Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ira- faine si pozele tale, ce bien ca tu umbli mult is vezi de toate-nu a inchiriat pestii din pacate, as vrea eu uneori ca sa nu mai stea atata la pescuit- dar cum si lui emma ii place in barca deocamdata, sper sa ii placa si pe lac si sa mai mearga cu el, ca e sanatos.
Rocsana-multumesc de ganduri, dar sa stii ca am luat 10kg ,sper sa le pierd la fel de repede ca si la priam sarcina unde al luat 17(dupa 3 luni)-mai e putzin 5 sapt, e adevarat, sper sa stea pina pe 5 iulie acolo!
Nelia- eu sunt in 34 de sapt, mersi fain si tzie sarcina usoara in continuare, eu cu emma am avut 4 sapt de gretzuri dar suportabile si acuma nimic, si e baiat sigur.Tu cnad ai Due Date?
O noapte buna!

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Denisam, 28 noiembrie! Ce putin mai ai tu!!! Ce repede trece timpul, parca mai ieri anuntai ca esti insarcinata! Nici nu se vede burta la tine, sa vezi ce burtoaie am avut eu!!! Si am luat cite 20 de kilograme si la una si la alta!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Nelia, noi locuim in Cote des Neiges, la granita cu Westmount. O sa caut clubul de gimnastica al cartierului, daca exista. La centrul comunitar merg de asta toamna cu Alicia la diverse activitati dar nu am vazut asa ceva. Mai e piscina cartierului unde sunt si sali pentru sporturi dar pentru copii asa mici nu era decat cursul de inot la care am inscris-o deja pe Alicia.
Daca Tudora are sensibilitate la urechiuse poate e mai bine ca n-ati inceput inca inotul. La piscina unde mergem noi, pe Van Horne la intersectia cu Victoria, apa e mai mult rece decat calda si toti copiii cam tremura (de fapt nici noi, parintii, nu ne simtim prea confortabil). Chiar sunt curioasa daca in alta parte ar fi mai bine.
La mamicile de mai-iunie 2005 am scris foarte putin mai demult, cand inca nu eram mamici ci doar burtici, apoi n-am mai urmarit subiectul pana anul trecut. Am vazut ca sunteti intr-adevar un grup simpatic si primitor, poate imi fac curaj.
Cat despre incapatanare, si Alicia sta foarte bine la capitolul asta. Cel putin la inot, monitoarea (sau cum i-o spune pe romaneste) o stie ca pe un cal breaz: cum vine langa noi si incearca s-o determine pe Alicia sa dea din picioare sau sa faca pluta, fata mea incepe cu niu, niu, niu si scutura din cap foarte ferm. Mai rau e ca si la mancare Alicia face la fel.
Hai ca m-am cam lungit, va doresc toate cele bune tuturor,
Tatiana

Mergi la inceput

Un centru de gimnastica, dar nu stiu cit de aproape de voi este, ar fi Centre de gimnastique Snowdon. Mai e si Centre sportif CdN... incearca la amindoua, poate ca au si cursuri pentru pitici (la primul cel putin ar trebui sa fie). Nu ai club de gimnastica artistica in cartier, ca m-am uitat pe o harta.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si eu am cautat un club de gimnastica in Ahuntsic-Cartierville si nu am gasit nimic.
Ceva mai departe am gasit cluburi de gym dar pe periaoada verii au doar camp si nu mai fac cursuri.
Daca voi gasiti ceva sunt si eu interesata.
Eu o duc la inot.La College Bois-de-Boulogne incepe in 21 iunie o noua sesiune pana spere sf lui aug...vreo 10 saptamani.Este special pt copii de la 3 ani in sus.

Gabi & Moni 5 ani

[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Nelia, era vorba de venit in parc ieri. Ktrinel a venit in parc in Westmount si te intrebam daca poti veni si tu. Nu-i bai, ramane pe altadata.Ne-am intalnit cu Ktrinel si cu bebe Julia, asa cum ii spunea Julia mea.O minunatie de bebelina si o mamica pe masura!!

Denisa, numai 10 kg ai luat? Stai bine, eu cu Luca am luat 30kg si abia acum am reusit sa ajung la kg de dinainte de sarcina.La ce nume v-ati gandit pentru bebe?

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Rocs, imi pare rau ca a fost ieri, dar chiar nu aveam cum sa vin. Ramine pe alta data.
Gabid, este un club mare de gimnastica in Ahuntsic, dar nu stiu cit de aproape stati voi de el. Agata acolo a inceput, desi noi stam in St-Henri, pentru ca cel de la Gadbois era inca in renovare dupa un incendiu care l-a distrus si la vremea respectiva doar de astea doua aflasem. Este vorba despre Complexe sportif Claude-Robillard. Au un club de gimnastica foarte renumit pentru rezultatele bune. Dar este adevarat ca pe perioada verii toate cluburile au tabere si nu mai fac cursuri. Uite, am gasit adresa lui, din pacate nu am reusit sa dau si de pagina web, daca au asa ceva:
Complexe sportif Claude-Robillard
1000, avenue Émile-Journault
Montréal (Québec) H2M 2E7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Da, a fost f frig, vorbeam cu Sibin in fiecare zi pe mobil si ma ofticam......ca el imi zicea ca sa stau linistita, ca la Mtl nu sunt decat 35 grade celsius, da' ca atunci cand o sa ma intorc eu o sa fie frig&ploaie, sa nu-mi fac griji. Noi am stat numai cu geaca de iarna pe noi si doar la sfarsit in ultima zi am putut ramane doar in tricou.

Am sunat dara la Brick pt. masina de spalat...in toamna imi cumparasem niste canapele si primisem un rabais de 100$ pt. orice alta achizitie mai mare de 700$. Facusem si anunt pe forum si nimeni nu a vrut-o (reducerea). M-am decis in concluzie sa-mi incerc norocul si sa iau legatura cu vanzatorul cel dragalas al canapelelor in discutie, si sa vad daca nu ne-ar putea cumva prelungi data de valabilitate a reducerii, care initial a durat pana in 1 februarie. A fost o miscare inteligenta din partea mea (mi se mai intampla si mie cateodata), astfel incat am reusit sa obtin o noua reducere de 100$ la aviatoarea noastra masina de spalat pe care o vom cumpara sambata de la Brick. Acuma sa vedem ce-au ei in stoc. Daca va fi si energystar, vom avea si o alta rambursare de la hydroquebec, tot cam de 100$, asa ca aviz amatorilor, incercati sa ramaneti fideli unui singur brand de magazine, ca sa puteti profita de reduceri consistente.

Ati vazut ce vor sa faca cei de la primaria Mtl ? Sa reintroduca plata la trecerea podurilor la intrarea in oras dupa ce o eliminasera acum catva ani in urma maririi taxelor municipale ? Taaaabarnak, eu am vazut ce inseamna asta la Halifax, sa platesti 1$ de fiecare data cand treci podul, asta poate ajunge usor la 80$ pe luna daca ai casa in banlieux, lucrezi in oras si mai intri si de fun cateodata in weekend, adica in jur de vreo 1000 $ in minus la venitul anual. Si daca nu nationalizeaza astia benzina o sa ajungem precis la balamuc.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hai ca scriu tot in mesajul asta, sa nu consum spatiu, eu si Sofia in living la micul dejun, Sofia rastoarna tot borcanul de dulceata pe fata de masa dupa ce a fost atentionata sa se calmeze de mai multe ori :

- Sofia, esti pedepsita, treci urgent in camera ta si stai acolo sa reflectezi 5 minute !
- Stii ce, mami ? Pur si simplu nu mai vreau sa aud asemenea cuvinte rele, te rog sa nu-mi mai spui lucruri urate de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Fetelor inca o data multumim pentru frumoasele urari!

Simonna la multi ani lui Radu! Sa va traisca si sa fie sanatos!

Denisam frumoasa cabana aveti! S-o stapaniti sanatosi. La asa ceva viseaza si barbata-miu desi nu prea le are cu pescuitul, nu cred ca i-ar displace. Tu arati foarte bine, nici nu se vad cele 10 kg luate. Mai ai putin pana la inceputul lui iulie. Ce nume o sa-i puneti sau nu vati hotarat inca?

Nelia iti doresc sa ai o sarcina usoara. Eu nu pot sa ma plang caci nici in cazul baiatului si nici al fetei nu am avut greturi sau alte probleme. Doar o crestere a tensiunii la sfarsit in ambele cazuri. Doar la Isabella am avut o sensibilitate mai mare la mirosuri in prima parte, in special cand deschideam usa de la frigider

Ira bine ai revenit. Frumoase pozele, pacat ca a fost asa de frig insa. Iti scoti parleala cu caldurile care se anunta incepand de maine! Spor la treaba si succes cu mutatul!

Apropos de vacante si alte locuri, mamicilor cu bebei mai micuti pe unde mergeti in vacanta sau cele cu copii mai mari pe unde ati fost cand erau mai micuti? M-ar bate gandul sa mergem in New Brunswick la mare, cu apa calda, dar ma gandesc sa nu fie prea departe. Astept asadar sfaturi de la veterane! Vom fi doar noi si Isabella caci Seba pleaca pentru doua luni in vacanta in Romania, acelasi tipar din ultimii doi ani, 3 saptamani la mare si in rest la munte, ehe, boierie mare, nu gluma! Numai ca de data asta se va intoarce singur pe avion, ca nu mai are cine sa-l aduca. Si apropos de asta, nu stiti pe cineva care se intoarce pe 25 august din Rom cu CSA?

Lansase Dana Podeanu ideea parcului Boucherville? Nu se mai arunca nimeni la o intalnire pe acolo???

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Ce liniste e pe aici- statzi numai afara de cadn cu caldurile astea?
Simona- La multzi ani pt Radu!
Roxana si restul fetelor- multumim de aprecieri ref. la cabana si noua ne-a placut si de aia am decis anul trecut sa o luam,acum vrem sa facem plaja la copiii si sa gasesc un sistem de leagane cu topogane, sa fie totul complet acolo.
Ange, Cristina, Cata, Myrhha si restul- unde suntetzi?

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput