PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
doniro spune:
Ref intalnire, eu depind de sot (cu masina) si daca el o sa fie acasa, venim sigur. Nu vreau sa promit nimic.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
maryion, iube2001, felicitari pt performante!
doniro, asa te vreau, optimista!
FETELOR, VENITI LA INTALNIRE!!!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici
chiara.2005 spune:
Fetelor, nu stiti voi cumva unde as putea gasi pampers special pentru facut baie pentru micut? Stiu ca existau in Ungaria, dar pe aici pe la noi nu sunt? Voi cum veti face la vara cu micutii ?
doniro spune:
quote:
Originally posted by katik
doniro, eu nu am fost in pielea ta, dar pe undeva m-am simtit si eu aiurea, si m-a "ajutat" si anturajul sa ma simt si mai aiurea: cind am aflat ne-am bucurat toti trei, cu tot cu o teama de necunoscut. in schimb cind am spus parintilor, nici unul nu a fost incintat, au spus un "da" anemic si cam atit. asta m-a durut f. tare dar am inghitit, asta este. nu am avut cu cine sa impart bucuria (si temerile) si a fost tare greu.
nu te judeca nimeni!!! si nu trebuie sa-ti faci procese de constiinta! te simti un pic "altfel" acum dar trece.
eu cred ca nu o pierzi pe daria, din contra! si nu o vei neglija, sunt sigura de asta. asta a fost si primul meu gind si nu am neglijat-o pe krisztina. a fost greu, mai ales la inceput dar cu un pic de ajutor te vei descurca f. bine. au fost momente cind am stat in cumpana, crize de isterie dar cind ii vedeam pe amindoi imi treceau toate cele.
e greu de luat o hotarire, dar daca numai virsta crezi ca e o pb si faptul ca nu te vei descurca, atunci cred ca vei trece peste astea.
un bb e o minune, DD are grija de toti pe pamint, mai ales de copii!
imi cer scuze, poate am fost un pic off-topic si dezordonata in ce am scris dar pur si simplu tare m-ai impresionat.
iti doresc sa fii puternica!!!
si da, are dreptate martta cu bataitza!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Iti spun sincer ca daca diferenta intre bb-ii mei era de 3 ani cum vad ca e la tine, eram super linistita. Acum imi trec prin minte amanunte gen: cum plimb copiii (atat de mici amandoi) in parc, cum urc 4 etaje pe scari cu 2 copii mici, ce fac cand Daria o sa vrea sa mearga in picioare prin casa si bb mic plange de foame etc. Dar astea sunt totusi detalii care la momentul respectiv cred ca se rezolva de la sine. Sau ma rog, eu le voi rezolva cumva... Nu renunt la bb mic!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
iulenca spune:
Chiara - la Sensiblu am vazut de la Huggies - little swimmers. Erau super nostimi si colorati.
Roxana mamica curajoasa o sa vezi ce bine va fi cand il vei simti din nou pe bebe in burtika. Este f greu, sunt convinsa dar si peste vreo 2 ani nu va mai fi nimeni ca tine si vei uita ca te-ai si chinuit.
Si Cornelia poate sa iti spuna cum e ca si ea are 2 neastamparati si sigur trage cu ochiu pe la ce scriem aici. Ca tot ziceai de mame - mama mea imi zicea sa mai asteptam un pic ca nu aveam nimik ( intre timp ne-am luat si casa si masina) si ca suntem tineri si avem timp. Acum nu mai poate de dragul Mariei si eu ma bucur ca nu am mai asteptat pt ca tata a apucat sa isi vada nepoata. Nici a noastra nu era programata dar daca stateam sa o planificam mai dura cativa ani. Acum cand zic ceva de bb2 mama iar imi spune ca tre sa mai asteptam ca ce ma pun pe facut copii dar sunt convinsa ca si-ar schimba din nou parerea daca i-as da asa o veste. Fii curajoasa si scrie-ne ca vezi cum sarim cu toatele sa te sustinem.
Andreea sau-mana de pozici- f frumos ne-am mai jucat noi ieri in parc. Si pregateste-te ca sambata te luam pe sus la intalnire. Are grija al meu sot de amandoua fetele cat ne infruptam noi din pizza.
Mariuku meu are 2 dintzi si sta singurika in picioare cate putin iar in curand va si pasi. De-a busilea strabate casa cu viteza luminii.
Pup fetele.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
Muuh spune:
doniro eu cred ca de vina pentru starile tale sunt si hormonii care acum isi fac de cap. Nu stiu cum este cu doi copii dar pot sa iti spun ca anul trecut cand am cunoscut-o pe Cornelia_laura ea era cam in aceiasi situatie cu tine. Si era relaxata, trecuses deja prin tot ceea ce urma noi sa trecem. Apoi dupa ce a nascut am vazut ca desi a intrat mai rar spunea ca se descurca cu amandoi baietii.Deci se poate si sunt convinsa ca te vei descurca. In plus este foarte probabil ca pitica sa mearga singura pana atunci si daca nu se gaseste vreo baba sau mos din bloc sa te ajute in loc sa stea sa traga cu ochiul dupa perdea.
m_floruta sarcina usoara in continuare.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
martta spune:
Iube, felicitari!
Fetelor, cu Mamaluidavid(Stefania)a luat cineva legatura?
Eu sper sa ajung la locul intalnirii in loc util. Venim cu harta, caci e prima data cand ajungem in zona. Partea proasta e ca n-am o harta si cu amplasarea teraselor/ restaurantelor
Mishi,te rog, imi poti da pe pm nr. tau de tel. sa te sun, in cazul in care nu ma descurc doar cu harta?
BESTUTZA spune:
Doniro!
Uite ca eu sunt ff puturoasa la scris,da acu ca vazui asa minune de veste venii si io sa te incurtjez!
Tudor avea 9luni juma cand am aflat ca-s gravi cu bb2!
am fost extrem de fericiti,nu fericiti!Cui ziceam se cam oripilau:
aoloeu ce o sa faci cu doi mici? "O sa ma descurc!Iti da Dumnezeu putere pentru cati iti da!"Ii socam !Si la nic 2 luni de sarcina am visat o fetita minunataa,dar minunata !Avea vreo 5 ani in vis si statea pe pontonul unui lac!Era atat de frumoasa ca si eu m-am minunat cand m-am trezit!Oricum nici in gandurile mele cele mai bune nu am gandeam ca e fetita, la noi in familie 95% din vlastare fiind baieti!!
Si uite asa a venit pe lume Ilinca Cristiana!O minune de copil!
Si ma descurc!Si nu am prea am deloc ajutor!Bunica sotului cu care stam si are 85 de ani mai ii urmareste cat pelc eu din camera sau cand ii las dormind si plec la o piata ceva!
Ii iau la plimbare pe amandoi, nu ma stresez ce ce le dau sa pape ca amandoi sunt la comun..si ..dc mia ai intrebari sunt pe aici!Si ca sa te simti si mai "in avantaj" sa stii ca tati al nostru ne-a spus ca tr sa ma gandesc cum sa fug ca el vrea bb3!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
larissa_79 spune:
bestiutza, poza asta este absolut delicioasa.....superba!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2783839830090341966YktUia
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)