Sezatoarea canadiana (62)
Raspunsuri - Pagina 28

Ira spune:
Simona, merci de raspuns, dar ce faci, fata, la Brasov?
Cum ii ? Cand te intorci ?
Merci de raspunsuri, ma duc urgent la job. Of, ca nu mai vine odata trenul ala din Franta.
Diana, sufletel mic, ma gandesc tot timpul la tine si te iubim tare de tot de aici din Mtl. Am dus-o pe Sofie la gradi si ea canta pe drum pt. Diana. Si canta atat de tare de cred c-a ajuns pana-n State.

Ira spune:
Oana, e posibil ca sambata seara sa trec prin Joyce. Poate ne vedem cu fetele acolo, o sa incerc sa aduc si desenele.
O s-o pun pe Sofie si sa scrie ceva Dianei, ca e capabila, daca ii dictez eu litera cu litera.

Sabina spune:
si Sofia mea vrea sa deseneze pt Diana o printesa frumoasa si un castel cu multe flori in care Diana sa locuiasca dupa ce se face bine.Asa mi-a zis acuma,inainte de culcare.
Cui sa-i trimit fotografia dupa desen? am vrea f mult sa ajunga la Diana!!
va pup.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

columbiana spune:
Sabina,
vezi ca a scris piticutz din sua pe pagina anterioara ca sotul ei lucreaza la spitalul unde sunt fetele: Laura si Diana.
nici mie nu-mi mai vine sa scriu pe forum, intru doar sa vad ce mai fac fetele, ma rog, si acum toate problemele mele mi se par minore, chiar daca nu avem tocmai cea mai fericita perioada de cind suntem aici.........
eu vroiam sa va intreb(Dana si Oanagabriela-pe voi v-am citit in legatura cu mamografia- acusi fac 40 de ani si inca nu am facut niciuna, si-s cam inconstienta ca la mine in familie in fiecare generatie face cancerul ravagii) unde se face, in clinica, astept mult dupa programare, imi trebuie trimitere de la un generalist (n-am medic de familie), si se poate face in orice perioada a lunii^ mersi
Ira, si eu ma mut acusi, pe 1 iulie tot intr-un town-house si-s cam ingrozita cite am prin casa, am umplut casa de cutii si saci si tot e inca plin prin sertare, prin casa...adunasem toate gecile si azi de dimineata scotoceam de zor prin saci dupa haine ca nu mai vine vara asta quebecoasa niciodata.......
http://www.floriinro.ro/

lorelaim spune:
Dana (Podeanu) - mi-am gasit si eu carticelele de rugaciune la sf Anton :-)
Oana & Ira - multumesc frumos de raspunsuri. Asigurare medicala pt CE avem, astazi mai ramane sa pregatesc micuta trusa medicala.
Ira si Ana Stroe - spor la mutat.
Ma voi ruga in continuare pt Diana. Sapt viitoare este 13 iunie - ziua Sfantului Anton. Marti voi incepe un sir de 13 rugaciuni (13 marti la rand) pentreu micuta Diana. Sa o ajute bunul Dumnezeu si pe ea si pe parintii ei!
Si eu patesc ca si Simona - cand sa deschid gura sa-i spun Gabrielei sa nu mai sara ca o ieduta pe patul proaspat aranjat mi se pune un nod in gat si ma gandesc la Laura care ar da orice pe lumea asta sa o vada pe Diana sarind si topaind... Cand sa-i spun Gabrielei sa se mai opreasca din vorbit (vorbeste ca o moara neferecata :-), inventeaza povesti cu personajele ei pref din desene animate) sa ma pot si eu concentra (sa-mi adun gandurile) la ce am de strans pt bagaje... ma opresc gandindu-ma la Diana care misca usurel buzele fara glas... Imaginea Dianei la spital, asa cu a descris-o Piticutz, mi s-a intiparit pe creier... si ma obsedeaza...
Doamne, fa o minune si ajut-o pe micutza Diana sa se insanatoseasca!
Sa ne auzim (citim) cu bine sambata viitoare. Multa sanatate si numai bine va doresc tuturor!
Lorelai
Digital Macro 5,Digital Macro 4,
Digital Macro 3, Digital Macro 2, Digital Macro 1, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
Sabina,
vezi ca a scris piticutz din sua pe pagina anterioara ca sotul ei lucreaza la spitalul unde sunt fetele: Laura si Diana.
nici mie nu-mi mai vine sa scriu pe forum, intru doar sa vad ce mai fac fetele, ma rog, si acum toate problemele mele mi se par minore, chiar daca nu avem tocmai cea mai fericita perioada de cind suntem aici.........
eu vroiam sa va intreb(Dana si Oanagabriela-pe voi v-am citit in legatura cu mamografia- acusi fac 40 de ani si inca nu am facut niciuna, si-s cam inconstienta ca la mine in familie in fiecare generatie face cancerul ravagii) unde se face, in clinica, astept mult dupa programare, imi trebuie trimitere de la un generalist (n-am medic de familie), si se poate face in orice perioada a lunii^ mersi
Ira, si eu ma mut acusi, pe 1 iulie tot intr-un town-house si-s cam ingrozita cite am prin casa, am umplut casa de cutii si saci si tot e inca plin prin sertare, prin casa...adunasem toate gecile si azi de dimineata scotoceam de zor prin saci dupa haine ca nu mai vine vara asta quebecoasa niciodata.......
http://www.floriinro.ro/
Da Ana, iti trebuie recomandare. De facut sunt multe clinici cu plata (recuperezi apoi de la asigurare) poti si la spitale dar cred ca astepti mult prea mult. Nici eu n-am facut nici una, si eu fac 40 la anul dar in iulie cind ma duc la controlul de 6 luni la ginecolog o sa-i cer recomandare.
Oanagabriela, merci de urare.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

oanagabriela spune:
Ana Stroe,
Pentru mamografie, iti trebuie trimitere, dar poate veni si de la generalist. Se poate face la spital si la clinici particulare si nu se plateste, intra pe Carte Solei. Eu am facut deja citeva. De asteptat, depinde de cit sint de aglomerati, poate dura saptamini sau mai mult.
Mult spor la mutat.
Ira,
Poate vorbim zilele astea si stabilim cind ne vedem.
Ca multe din fetele de pe DC, si eu sint extrem de marcata de aceasta tragedie. Culmea a fost ca eram la volan si ii povesteam unei prietene ce s-a intimplat cu Diana si nu am observat un semn de circulatie si eram sa fac un accident...

Ira spune:
quote:
Originally posted by Sabina
si Sofia mea vrea sa deseneze pt Diana o printesa frumoasa si un castel cu multe flori in care Diana sa locuiasca dupa ce se face bine.Asa mi-a zis acuma,inainte de culcare.
va pup.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
O Poti trimite la mine, iti scriu eu adresa pe mess. Sau prin mail, poti scana desenul si-mi scrii la mailul de pe mess.
Imaginea cu castelul cu multe flori imi aduce aminte de faptul ca de Craciun, o eleva mica de-a mea mi-a facut un cadou un desen cu...o fereastra. Am intrebat-o de ce a ales sa deseneze asta si... mi-a raspuns ca ea crede ca asta imi doresc eu sa-mi aduca Père Noël, pt. ca localul unde predau eu vioara e cumva plasat pe mijloc si nu are acces pt. o fereastra

Ana, termina cu cancerul ca ma 'nerfezi, esti sanatoasa si tanara, nu ai de ce sa te gandesti la asta. Io n-o sa-mi fac mamografie jamais de la vie, am impresia ca cu cat stau mai departe de medici cu atat is mai sanatoasa

Bafta la mutare si sa ne spui impresii de la noua locatie.
Pupici muuuuulti Dianei si tuturor copiilor de la sezatoare.

piticutz spune:
quote:
Originally posted by Sabina
va pup.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Poti sa-mi trimiti mie fotografia dupa desenul fetitei tale, am sa trimit online la WALGREENS (aici aproape de mine) ca si comanda de fotografii, si intr-o ora e gata facuta.
Incearca sa o trimiti pinamiine pe la ora 4 p.m., sa o pot si scoate miine pe seara, ca poimiine dimineata sa o poata douce sotul meu Laurei.
Iti trimit adresa mea de email pe PM.

Ina869 spune:
Spor la mutat, fetelor!
Frumoasa ideea cu scrisorile adresate Dineutei, vin si eu cu inca una; ar fi dragut sa i se trimita niste crafts facute de copilasi,
sa-si bucure ochisorii cu desene viu colorate; se pot confectiona mici tablouri cu elemente din natura ( frunze, pietricele, floricele, pene, etc.) sau cu scoici, melcisori, sau cu margelute..ceva care sa o bucure si sa-i trezeasca pofta de viata. Sau desene cu animalute, flori, soare, mare, etc.
Probabil ca multi copilasi marcati de aceasta tragedie se vor mobiliza si vor dori sa-i scrie si Laura poate nu va avea timp sa i le citeasca mereu, insa crafturile (semnate de catre autor) ar putea fi atirnate /asezate la vedere si ar fi mai simplu in acest fel.
Ce parere aveti?
Un gand bun,cu multa speranta,mult soare si de la noi pentru Diana, Laura si Andrei!
Doamne, reuneste-i curind,da-le viata linistita si ferita de necazuri!
editez: acum am vazut ca ati pomenit deja despre desene , nu apucasem sa citesc chiar totul aici, am citit la subiectul Dienutei
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.