus multe intrebari pana sa nasca:daca se vor descurca,daca vor fi mame bune,etc...ca mai apoi sa isi dea seama ca lucrurile astea vin de la sine..pentru ca asta se vorbeste atat de statutul de MAMA..
Si nu in ultimul rand, in privinta dragostei poentru amandoi copiii..am citit tot aici, pe forum, la o mamica, un lucru care imi tot rasuna in minte de atunci: DRAGOSTEA UNEI MAME NU SE DIVIDE, CI SE INMULTESTE!
Sa ai incredere ca asa va fi!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

In alta ordine de idei, am ramas fara butelie......si pana vine barbate-miu sa o schimbe..se presupune ca ar fi trebuit sa mananc...oua..pentru ca sunt la regim si asta am azi la pranz...dar cred ca o sa renunt si mananc doar restul meniului..adica rosii si branzica...OOofff...ce viata grea...stie cineva vreo reteta de oua la microunde?Ca m-am gandit si la asta...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Doniro fii tare.
Mie imi vine sa plang pentru ca iti trec asa ganduri prin minte si ca esti un pic speriata. Dar cred ca o sa fie bine si o sa ai un baietel frumos si sanatos. Asa simt eu.
Mi-as dori si eu sa am curajul sa raman insarcinata si sa ii fac o surioara lui Darius. Dar sunt cam "batrinica", am inplinit 36 ani.
M-am hotarat cam tarziu sa fac un copil stii si tu: cariera, masina, casa, bani cat mai multi, bla, bla ...
Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si pe noi sa avem un copil.
Si tie acum ti L-a daruit si pe al doilea. Fii fericita.

M_floruta este in cunostinta de cauza si ea stie mai bine ce spune.

Hai mai fetelor ca mi-ati facut si mie pofta de bb2. Trebuie sa ma apuc de treaba.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Ce multe performante au piersicutzele noastre!
Au crescut asa mari!

Sa va povestesc si eu despre Darius al meu:
- are 6 dintzisori: 3 jos si 3 sus
- merge de jur imprejur in patut, isi da drumul la maini si sta "copacel" fara sa se tina,dar nu merge de-a busilea
- merge pe jos cu pasi repezi tinut de manute; azi chiar a facut un pas singur (un singur pas)
- vorbeste mult: spune tata, mama, baba, caca, papa si multe altele
- face pa cu manuta (doar cand doreste el)
- doarme de ceva timp singur in patuzul lui (fara sa il legan si fara sa ii cant) si noaptea si in timpul zilei - asta ma bucura cel mai mult pt ca eu credeam ca o sa il legan (pe picioare si pe pieptul meu) pana pe la 3 ani, deoarece asa auzisem

VARSTA DARIUS-THEODOR

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai zic ceva.
Ieri Darius al meu m-a cam speriat, era cam molesit si nu stiu care a fost cauza. Statea in patut culcat si se juca cu jucariile si apoi adormea.
Si in plus am fost nevoita sa il las si la soacra pt ca am avut niste treburi de la orele 14.00 la 20.00.

Oare sa fie de la caldura? De la soare? Ca zilele astea a fost infernal de cald la Iasi. Si in casa (garsoniera noastra) este cosmar.
Nu am iesit cu el afara cand era soarele puternic, ci am iesit numai dupa orele 18.00, nici macar nu l-am lasat sa il arda soarele (pe la umbra, cu bascutza, cu tricou cu maneca lunga, cu pantaloni lungi), dar stiu si eu. De mancat a mancat, febra nu avea, apa bea si alte simptome nu prezenta. Cred ca m-am speriat degeaba.

Voi cum va descurcati cu caldurile astea?

VARSTA DARIUS-THEODOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by m_floruta

Doniro eu nu scriu prea des aici,dar va citesc tot timpul si acum am simtit nevoia sa intervin,tocmai pt a te incuraja.
Ai zis ca nu prea ai auzit multe mamici cu bebei asa de apropiati...it spun eu de ce,pt ca ele nu prea au timp sa intre sa scrie,dar exista sau daca nu sunt asa de multe,e poate si din cauza faptului ca nu au curaj s-o faca si pun capat sarcinii.EU zic ca e o greseala.
Si eu am un copil de 10 luni acasa (nascut pe 10 iulie anul trecut) si acum sunt insarcinata in 7 luni,trebuie sa nasc undeva la inceputul lui august.
Si eu am fost putin mirata la inceput(alaptam exclusiv),apoi speriata si mai apoi fericita.Nu m-am gandit nici o clipa sa renunt la el,si noi am incercat destul pt primul copil si mi s-ar fii parut o crima sa renunt la al doilea,am primit-o ca si pe o binecuvantare.
Intradevar nu va fii usor un an,doi,dar apoi...cea mai mare bucurie pt o femeie e sa fie mama,iar pt o familie asta e adevarata implinire.D-zeu iti da atat cat poti duce si acolo unde e unul ,mai e loc de cineva,fara sa saracesti,sa-ti pui viata in pericol sau sa neglijezi pe altcineva.Pt mine iubirea pt primul copil nu se poate schimba,iar cel de-al doilea copil pe care il astept nu poate decat sa faca aceasta iubire si mai mare si mai deplina.
Acum mi-e putin greu,burtica fiind mare,dar nu imposibil.De 2 sapt mi-am adus si eu pe cineva sa ma ajute la supravegherea lui Andrei,4 ore pe zi si e o mare diferenta.Cand voi naste ma va ajuta mama 2-3 luni si apoi voi intra intr-un ritm,nici nu-mi fac griji,o sa fie bine,iar zambetul si dragostea lor imi va umple sufletul si bateriile pt fiecare zi.
Te imbratisez cu drag si curaj,priveste partea buna a lucrurilor si ia fiecare zi pe rand.
Salutari tuturor si ma scuz inca o data ca nu pot tine pasul cu voi.

m.floruta

Esti extraordinara. Aveam mare nevoie sa aud o parere sincera a unei mamici in situatia mea. Iti multumesc mult ca ai intrat sa ma imbarbatezi. Succes si tie.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Sofia

Ioana Teodora, Radu Stefan, Iustin, Carmen Maria, Iana Daria

Robert, Sebi

doniro, nu cred ca are cineva dreptul sa te judece; pe mine chiar m-ai impulsionat si ma gandesc serios pt bb2, desi la inceput nici nu vroiam sa aud;ai sa vezi ca totul va fi bine, normal ca va fi mai greu la inceput, dar cu putin ajutor sigur te vei descurca;
mfloruta, ne bucuram sa auzim vesti de la tine, chiar vb ieri cu mamici in parc ca n-am mai auzit nimic de tine si ne intrebam cum te simti; sarcina usoara in continuare! am vazut si pozele, e delicios piersicutul!
andreea25, doniro, nu veniti la intalnire? andreea, parca tu spuneai ca tati lucreaza sambata?
bulinuta, bulinelul, sa nu va faceti griji; cum ramane, venim dupa tine?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ola!
Fetelooooooor DAria merge!
Nu-mi vine sa cred.De cateva zile se ridica in genunchi si vrea sa sa se ridice in picioare.Azi a reusit si a luat-o la goana(la 9 luni jumate)......a facut vreo 4-5 pasi dupa care a cazut ca o placinta pe jos!Se uita la mine incantata ca o aplaudam si dadea si ea din palme......Am fata mare...
De vreo sapt merge tinuta de-o manuta dar nu ma asteptam sa o ia singura asa repede:)!
Mai stie sa faca tai-tai si sa faca bravo....si zice mama,tata,da-da...atat.
Dinti ioc.Cre ca-i ies mai multi deodata ca i se vad incisivii sup si cei inf.prin gingie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Va multumesc a mia oara pt cuvintele frumoase. La naiba, nu stiu ce e cu mine de sunt asa schimbatoare. Oi fi gravida de ma schimb de la o ora la alta. Cu inima hotararea a fost luata in momentul cand am vazut ca se contureaza liniuta a doua... Am fost fericita, clar. Dar mintea asta a mea si pesimismul meu caracteristic nu ma ajuta... Oricum nu ma vad in stare sa stau pe masa aia si sa fac o crima, asa ca nu stiu de ce m-oi mai gandi la prostii. Voi sunteti toate niste dulci si imi faceti viata mai usoara; nu spun vorbe mari, dar pe mine ma ajuta enorm cuvintele voastre. Nu stiu ce am avut azi dimineata de eram asa daramata. A, ba da stiu: sunt gravida si deci ciudata!!! Nu ma mai sucesc: facem copilu' 2!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput