Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Denisa, aici ploua si e intunecat de ieri...la voi o fi soare si cald...da aici e o vreme de somn, numarat bani sau ...facut copii...cum se zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ira,

Bine ai revenit acasa! Pacat ca nu ai avut vreme frumoasa. Noi am facut 2 vacante (dar mai in vara, in iulie) una in NB and una in NS si ne-a placut f.mult.

Aska,

Noi mergem la CEPSUM (UdM). Au f.multe activitati (inclusiv gimnastica) , doar ca vara nu au decit "tabere". Cursurile reincep la toamna. Vezi ca au un site cu toate informatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Am vrut sa va anunt ca prin gradinite este virusul de varicela ..noi l-am contactat...asa ca aveti grija mai ales fetele gravidute..va tinem pumnii si numai bine! Am sa mai intru pe aici pe la "sezatoare" si cind ajung acasa ca imi sinteti dragi ...tot ce va doriti si sanatate multa .Cu drag Simona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel ce mai faci? Ai mai scos nasul de prin papadii? Ca eu nu mai asta am facut toata ziua si parca nici nu se vede... mai iau o pauza?

Nimic cu vacantele cu bebe? Toata lumea merge in Rom?

va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Nelia, Oanagabriela, va multumesc pentru raspunsurile cu sala de gimnastica. La CEPSUM mi-am propus sa incerc din toamna piscina, poate am noroc sa fie apa mai calda decat la piscina de cartier....doar si abonamentul e mai scump, nu?
De clubul de gimnastica de la Snowdon stiam, insa pur si simplu imi iesise din minte. Maine sun acolo, mai ales ca e si relativ aproape de noi. Centre sportif CDN este cel cu piscina, pe Van Horne cu Victoria. Nu au cursuri de gimnastica pt pitici.
Toate cele bune tuturor,
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele,

Ajutor! Asta a postat Soni la generale. Daca printre voi e vreuna care o cunoaste pe Laura si ii stie nr de telefon, dati-mi si mie PM. Poate stiti si pe unde in State e in vacanta, ca de obicei California si Florida sunt destinatii de vacanta mai frecvente, iar eu sunt din Calif.
Rugati-va pt Diana!

Asta m-a rugat mama la telefon. Este una de-a nostra , sta in Canada dar in excursie in Statele Unite acu doua saptamini au avut accident.
Se cheama Laura B. a ajutat multi copii!! Aici!
Acu va roaga doar sa va rugati ca Diana -4 ani - care are osul de la git fracturat (epistrofeo) si care misca doar ochii sa se faca bine !!Nu vrea nimic doar rugaciunile noastre ca unicul ei copil sa supravietuiasca!!!
Fetelor hai sa ne unim inca odata sa ajutam cu rugaciunile noastre un copil!! Doar atit! Mama va roaga , sa va rugati ca rugaciunile sa ajunga la Diana!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laura B. ne rugam pentru ca Diana sa se faca bine. Dumnezeu sa o aibe in grija si multa sanatate!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Ne si noi pentru sanatatea Dianei, fetita lui Laura B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu se poate!!! E vorba de Laura din Vancouver? Spuneti-mi ca nu! Ma rog din tot sufletul ca micuta Diana sa se faca bine!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nelia la sub cu diana ai scris 'din fericire' in loc de "din nefericire".
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput