Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ktrinel, in Dubai 40 de grade is numai in lunile de vara, adica iunie, iulie, august, in rest e placut, lunile de iarna cand aici te congelezi (vreo 5-6), acolo temepratura medie e de 20 de grade ... adica numai buna pentru activitati in aer liber. Si vara, cand is 40, da, ai aerul conditionat, da macar seara cand coboara la 27 , mai poti face o plimbare ... depinde de la om la om, eu iubesc caldura ... ce sa zic, prefer sa mor de cald decat de frig .. aah, plus ca e caldura uscata, nu cu umiditate, asa ca aici ... caldura care e mai usor de suportat.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bine ai venit in Canada Adeseana...si la noi a fost la fel ...Moni s-a acomodat perfect...noua ne era somn pe la 6 dupa-amiaza dar ne-am impus sa nu dormim...cafea la greu...vizite intre 6 si 9 seara si intr-o saptamana am fost OK.
Si noi am avut peripetii cu bagajele ca 2 ne-au ramas in Londra si au venit direct acasa a doua zi.

Daca am terminat discutia cu branza acum vreau sa va zic de castraveti...am descoperit la Costco niste castraveti fara otet...cu usturoi si sare cum ii facea maica-mea in RO.Ii tin in frigidere...sunt facuti de ei...noua ne plac mult!

Spuneti-mi si mie ce plaje sunt in Montreal care sa nu fie prea aglomerate!Daca se poate nu la piscina...sa fie un lac acolo care sa semene cat de cat cu marea noastra ca fii-mea plange dupa mare si anul acesta nu ajungem la mare.

Gabi & Moni 5 ani

[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

gabid, eu am auzit de plaja de pe insula StHelene. mai e Oka (personal nu recomand), o plaja mica la CapStJacques (nu am vazut doar auzit) si parca pe la Granby sau Yamaska...tot din auzite...a! si testata , plaja de la Lac St Jean/ Saguenay ...dar e departe...

podeanu, cei de la Zepter vindeau crema asta facuta de Swisslogical, tot elvetieni.

da, carmen, asa o fi , dar eu as cauta alte locuri care ar avea clima asta..mai sunt destule...gen Tenerife (in jur de 25tot timpul anului)

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Gabid,

Despre plaje: noi am fost numai la Cap St-Jacques, au plaja, intrarea in apa este lina, este loc de pick-nick, poti merge cu caiacul, cu bicicleta.

De la prieteni am auzit de lacul Champlain, dar pe partea americana. Se pare ca plaja si lacul sint f.mari si este f.frumos. Dar in principiu trebuie sa stai o noapte acolo, ca este este cam departe.

Noi vara mai mergem la Granby, este un complex cu piscina (una mai mare cu valuri si una mai mica pentru copii) si o mica gradina zoologica.

Adseana,

Bine ati venit si sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta dar as sori si eu niste informatii, va rog.
sotul meu are 1 contract de expatriat in canada, in Quebec-maine va spun exact zona- si as vrea sa stiu si eu mai multe de pilda se vorbeste m mult franceza sau si engleza? locuri la cresa se gasesc usor sau tb sa stai pe lista de asteptare? cum e viata acolo? adica din p de vedere social, economic etc. unde exista locuri romanesti sau restaurante etc?
va multumesc mult anticipat si orice informatie va fi sigur bine venita.

Mergi la inceput

Cand castig la 6/49, promit sa ma mut in Tenerife .

Mathilda, daca jobul e in provincia QC dar nu in Montreal (banuiesc ca nu, din moment ce nu l-ai mentionat), in general se vb franceza, mult mai putin engleza. Depinde si de companie, dar in general, in afara Montrealului, se vb mai mult franceza (in provincia QC).

Despre crese, de obicei se asteapta, cum ti-e norocul, dar as zice realist, minim 2-3 luni ...

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Magdone si Carmen 77, multumesc de raspunsurile legate de masina.Problema e ca noi vom fi 3 adulti( noi si o bunica)si 2 copii(deci 2 scaune de masina).
Deci Honda Element e tare interesanta dar are doar 4 locuri...mai cautam...da sigur masina aia care o vreau eu nu s-a inventat inca...

Stie cineva, ca sa te angajezi ca intendent la bloc, ce-ti trebuie ? Am niste tineri la mine si asta ar fi un job bun pt ei pt inceput.

Denisam, pe unde esti? Ca si restul de altfel...

Mergi la inceput

Laura, atunci o Mazda 5, vezi ca in perioada asta au si niste oferte super interesante la finantare la Maza, 5-ul parca pleca de la 229 pe luna .. dar nu stiu cat cash down ... de obicei nu se cere prea mult ... e ff incapatoare (mie mi s-a parut prea incapatoare , eram ca in autobuz, reliable, si nici nu consuma f mult).

http://www.mazda.ca/root.asp

POZE NOI

Mergi la inceput

Ira, unde ai disparut, v-a inghitit vreo balena in provinciile Atlantice?

Parca spuneai ceva de poze ... .

Fetele, chiar nu stie nimeni un maseur/maseuza care sa vina la domiciliu? Noi stam in West Island, ideal ar fi sa locuiasca prin zona ... dar daca nu, nu e o pb, banuiesc ca se pot deplasa cu masina ... imi trebuie chitanta (deci sa fie maseur/maseuza cu "acte in regula" si sa faca parte din nu stiu ce ordin, ca sa pot lua decontarea de la asigurare).

POZE NOI

Mergi la inceput

Si iar io, ca deh, memoria ma lasa ... .

Vrem sa mergem in iulie (1-5 iulie) intr-o mini vacanta undeva aproape (QC sau Ontario). Stie cineva vreun lac care sa aiba plaja cu nisip, apa sa fie lina, deci sa nu fie coboratul prea abrupt, bun pentru copii)? Parca imi aduc aminte ca prin Ontario ar fi ceva de genul, dar nu mai retin lacul exact ... si daca aveti informatii despre inchirierea unei cabane in zona, pe 5 zile ... va raman recunoascatoare

POZE NOI

Mergi la inceput