ati apelat la firma pt inmatriculari?
tocmai am aflat ca exista firme care, contra cost, fac toate demersurile necesare inmatricularii unei masini, sau dupa caz radiere, RAR, asigurare, etc..am cautat pe google si am gasit vreo 3 astfel de firme, insa nu stiu cata incredere pot sa am.
e cineva care si-a inmatriculat masina astfel, scutind ore bune de stat la cozi?
daca da, cu ce firma ati colaborat si cat de multumiti ati fost?
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Raspunsuri
BraveGirl spune:
Da. Noi am apelat...si regretam.Anul trecut am apelat si anul asta am descoperit ca la directia taxe si impozite masinile nu erau declarate...Cum au reusit respectivii sa faca rost de stampila de la directia taxe si impozite, doar ei stiu. In plus dai cateva milioane bune.
Tot anul trecut am inmatriculat si eu o masina...am umblat 2 zile. Dupa ce aflii pasii pe care trebuie sa-i faci nu dureaza mult. Cel mai mult dureaza la politie la coada...unde am stat cam 40 de minute.
Azi iar am treaba pe acolo....vand o masina. Iar in curand trebuie sa inmatriculez alta. Eu te sfatuiesc sa faci singura toate astea. Te duci la RAR si acolo gasesti chioscuri unde iti fac dosarul pt politie. Iti zic fetele de acolo ce pasi ai de urmat. Nu e greu.....
==========
Corina
Albumul meu
megbeng spune:
corina, cum se numeste firma la care ati apelat si nu a declarat masina la impozite??
BraveGirl spune:
Nu mai stiu...
Azi am mers la Udriste si la directia taxe si impozite. Am terminat super repede...nu era coada.
==========
Corina
Albumul meu
Oana spune:
Da am apelat, la o firma din orasul meu. Am fost multumita ca nu am mai alergat eu. Mai ales mi-a placut la RAR unde daca ma duceam eu personal stateam o zi intreaga pe cand asa aia de la firma aveau relatii la RAR si au rezolvat mai repede. Si in general ei aveau relatii peste tot pentru ca asta fac de obicei. M-a costat vreo 2 milioane.
BraveGirl spune:
Maine ma duc sa inmatriculez Loganul...iti spun apoi cum a fost.
==========
Corina
Albumul meu
mariana_78 spune:
Si eu am apelat la o firma de inmatriculari si a fost foarte bine. Nu am mai stat la cozile intreminabile. In 2 zile am avut actele de la masina.
megbeng spune:
azi am dat si noi actelel la o astfel de firma..marti avem tot..si numere, si talon..o sa va povestesc duap cum a fost
megbeng spune:
am rezolvat-o!
comisionul firmei a fost 200 RON si am avut actele in 3 zile.
super! o sa mai apelam la nevoie!!!
BraveGirl spune:
Eu vineri am inmatriculat masina si azi am luat numerele...vreau sa va zic ca nu a fost deloc greu...am terminat mult mai repede decat am crezut. Nu am stat la coada decat la politie unde am avut 2 persoane in fata mea. Si la CEC a fost o persoana inaitea mea...la RAR am stat putin mai mult...cam 40 de minute cred.
==========
Corina
Albumul meu
giulia71 spune:
Te rog spune-mi si mie pe privat la ce firma ai apelat si daca a fost necesar sa te duci tu personal la RaR cu masina?
Merrci mult!
quote:
Originally posted by megbeng
am rezolvat-o!
comisionul firmei a fost 200 RON si am avut actele in 3 zile.
super! o sa mai apelam la nevoie!!!
mami de Calin rasfatzat:)