Sezatoarea canadiana (62)
Raspunsuri - Pagina 18

aska spune:
Oanagabriela am primit lista si iti multumesc inca o data. Legat de procurarea medicamentelor: toate se gasesc la orice farmacie, in general, sau este vreun magazin specializat pe anume produse care sa le comercializeze?
Cu dansul cam asa ma gandeam si eu: la anul sa caut ceva pentru miscare in general si in functie de cum evolueaza sa mai aprofundam cu balet sau altceva. Deocamdata are inot, un curs de eveil musical...si joaca in parc. Pentru la iarna m-ar mai fi interesat patinajul dar cred ca 2,5 ani va fi inca o varsta destul de frageda. Nici nu cred ca se gasesc patine atat de mici.
Nelia, cu intarziere (dar tot din inima) te felicit pentru sarcina si va doresc sa fie asa cum vreti voi. Am mai intalnit cateodata postarile tale si la mamici de mai -iunie (Alicia e nascuta in mai) - si din cand in cand mai arunc un ochi si pe acolo. De aceea tin sa iti spun ca in tacere te-am admirat pentru cat de buna si rabdatoare mamica esti. Asta ma face sa doresc sa-ti impartasesc din "experienta" celor doua sarcini ale mele: la prima, cu Alicia, aproape ca nu am avut nici un simptom, nici nu stiu cand au trecut lunile; in schimb la cea de-a doua, cu baietelul, Nicholas, am numarat zilele si mai ales noptile, pentru ca pe langa altele, am dezvoltat un sindrom de tunel carpian si noaptea aveam niste dureri atroce de maini. Nici acum, dupa aproape 6 luni de la nastere nu mi-am revenit complet, insa asta e alta poveste. Ce vroiam de fapt sa iti spun: eu cred ca vei avea un baietel, tocmai pentru ca sarcina asta a ta este atat de diferita de celelalte.
Si mai vroiam ceva: o informatie. La un moment dat spuneai tu ca o duci pe Tudora la gimnastica. Poti sa imi dai ceva amanunte? Cred ca i-ar place si Aliciei asa ceva. Iti doresc o sarcina usoara.
Va doresc toate cele bune tuturor,
Tatiana

Denisam spune:
Hello si de la noi,
Vad ca doar mtlezele sunt active- alo toronto???
Roxana- sa va traiasca micutza crestina!
Laura- drum bun si nu te mai cara si cu scoica ca e suficient carutzul si multa sanatate.
Adseana- bine atzi venit si numai bien si mie astia de la Air france in ro au vrut sa imi faca probleme si le-am taiat macaroana urat, taica-meu se uita la mine de ce nu le dau 100 euro pt carutz- auzi la ei, cand plecasem de aici eram ok, in schimb sa parasesc ro treb sa platesc aditional pt carucior- o aberatzie ca si-au gasit nasul cu mine.
Noi avem poze noi de la cottage
www.dropshots.com/emdeni
si pupam pe restul fetelor si numai bine!
Denisa 33+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)

carmen77 spune:
Super pozele, Denisa.
Wow, dar ce seamana Emma cu tati ... , da urmatorul daca e baiat, iti scoti parleala
.
Voi pe unde aveti cabana? Stii cumva daca prin zona se inchiriaza? Ca padurea aia pare cam exact la ce viseaza Florin al meu pentru concediu .... , eu una visam la o plaja si nisip, dar na, asta e, da plec in Dubai o sa am nisip destul ...
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Ira spune:
Bunadimi tuturor, felicitari, sarcini usoare si fiti bineveniti in Canada incepatorilor!
Eu sunt bine, am aterizat din NB&NS, dar am avut un orar imposibil, 14 ore de drum concentrat (Halifax-Montreal) si cu opriri cat mai putine, dupa care am ramas direct la scoala sa predau ca nu mai aveam inlocuitor, pe ai mei i-am vazut doar seara, cand au venit sa ma duca acasa. A fost frumos, foarte frumos.
Poze am multe, o sa pun dar timpul imi lipseste, acum am intrat in numaratoarea inversa pt. mutat si caut cu disperare o masina de spalat cat mai ieftina si buna care sa-mi fie si livrata pe 23 la casa. Vise taica.
, Irina

rocs02 spune:
Ktrinel, m-as bucura foarte mult sa ne vedem. In principiu, nu avem nimic programat pentru dupa-amiaza, asa ca incerc sa fiu in parc in jur de ora 6.Te anunt daca intervine ceva. A....noi iesim in Westmount Park, iar daca zici ca este vorba de fotbal cred ca este acelasi cu cel in care joaca fotbal sotul tau. Oricum verifica cu el si spune-mi daca e vorba de altul.
Nelia, ce zici, nu vii si tu cu fetitele?
Pitilache, sa-ti traiasca micuta crestina. Vad ca a botezat-o acelasi preot care l-a botezat si pe Luca. Si noi am patit aceeasi chestie...nu-i nimerea nicicum numele corect.
la toate canadezele!

Denisam spune:
Carmen- multumim- deci noi o avem in zona parrysound, pe lacul manitouwabing, dar is o groaza de lacuri la distantza de 15 min, f. faine si cu cabane de inchiriat- merita sa stii, stiu ca pt vara sunt sub 1000 de dolari pe sapt si e cabaan mare cu 2-3 bedr.
Da cica urmatorul e clar baiat deci sper si eu la un fat-frumos
Denisa 34 si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)

rocs02 spune:
Faine pozele de la cabana Denisa. Aproape ca nici nu se vede ca esti insarcinata. A inceput si la tine numaratoarea inversa, nu-i asa?
Mai e un pic si-ti vei tine bebele in brate.
Numai bine!

Ira spune:
Denisa, faine pozele, de unde a inchiriat conjointu' pestii bre ?
Sau is ele cu iefecte speciale in photoshop ?
Le-am incarcat si eu p-ale noastre, frumoasa Canada, n-am ce zice. Cand sa ne intoarcem in Quebec la un arret pe autouroute am dat de o pancarta de motel cu TV in culori, am crezut ca lesinam de ras, mai ales ca eram si foarte obositi si radeam ca prostii din orice
.
Voila New Brunswick si Nova Scotia :
http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Nova%20Scotia%202007/?start=0

nelia spune:
Rocs, cind sa vin in parc? Ca am citit repede si nu m-am prins. Daca e vorba de astazi, nu pot pentru ca sint la curs si tati nu stiu daca le duce sau nu. Nici joi nu pot, dar miercuri si vineri, plus weekend da.
Ira, bine ai revenit! Am vazut pozele, frumos pe unde ati fost... Mi s-a parut cam frig din poze.
Aska, nu stiam ca fetita ta e de virsta Tudorei, de ce nu scrii si acolo, ca fetele de la mai-iunie 2005 sint tare de gasca. Multumesc pentru ce parerea ta despre mine, dr sa stii ca in realitate imi mai sare si mie tandara, mai ales acum, de cind sint insarcinata. Si eu sper sa fie baietel, ca intr-adevar sarcina e diferita de celelalte doua, nici nu am avut nimic, doar niste dureri de burta la Tudora, in prima luna. O ducem pe Tudora la gimnastica la Clubul de gimnastica artistica Gadbois (marché Atwater - linga metroul Lionel-Groulx). Dar in fiecare cartier exista un club de gimnastica si ar trebui sa gasesti si cursuri de gimnastica pentru 18 luni-3 ani. E cam greu la virsta asta micuta, dar Tudora a prins curaj sa faca tumbe, sa se urce pe scarite, sa se dea singura pe tobogan, sa sara pe saltele... cu ascultatul stam mai rau, face cam ce vrea ea pe acolo desi am vazut copilasi mai mici decit ea, care sint extrem de docili si fac tot ce le ceri... noi ne-am lamurit: nu avem copii care sa asculte asa, din prima, incapatinare de catir scrie pe ei! Normal ar fi trebuit sa o ducem si la piscina, cu Agata asa am facut la virsta ei, dar ne-a fost frica pentru ca a facut des otite si ne-am hotarit sa mai asteptam pina la toamna. Tu pe unde locuiesti in Montreal?
Denisam, am vazut pozele! De vis! Cabana e atit de mare cit se vede sau sint mai multe, una linga alta? Tu in cite luni esti? Cind te-am vazut cu pestele ala in mina..., mi-am adus aminte imediat ca sint
!
Carmen, dar voi chiar va mutati in Dubai? Cind?
OanaGabriela, felicitari pentru micuta balerina! Si Agata a facut balet intre 3 si 5 ani, dar apoi am dat-o pe dans creativ si balet jazz, nici asta nu a prins-o prea tare, asa ca am zis sa incercam si mai ritmat si am gasit un curs de salsa. Aici ii place, dar tot step dance vrea, numai ca nu o primeste decit de la 6 ani, incercam din toamna si pe asta. Eu as vrea sa invete sa danseze de toate, si pentru mine![:]
Pitilache, sa-ti traiasca micuta crestina! Si Tudora a fost botezata tot acolo si tot de preotul Vasiliu. Nu prea avea ce sa incurce la nume, ca e unul singur si clar, dar a citit atit de repede totul, ca nu am inteles nimic. Am vazut si pozele de la petrecerea pe malul lacului, ma bucut ca vremea a tinut cu voi.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA