Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

O www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104630/" target="_blank">surpriza pentru voi...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Nelia, parca are fetisoara de baietel! Sa fiti sanatosi!

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Wow, Nelia, pai arata parca de 4 luni ... , mie cand Matei era cam la stadiul asta mi-au zis deja si sexul ... sau il stii si taci chitic? .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mai spuneti, mai spuneti, ca-mi place... Nu, nu stiu sexul, dar doctorita care a facut ecografia (ecograful e destul de performant, pentru ca filmul e de la ecografia facuta pentru a depista malformatiile genetice) mi-a spus ca parerea ei, din experienta si pe baza masuratorilor, ar fi (cu mari rezerve data fiind virsta mica a fatului - 12 saptamini) ca sint sanse mai multe de a fi baietel decit fetita (cica baieteii au capul mai mare si distanta din crestet pina la fund mai mica etc.). Si bine ar fi sa nu se fi inselat... Toate valorile sint cele ale unui fat normal, are tot ce-i trebuie, dar rezultatul final il voi avea intr-o saptamina, pentru ca am facut si test de singe. Si miercuri voi avea si rezultatele de la gramada de analize facute acum o luna, pentru ca merg la a doua vizita la obstretician. Pina la sfirsitul lunii, adica pina plecam in Romania, poate am putea afla si sexul, pentru ca voi mai avea o vizita la obstretician exact inainte de plecare si el are ecograf in cabinet.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by nelia

O www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104630/" target="_blank">surpriza pentru voi...

M-am indragostit, e o minune!

carmen, eu am fost la Wasaga Beach in Ontario, dar am stat la un motel dintr-un oras apropiat, Colingwood. Am ales asta oarecum si la sfatul Simonnei, si ea a fost acolo dar a stat chiar in Wasaga.
Nu mai stiu sigur pretul la motel dar a fost rezonabil, daca esti interesata o sa caut si numele, noi am fost multumiti.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Da, te rog, daca iti aduci aminte numele motelului, ar fi super, eu ma gandeam la o cabana ca vom fi 4 adulti (in iunie vin mama si sora mea din Romania si stau 2 luni) si un copil (Mateiutul). Sa vedem cum iesim mai bine, cu motelul sau cu cabana .. .asa, pe net, pretul la cabane am vazut ca e undeva pe la 800-1000 pe saptamana.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Stiu ca s-a discutat candva despre filme pentru copii, insa la vremea respectiva Christine era mai mica. De cateva zile am descoperit pe youtube un fragment din filmul Veronica pe care l-a vazut si imi cere mereu sa-l revada. Are cineva CD cu Veronica sa-mi faca si mie o copie sau il pot cumpara de undeva?

si duminica frumoasa.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dana podeanu, fetele de pe Rive Sud si nu numai...va rog daca stiti ceva garderii tinute de romance , da-ti-mi si mie nr de tel va rog, ca vreau pt Julia cand voi incepe serviciul.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

ica 1975, cred ca am eu filmuletul cu veronica. scrie-mi un mesaj pe privat cu coordonatele tale si facem cumva sa ti-l dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Ktrinel, in ce zona lucrezi? Eu stiu o garderie a unei prietene romance unde a fost Julia aproape doi ani, dar este in Montreal si depinde f. mult daca e aproape de unde lucrezi tu.

Nelia, impresionante pozele cu bb3.Daca afli curand sexul bebeului da-mi de stire...asta pana aproape de sf. lui iunie.

O duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput