Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Laura toate gandurile noastre se indreapta catre tine acum.
Ne rugam la Dumnezeu sa faca o minune.
Nu exista cuvinte care sa-mi exprime tristetea cind ma gandesc prin ce treci.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura- suntem alaturi de voi nu numai cu rugaciunila, dar si ca suport moral si financiar.
Vorbeste-i Dianei mereu, mingai-o si tzine-o de minutza, sunt sigura ca ea simte si este puetrnica.
Nelia- sa ne tzii la curent cu vesti si cu operatzia, te rugam mult..
Pupicei!

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Laura ma rog pentru Diana. Doamne ajuta! Te imbratisez, fii tare pentru fetita ta scumpa!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

N-am putut dormi toata noaptea de durere. Sistemul meu de autoaparare cel atat de indistructibil - indiferenta inventata, devierea gandurilor, ocuparea mintii cu problemele cotidiene, cartile, muzica...s-au imprastiat in toate directiile, sunt atat de departe de mine. Imi venea sa ma tavalesc pe jos si sa urlu, dar nu vad la ce i0ar folosi asta Dianei. Nu mai pot, nu mai pot gasi explicatii sau alinari in ecuatia asta. Mintea mea poate concepe orice, orice, numai o asemenea nenorocire unui copil - nu. Diana are aceeasi varsta cu Sofia si e o fetita perfecta.

Dumnezeule, fa ceva si nu mai permite atata nenorocire pe lumea asta.

Lasa copilul sa traiasca, ca nu are nici o vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Va tin la curent, a ramas ca o mai sun, numai ca e cam greu sa nimeresc o ora cind ea este linga Diana si nici nu vreau sa o stresez mai mult decit este. Tot timpul are cite ceva de facut, pentru ca Diana e supravegheata si verificata de personalul medical foarte des. Din toata convorbirea cu Laura mi-au ramas citeva propozitii, la care ma gindesc si care imi rasucesc un cutit in suflet. Diana e constienta de tot ce se intimpla in jurul ei, doar ca nu se poate misca si nu poate vorbi (are si niste dispozitive fixate pe cap si trup ca sa o tina imobilizata). Se uita la desene, cere cu ochii sa-i puna desenul pe care il vrea si ii place ca mami sa stea linga ea, sa o tina de minuta, i-a comunicat clar ca se simte mai bine asa. Laura e tot timpul linga ea, numai cind doarme pleaca la tati sau sa-si ia ceva de mincare. Tati e si el acum in acelasi spital, vine si o viziteaza, desi nu poate inca merge singur, dupa operatie vor pleca in Canada, mai aproape de casa (dar nu acasa), unde tati va face fizioterapie si impreuna se vor lupta pentru viata si sanatatea fetitei lor. De bani nu am intrebat, a zis Laura ceva ca numai transportul lui Andrei la acelasi spital nu l-a platit asigurarea, deci am inteles ca totul este platit de o asigurare. Dar cind mai vorbesc cu ea, o voi intreba si ii voi spune despre propunerea voastra cu cardul. Laura mi s-a parut de o tarie incredibila, eu eram terminata, abia daca mi-am gasit cuvintele, dar ea a fost mult mai tare, a reusit sa poarte o discutie normala si sa fie foarte obiectiva in analiza situatiei. Nu vreau sa ma gindesc ce e in sufletul ei de mama, e peste puterile mele. Doar cind a spus ca si-ar dori ca nimeni - nici copil, nici parinte - sa nu treaca vreodata prin ce trece fetita ei si ei linga ea - vocea s-a umplut de lacrimi si de o durere care nu poate fi descrisa in cuvinte.
Ira, cam ce ai scris tu ca simti, simt si eu. S-a darimat ceva... si de ieri, de cind am aflat, sint impresurata de o frica teribila de tot ceea ce ar putea sa li se intimple copiilor mei. Cind afli de tragedii de genul acesta, iti dai seama cit de fragili sintem, ca viata noastra atirna tot timpul de un fir de par, numai sansa il face sa nu se rupa. Sa va mai spun ca am inima cit un purice!?! Agata este in excursie astazi, la Cap St-Jacques! Cu un autobuz scolar (din ala galben, in care eu nu am deloc incredere, nu stiu de ce), pe autoruta... Am fost la un pas sa nu o las sa plece dimineata, dar isi dorea atit de mult... M-am abtinut cit am putut sa nu-i trasmit nimic din teama mea. Dar, desi suna a paranoia, abia astept sa se faca ora 15 si sa o vad in casa... Tudora e acasa, nici nu am avut putere sa o duc la gradinita. Nu e normal si sanatos sa traiesti asa, sub imperiul fricii, dar astazi nu pot sa simt altfel!!! Iar daca ma gindesc la Diana, la chipul ei de papusica din poza pe care o tin minte (acum nu am avut taria sa ma mai uit in album), ma copleseste durerea pe care o simt. Pur si simplu ma sleieste de puteri si neputinta de a face ceva pentru acest copilas ma lasa fara aer.

Edit: Tocmai voiam sa o sun pe Laura, ca sa aflu ora la care micuta Diana intra in cea de-a doua operatie, dar am intrat la Generale si am vazut ca au sunat-o deja alte fete si nu vreau sa-i mai iau din timp si eu. Asa i-am si spus, ca daca vad ca alte fete au sunat-o si au postat stiri noi, nu o mai sun. Deci, ora la care fetita intra in operatie este ora 14 la Montreal si 21 in Romania. Eu propusesem ora 15, dar acum ar fi bine daca ne-am indrepta toate cele care citim despre aceasta tragedie un gind bun si o rugaciune pentru Diana, sa reziste in timpul acestei operatii.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nici eu nu am putut dormi azi noapte. Ma tot gandesc ce este in sufletul ei de mama. Doamne sa ai in grija familia lor, ca tare o incerci acum. Ma tot gandesc cat este de subtire firul asta al vietii si cat suntem intr-adevar de fragili si de neputinciosi in fata lui Dumnezeu. Ma tot rog sa faca o minune daca de asta este nevoie. Nu stiu ce sa scriu, nu-mi pot exprima coerent sentimentele si ma uit printre lacrimi lung la calculator si ma rog din tot sufletul sa primim o veste bune de la Laura, pe care desi nu o cunosc, o simt asa de aproape pentru ca este ca si noi o MAMA.

Doamne ajuta sa fie bine.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mie una nu-mi vine sa cred ce citesc, sunt in soc!
Mi-au dat lacrimile la munca, nici nu ma mai pot concentra...Diana, fetita scumpa, Dumnezeu sa fie alaturi de tine!

Nu pot nici sa me exprim, o sa ma rog si eu pentru ea!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Doamne ce nenorocire...nu stiu ce sa spun. pling si atit.Am citit si la generale , nu sunt capabila sa leg 2 vorbe cu sens.

Doamne Dumnezeule da-ne un miracol ptr Diana. Am sa ma rog si eu la ora 14.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nelia, la ora 14 o sa ma rog la Dumnezeu, o sa fiu in autobuz.
O sa ma rog si la 15, si la 16, m-as ruga non stop numai sa se faca copilul bine. N-am mai plans demult in halul asta, si eu si Sibin ne gandim la Laura si la sotul ei si la ce simt ei acuma in sufletul lor. Ne-am rugat impreuna pentru ei. O sa-i dau telefon lui Sibin la 14 si o sa ne rugam inca o data pt. ea.

Am atatea de ce-uri in cap incat simt ca-mi crapa,
insa sant sigura ca daca esti tare, Laura, si o mangai si ii citesti si ii canti si o saruti...ea o sa simta asta si o sa se intareasca si mai mult. Fa-o sa rada, spune-i glume - chiar daca nu le intelege pe toate. Explica-i cat e de frumoasa viata, ca trebuie sa se lupte, ca nu are voie sa abandoneze. Viata se identifica de multe ori si cu o vointa puternica.

Doamne, fii generos si nu pedepsi o fiinta atat de mica si de nevinovata ! Laura, mamica ei e atat de buna si de generoasa, gesturile ei altruiste si toate calitatile ei morale exceptionale, intretinute si alimentate si de acest sufletel pur de 4 ani, pot fi rasplatite la nevoie. Acum e momentul, doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Laura este ingrozitor ce vi s-a intamplat.Am sa ma rog impreuna cu familia mea pentru scumpa ta fetita. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta groaznica incercare.
Sora prietenei mele a fost in coma, si deja medicii le-au cerut consimtamantul sa o ia de pe life support dar ei nu au vrut. Nu i-a dat nici o sansa, dar ei s=au rugat langa patul ei doua saptamani, au tinut-o de mana, i=au povestit, i=au cantat, i-au citit si intr-o dupa-masa si-a deschis ochii si a inceput sa vorbeasca. Medicii au zis ca e un miracol.
Miracole exista, ne vom ruga pentru voi, pentru frumoasa Diana sa se faca bine iar tie putere sa poti sta langa ea.
Cami

Mergi la inceput