Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc, ma duc sa corectez, am fost si sint inca socata de veste.

Edit: Am reusit sa vorbesc cu Laura la spital, situatia e grava, numai o minune o poate scapa. Sa ne rugam sa se intimple aceasta minune.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

quote:
Originally posted by nelia

Multumesc, ma duc sa corectez, am fost si sint inca socata de veste.

Edit: Am reusit sa vorbesc cu Laura la spital, situatia e grava, numai o minune o poate scapa. Sa ne rugam sa se intimple aceasta minune.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Nelia, am incercat sa o sun si eu insa nu am reusit, la numarul ce l-am primit mi-a raspuns o companie de aici.Tu ai sunat cu prefix - 001 sau direct.La ce numar (daca vrei, imi poti trimite in PM).Eu am primit numarul de la Soni si voi incerca sa sun maine, sper sa reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dumnezeule, cit de fragili suntem.Curaj Laura, Diana va fi bine!

DOAMNE-AJUTA!!!!!!!!!din tot sufletul sunt alaturi de voi!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Ne vom ruga si noi pentru micuta Diana.
Sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca grabnic, draga de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DIANA- te rugam sa luptzi si Dumenzeu sa te ajute sa te faci bine iar medicii sa se dea peste cap pt tine!
Doamne Ajuta!

Laura- fii tare, noi ne rugam si ne gandim la voi!

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Am scris si eu citeva cuvinte la subiectul despre Diana de la generale ...Ce tragedie ...Pur si simplu nu-mi gasec cuvintele sa exprim ceea ce simt. Cind te gindesti ca intr-o secunda toata viata noastra poate bascula si deveni un infern...

Ma voi ruga si eu pentru ca micuta Diana sa reuseasca sa invinga boala si sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Maine, pe 1 iunie, chiar de ziua copiilor, la ora 15.00, asa cum a propus Nelia, ma voi ruga si eu alaturi de voi pentru micuta Diana.
Fie ca Dumnezeu sa indeplineasca o minune pentru ea si pentru parintii ei. Doamne Ajuta!
Nu o cunosc pe Laura dar o asemenea tragedie nu poate lasa indiferent pe nimeni.

Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Doamne dumnezeule mare, nu se poate. Nu se poate asa ceva !

Nu e adevarat, spuneti-mi ca nu e adevarat.

Am intepenit de 10 minute cu ochii in ecran si citesc aceeasi fraza.

Laura, m-as ruga, o sa incerc, dar nu pot sa cred ca exista vreun dumnezeu care permite asemenea nenorociri copiilor mici :-((. Am doar speranta puternica in suflet ca totul va fi bine.

am atata durere in mine ca nici nu stiu cum sa reactionez, ma opresc aici ca sa nu scriu vreo prostie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Laura, daca ai nevoie de bani, ajutor, suntem cu toata familia alaturi de voi.

Eu cred ca daca stai si-i canti, povestesti, o mangai pe Diana cat mai mult, ea va simti placere si ii va creste imunitatea si va razbate nenorocirea asta, incearca sa fii tare pentru ea.

Nu stiu ce sa mai zic, nu pot decat sa plang acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Doamne ajuta si fa o minune!

Comorile lui mami

Mergi la inceput