PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
bulinuta27 spune:
doniro...eu imi doresc enorm al doilea copil dar la mine din pacate nu se mai poate ...nu te lasa inspaimantata si nu pleca urechea la vorbele tutror...eu nu tsiu ucm e sa ai doi copii asa mici...recunosc ca mi-ar placea sa aflu...dar totusi babee a zis foarte bine: nu iti da DD cat nu poti duce...hai fii puternica si gandeste-te numa ce frumos o sa fie sa ii vezi impreuna cum se iubesc si cum se joaca...te pup si pe tine si pe Daria si pe bb mic din burtic
miti ...sper sa fie bine
lucians...iti zic de homeopat ca si la noi ti-am zis cum a fost pana am ajuns aici la 2-3 scaune
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
maryion spune:
11 lunisoare
Sofia, fetita lui Kehleyr
10 lunisoare
Ioana Teodora, fetita lui Medeea76
Radu Stefan, baietelul lui alex c
Iustin, baietelul lui Cristina Bauer
Carmen Maria, fetita Dandana
Iana Daria, fetita lui alina2006
9 lunisoare
Robert, baietelul lui map
Sebi, baietelul lui Amami
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
m_floruta spune:
Doniro eu nu scriu prea des aici,dar va citesc tot timpul si acum am simtit nevoia sa intervin,tocmai pt a te incuraja.
Ai zis ca nu prea ai auzit multe mamici cu bebei asa de apropiati...it spun eu de ce,pt ca ele nu prea au timp sa intre sa scrie,dar exista sau daca nu sunt asa de multe,e poate si din cauza faptului ca nu au curaj s-o faca si pun capat sarcinii.EU zic ca e o greseala.
Si eu am un copil de 10 luni acasa (nascut pe 10 iulie anul trecut) si acum sunt insarcinata in 7 luni,trebuie sa nasc undeva la inceputul lui august.
Si eu am fost putin mirata la inceput(alaptam exclusiv),apoi speriata si mai apoi fericita.Nu m-am gandit nici o clipa sa renunt la el,si noi am incercat destul pt primul copil si mi s-ar fii parut o crima sa renunt la al doilea,am primit-o ca si pe o binecuvantare.
Intradevar nu va fii usor un an,doi,dar apoi...cea mai mare bucurie pt o femeie e sa fie mama,iar pt o familie asta e adevarata implinire.D-zeu iti da atat cat poti duce si acolo unde e unul ,mai e loc de cineva,fara sa saracesti,sa-ti pui viata in pericol sau sa neglijezi pe altcineva.Pt mine iubirea pt primul copil nu se poate schimba,iar cel de-al doilea copil pe care il astept nu poate decat sa faca aceasta iubire si mai mare si mai deplina.
Acum mi-e putin greu,burtica fiind mare,dar nu imposibil.De 2 sapt mi-am adus si eu pe cineva sa ma ajute la supravegherea lui Andrei,4 ore pe zi si e o mare diferenta.Cand voi naste ma va ajuta mama 2-3 luni si apoi voi intra intr-un ritm,nici nu-mi fac griji,o sa fie bine,iar zambetul si dragostea lor imi va umple sufletul si bateriile pt fiecare zi.
Te imbratisez cu drag si curaj,priveste partea buna a lucrurilor si ia fiecare zi pe rand.
Salutari tuturor si ma scuz inca o data ca nu pot tine pasul cu voi.
katik spune:
florutza, bine ai revenit, si macar asa putin! ma bucur ca sunteti bine! poate mai reusesti sa mai scri cite putin despre voi! multa sanatate si sarcina usoara in continuare! ce e bb2, fetita sau baietel?
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
m_floruta spune:
Pt cine vrea sa vada poze cu noi si cu burtica,ne gasiti aici
http://new.photos.yahoo.com/m_floruta/
dariana spune:
doniro, daca ti l-a dat Dumnezeu acum, probabil ca asa trebuie sa fie; intre mine si fratele meu e o dif de un an si 4 luni si a fost f bine ca suntem apropiati de varsta, mergeam impreuna la scoala, ne jucam impreuna, le faceam cam pe toate deodata si nici parintii nu au neglijat pe nici unul din noi, eu zic ca e f bine asa. so, felicitari si sarcina usoara! lasa bebelusul sa se nasca, e tot al vostru
am fost si noi ieri la control: 8,720 greutatea si 71,5 cm inaltimea.
avem o alergie, niste pete rosii pe piele, s-ar putea de la capsuni, nu-i mai dau....mi-a zis sa nu-i mai dau nici danonino si eu ma bucuram ca-i place, asta e!
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
andreea25 spune:
lucians si eu ma gandeam sa i lipesc palariutza cu scotch ca altfel nu sta cu ea ,neam! aaa si eu pierdusem una pe drum ,noroc ca m am uitat in spate si am vazut o. pupici Dariei ranjoasa si " gospodina"( muama ce de prosoape de bucatarie..)
doniro iubita, nu te judeca nimeni si nu trebuie sa te simti vinovata fata de noi..e normal sa fi coplesita si sa ai stari confuze,noi suntem alaturi de tine.
m_florutza frumoasa familie! o sa fie si mai frumoasa si cu bebelina in completare...felicitari ptr fetitza si sarcina usoara in continuare!
hehe noi am avut ieri intalnire cu Mariuca Theo ( fetita Iulencai) si a fost tare placut in parc pe iarba ariana&mariukaandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
katik spune:
florutza, felicitari! sa va traiasca copilasii, familie frumoasa ai! vazut toate pozele! sa fiti sanatosi cu totii ca sa va bucurati unii de altii!
poze krisztina
poze robi
katik spune:
cit despre palarii, eu m-am gindit la super glue, ca lipiciul de la scotch se usuca repede si pica palaria!
poze krisztina
poze robi