Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caro spune:

quote:
Originally posted by DanaMario

Buna fetelor

Voi aveti idee ce caut eu :) nici nu stiu ce sa cer m-am uitat eu pe la medicamente dar nu stiu ce caut
Mama care e la menopauza zice ca are mai mult noaptea bufeuri(calduri) asta de multa vrreme
Ma gindeam aici se gasesc ceva ceaiuri sau medicamente pentru asa ceva?
Sau daca ma duc ce sa intreb la farmacie?

Merci mult

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Dana, du-te la GNC (www.gnc.com) sau Nutrition House (www.nutritionhouse.com/) si intreaba acolo, au o gramada de chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Salutare la toata lumea, citesc regulat dar nu prea am ce scrie.

Adseana e deja tirziu sa mai citesti dc, eu iti urez totusi drum bun si sa ne dai de veste dupa ce te stabilesti.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by DanaMario
Mama care e la menopauza zice ca are mai mult noaptea bufeuri(calduri) asta de multa vrreme
Ma gindeam aici se gasesc ceva ceaiuri sau medicamente pentru asa ceva?
DanaMario, eu am cumparat pt mama un "menopause kit" de la Costco, dar am vazut si la WalMart. In kit erau 2 flacoane cu pastile, unul cu Primrose Oil si celalalt cu Black Cohosh. Flacoanele erau verzi si impachetate amindoua in carton prtocaliu. Nu imi amintesc firma dar daca le vad le recunosc. Mama zice ca au ajutat foarte mult la bufeuri si la insomnie. Dozele erau scrise pe cutie.

Ira, daca citesti, si daca ajungi in Shelburne, Nova Scotia, mergeti sa papati la Charlotte Lane Restaurant. E #1 in topul meu la restaurante, in Canada.

adseana, drum bun. eu simbata implinesc 12 ani de la aterizarea in Canada. incredibil cum zboara timpul.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

...si eu va citesc dar nu avem nimic nou...asteptam vacanta si inca nu m-am invrednicit sa merg la cumparaturi sau mai bine zis nu am timp.Sunt in continuare cu 2 job-uri si timp lipsa la greu.Dar macar m-am ales cu un post la CLSC-ul din colt.La cit de greu se obtin posturile in sanatate ma consider o super norocoasa ca dupa 7 luni mi-au dat un post.

Adseana zbor lin si integrare usoara! abia astept sa-ti citesc primele impresii.

Nelia cum mai esti cu greturile? felicitari Tudorei!fetita mare.Noi am scapat de shishi si a fost tragedie vreo 2 zile.Negociasem ca atunci cind ies floricelele o dam pe shishi la zina buna, si am dat-o

Roxana pai e rau mai cu piscina in curte si sa nu te poti racori, poate totusi o rezolvati vara asta.

Fug la medic ca am programarea anuala la dr. de familie.

Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Bunaaa,

Fetele din Toronto si nu numai:)

Daca stiti pe cineva care e interesat de urmatoarele, dati-mi va rog un mesaj privat :
1. la mine la firma se cauta in disperare o persoana care sa fi lucrat cat de cat in domeniul auto, trebuie sa cunoasca masinile europene ( BMW. Volvo, Mercedez, Audi) pozitia e de customer service adica sa raspunda la telefon sa ia comenzi pentru piese si apoi sa dea comanda mai departe la depozit. Pozitia e in Missisauga. Nu stiu mai multe, dar pot sa intreb daca e ceva interesat.
2. niste prieteni inchiriaza basement-ul, zona Lawrence cu Don Mills, f convenabil ca prêt, apart arata lux. Ar prefera familie fara copii.
3. daca e cineva interesat de o pozitie de super intendenti (cuplu) pentru un bloc din downtown, pe malul lacului, mai multe nu stiu dar va pun in legatura. Ideal pentru cine nu stie f bine limba si e la inceput.

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Si eu va citesc, aproape zilnic, insa n-am timp sa scriu, acu' scriu pe fuga de la servici. Am o rugaminte- are cineva aer conditionat portabil, sau cum i'o fi zicand, cel pe care-l poti muta prin casa, as vrea sa stiu cum este, merita banii?

Adsena, drum bun

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Noi avem aer conditionat portabil, si da, e f bun, pentru ca are si de-umidificator incorportat, dar despre caratul din camera in camera, asta e un pic utopie, adica nu o sa iti vina sa il montezi si demontezi la fiecare zi, si asta are furtun care trebuie montat in geam, te chinui sa il fixezi, si dupa aia sa il muti ... nu iti vine!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La noi luna mai este f.aglomerata: ziua lui Antonia (facuta in 2 transe cu familia si cu copiii), ziua de nastere a lui tati, care mai este si Constantin. Asa ca abia ne-am revenit dupa sarbatori si ne pregatim pentru duminica: Antonia are spectacolul de balet de la sfirsitul cursului. Miine luam si costumul de rigoare de la scoala...
Pe urma este invitata la o aniversare simbata viitoare, pe 11 iunie pleaca 4 zile in tabara in Laurantides. Mai este putin si se termina scoala (pe 22 iunie) si plecam o luna in vacanta in Europa.
Deja incepem sa intram in criza de timp (ca de, mai trebuie sa si muncim printre altele).
In fiecare dupa-amiaza mergem in parc si se plimba cu bicicleta cu prietena ei, si noi parintii facem jogging dupa ele.

Poate reusim sa ne mai incalzim si noi in Quebec, ca peste tot lumea moare de cald si noi tot la 6 grade dimineata...

Nelia,

A crescut bebelusa, zboara timpul asa de repede. Noroc ca vei mai face o repetie in curind... Citeodata ma gindesc ca tare mi-ar fi placut si mie sa mai am un bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia, felicitari, ai fetita mare, acum te poti pregati pentru bebe. Cum mai e cu greturile?
Emilly, unde lucrezi in CLCS? Eu mergeam destul de des la intalnirile de marti sau vineri cu mamici si bb-i.
Am o intrebare? Voi folositi creme sau sprayuri de soare pentru bb-? Ce anume si cat factor de protectie?

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Oana Gabriela , sanatate familiei, multe aniversari in luna mai !Cat va sta Antonia in tabara ? Eu inca am emotii sa o las pe Ioana, dar m-ar bate gandul sa o dau in august macar o saptamana la o biserica de langa noi, e doar 75 de dolari pe saptamana.

Magdone, sa inteleg ca lucrezi la un dealer de masini ? Am si eu o intrebare imposibila: exista o masina, asa mai inalta, adica SUV cu 3 locuri la bancheta din spate ( adica a 2a) , sa-mi incapa 1 adult si 2 scaune de copii, consum putin ( adica motor pana in 2.8) si portabagaj incapator? A ,si sa coste rezonabil ...ne trebuie de acum o masina mai mare si am inceput cautarile dar nu prea picam de acord .

Codritueu folosesc deja Sun Pals cu factor 45 rezistent la transpiratie si la apa. La noi arde soarele deja de nu e adevarat!

Mergi la inceput