ati apelat la firma pt inmatriculari?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Daca masina e noua nu e nevoie sa mergi la RAR cu ea. Mergi doar cu cartea de identitate pe care aplica ei folia de siguranta. Cand apelezi la firma merg ei si la RAR.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Maine ma duc sa inmatriculez Loganul...iti spun apoi cum a fost.

Corina, imi spui si mie exact pasii si hartiile care ti-au fost necesare pentru a inmatricula un Logan nou?? Noi vrem sa cumparam si ne-ar fi de ajutor astfel de informatii...

Multumesc tare mult!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Mai intai am fost la RAR. Apoi am fost la trezorerie si am platit taxa de prima inmatriculare si inca o taxa (nu mai stiu cum se cheama, dar stie doamna de la trezorerie- e vorba de taxa de 52 ron). La trezorerie trebuie sa stii tu exact cat e taxa de prima inmatriculare. Se gaseste pe site-ul ministerului de finante. Apoi am fost la CEC si am platit o alta taxa de 30 de ROm(se poate plati si la banca)si apoi am fost la o firma de pe langa Udriste sa-mi faca fisa de inmatriculare si actele care mai trebuie (delegatie...), apoi am fost la directia taxe si impozite. Acolo ceri la xerox niste fise tip pe care le completezi si apoi iti stampileaza fisa de inmatriculare. Cu toate actele si dovezile achitarii taxelor te duci la politie.
Eu am procedat asa pt ca apartin de directia taxe si impozite sector 3, care e aproape de Udriste. Daca esti din alt sector, mai bine cauti pe langa RAR firme unde sa-ti faca fisa de inmatriculare (iti spun fetele de acolo tot ce trebuie sa faci) si mai intai treci pe la directia taxe si impozite si apoi mergi la Udriste.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc mult Corina. Si noi tot de Sectorul 3 apartinem. Pare destul de complicat, dar trebuie sa trecem si prin asta.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Cu placere! Stai linistita ca nu e asa complicat. Eventual poti sa le faci pe etape. Intr-o zi te duci la RAR si la trezorerie. Apoi in alta zi te duci la restul care dureaza in jur de o ora si jumatate.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

giulia, scuze de intarziere a raspunsului...la RAR a fost sotul, fara masina, doar cu cartea de identitate a masinii, original si copie si a platiti o taxa de 11.5 lei.

firma la are am apelat se numeste aust intermed..repet, am fost f multumiti, ne-au scos din belea, ca nu ma vedeam facand atatea drumuri (la trezorerie, in udriste, la circa financiara) cu un bebelus de 3 luni dupa mine..si prin caldurile astea

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput