Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Nelia, Gabi mersi frumos!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Emily! Vii cu aer in punga, direct de pe Timpa, din Racadau mi-aduce Donia! Si stiti ce vreau? Ca am innebunit. Vreau trigoane cu brinza dulce de la patiseria lui Postavaru' de pe Armata Rosie! Kurtos am gasit in Laval, nu-i ca acolo dar inlocuieste cu succes, da' un trigon de-ala cu brinza... Imi lasa gura apa! Sa mergeti cu bine, sa va intoarceti tot asa, sa mincati un trigon de-ala pt. mine!
Doamnele cu carticelele... noi avem un teanc de carti - reviste, nu-s cum sa le spun, cu Franklin, luate de la Dolarama (made in France, nu-s cum au ajuns la Dola'). Cind zic teanc, zic ca-i colectia pe fo trei ani a revistei, fiecare debuteaza cu o poveste cu Franklin, sint joculete si alte de-astea... tare i-au placut lui Atomix, si-acum le mai rasfoieste cite-odata. La un dolar bucata imi venea sa le iau la kil! Si, tot Dolarama, carticele cu povesti in engleza. Si alte reviste cu jocuri si joculete, cartile cu removable stickers, ideal pentru sub 6 ani! (Si Winners mai e o sursa, cind se gasesc!) Plus librariile Lire et Relire sau cum le zice, cu carti second hand!
Am un sentiment teribl de vacanta...
Va pup, weekend fain!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simonna, daca treci pe la Ambrozia pe bd.Samson, vezi ca au acolo trigoanele cu brinza, sa te lingi pe degete...

si Tudor e mare amator de carti/dvd-uri cu Franklin/Benjamin, mai ales cele ce au si cd-asculta cd si citeste cartile.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Emilly merci de incurajari. Si eu sper sa se intample cat mai curand!

Simonna ai gasit trigoanele alea de care spunea Ana Stroe?

Ce mai faceti fetelor? pe unde ati mai fost in week-endul prelungit? Noi am fost pe langa casa, am jucat tenis si bine-nteles ca s-a lasat cu febra musculara... si am descoperit ca nu merge bine pompa de la piscina dataorita unei gauri pe nu stiu ce tub, ceea ce ar putea sa ne coste numai $1,000... asa ca ne avandu-i probabil ca o sa stea inchisa si o sa ne uitam cu jind la ea. Bafta noastra... in schimb avem sarpe...

O saptamana frumoasa va doresc,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare fetelor,

Vad ca Toronto nu mai zice nimic :)
Nelia, felicitari!

uptoten e favoritul Laurei, ar sta toata ziua pe el daca am lasa-o. Deocamdata o lasam foarte putinla calculator, dar il cere la fel de mult ca si desenele :)

Eu una sunt foarte aglomerata in ultimul timp, atat la munca (unde nu mai am timp nici de lunch) cat si acasa. Planuim sa plecam in vacanta in septembrie (Romania si Italia), in vara o sa avem musafiri din Romania daca obtin viza (cumnata si sotul) si in plus am gastigat loteria vizelor , asa ca ne tot gandim daca sa parasim Toronto pentru locuri mai calde sau nu. Am o mie de intrebari si nici un raspuns!

Lorelai, stiu ca ai dat mai demult user id and pass la 4share dar nu il mai gasesc, poti te rog sa-l mai scrii odata?

Merci si numai bine!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Eu am primit mai demult o oferta de carti de la Grolier si chiar as fi vrut sa-i iau Ioanei colectia Disney dar am avut senzatia ca fragmenteaza o poveste in mai multe carticele si in final cumperi toata povestea mai scump. Am gresit eu oare cand m-am uitat?
Ca de altfel m-ar interesa si pe mine pt copilutii mei.

Nelia, ce mai face Agata, nu mai vrea tzitzi?

Ira, te-ai pierdut in Nova Scotia sau pe unde umbli tu?

Pitilache, s-o fi bagat sarpele in tubul de la piscina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna fetelor

Voi aveti idee ce caut eu :) nici nu stiu ce sa cer m-am uitat eu pe la medicamente dar nu stiu ce caut
Mama care e la menopauza zice ca are mai mult noaptea bufeuri(calduri) asta de multa vrreme
Ma gindeam aici se gasesc ceva ceaiuri sau medicamente pentru asa ceva?
Sau daca ma duc ce sa intreb la farmacie?

Merci mult

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

CataD - scuza-ma ca nu am apucat sa-tzi raspund ieri:
www.4shared.com
1. ID: desprecarti@yahoo.com
password: romania
2. ID: desprecarti@gmail.com
password: romania

DanaMario: pt un PMS nu tocmai placut mie mi-a recomandat o d-na de pe DC mi-a recomandat Omega3+Omega6 cu Primrose Oil. Aceeasi d-na spunea ca sunt foarte indicate si la menopauza. Intreaba la farma - poate te pot ei ajuta cu ceva.

Laura: eu cartzi de Disney am luat (aproape toata colectzia - la pretzuri extrem de rezo) de la Costco. Eu nu am primit oferta Grolier in maternitate :-) Pe mine m-au "scapat" :-)

multa sanatate!

Lorelai
Digital Macro 2
Digital Macro
Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

fetelor...maine plecam...mi-e o groaza de nu mai pot...toata casa mi-e in bagaje, nu mai stiu nici eu ce in care bagaj e...
va multumesc tuturor pentru sfaturi si promit ca de indata ce voi ajunge la net voi da un semn de viata.
Va pup!!!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adseana, drum bun!!! Unde anume veniti? Mi-ai reinviat toate amintirile legate de ziua plecarii noastre... doamne, ce nebunie a mai fost, nu cred ca as mai lua-o de la capat!
Laura, Tudora e cu titzica... Agata a terminat de mult. Nu, nu mai cere, a fost extrem de usoara intarcarea, si pentru mine si pentru ea. E un picut mai ciufutica, plinge mai des, dar e mai mult decit bine.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput