Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lorelai multumesc! Isabella are 3 luni si aproape 3 saptamani. Vad ca sta cumintica si la altii in brate. Va povestesc cum o sa fie maine.

Adseana bine ati ajuns!!! Asteptam detalii cand te mai linistesti!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Lorelai, multumesc mult!

Adeseana, bine ai venit si acomodare rapida!

Roxana, sa-ti traiasca minunea. Distractie placuta la botez!
Laura avea 4 luni cand am botezat-o si a stat tare cuminte pana cand a bagat-o in apa. Moment in care s-a speriat si a inceput sa planga! Dupa ce am reusit sa o potolim, plangea "in valuri" de cate ori il vedea pe preot la fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna fetele,

crema solara cu protectie cea mai mare e 70 spf, dar aia e ca "tabla" pe tine (soarele ricoseaza imediat), nu te prinde absolut deloc soarele.Cu asta ne-am dat noi in Disneyland in 2004 in iulie.

Adseana
, bine ai aterizat pe pamint canadian , in plina vara.

Si ce vara,arde de te rupe...si eu am fost uimita dimineata sa vad ca in Calgary a nins.
Ieri copiii mei au inaugurat piscina pe anul asta. Eu mai astept un pic sa-mi incalzesc mai bine oasele.

Eu nu-s gravida si tot mi-a plouat in gura de cas.Nelia tu??
Roxana distractie palcuta la botez si sa-ti traiasca fetita.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Roxana, distractie placuta, petrecere frumoasa asteptam foto

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

multumesc fetelor pentru adrese.
e un pic cam departe de mine dar poate o sa dau o fuga saptamina viitoare , macar de pofta, daca tot s-a terminat greva stm-ului.

un week-end placut va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

hai ca am intrat la timp sa urez Isabellei multi ani sanatosi ! Pitilache, sa va traiasca micuta crestina! Distractie placuta la botez!

sia_o , cum ai rezolvat cu Tudor pana la urma?

carmen77, vezi ca tuma asta se strica ff repede...trebuie mancata rapid ...dar data fiind starea ta "insarcinata", nu ma indoiesc ca vei savura pana la ultima bucatica!
au venit caldurile si ma gandeam cu groaza citind ca mai vrei in Dubai...cum sa stai frate mereu la 40C? ...da, stiu , aer conditionat...dar sa fii dependent de asta....
altfel, cum esti? greturi ceva? pofte ...

podeanu , eu am cu factor de protectie 100 ...dada, total block sunscreen, de la Zepter ...am cautat special pt mine. pt bebica am luat cu SPF 50. vezi ca la Al-Challal pe Taschereau , spre costco gasesti branzeturile de la Adonis, de fpat e ca un Adonis (inclusiv dulciuri), dar mai mic...tot libanezi si ei...au si labneh la fel de bun...feta double-creme/bulgara e preferata mea...asta ca sa nu bati drumul pana la Adonis.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am uitat sa va spun ca eu cam absentez de pe forum din motiv de ...papadii si alte buruieni...am inceput o campanie in gradina, de scos balariile , ca ne radea lumea...si nu e tocmai usor...
papadii sovietice frate in canada asta....au o radacina ca de patrunjel .

lorelaim, sa nu uit ceva ca ma obsedeaza de mai demult, de cand am citit niste postari ale tale ...ziceai esti recrutor si acum stai acasa (de ceva ani parca? )...si dupa cate am inteles, fostii colegi te asteapta inapoi, numa nu striga dupa tine...asa e ? esti cumva in an/ani sabatic?...da' parca asta se da dupa ceva ani buni lucrati intr-o firma si doar daca are acest regim prevazut in politica lor...sau cum se face?
stii de ce te intreb , ca am 2 prietene fff bune , tot in resurse umane, cu multa experienta fiecare, care lucreaza ..nu oriunde (air canada, bombardier) si tare ar mai vrea si ele o pauza mai lunga (una sa faca copil, alta sa isi vada de cei 2 ), dar cu siguranta reintoarcerii la post ...care e smecheria, sau nu am inteles eu bine situatia ta?

adseana, BINE ATI VENIT!!! MULTA BAFTA SI RABDARE....da-ne un semn . bun, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adseana, bine ai ajuns pe tarim canadian. Nu stiam ca in Montreal aterizezi... Asteptam detalii! Unde anume locuiti acum? Unde ati vrea sa stai, v-ati gindit?
Dana, ce cas, al meu din burtica e taran adevarat, visez numai tochitura, afumaturi, slana, cirnati, scrumbie, pina si la tirii aia gretosi mi-a zburat gindul intr-o zi... Bine, ca nu-i dau eu tot ce vrea, dar ma mai infrupt din cind in cind, ca sa am motiv sa-mi fie rau dupa...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

Ktrinel, pina la urma m-am inteles cu mama Carmençitei sa stea 3 saptamini in iunie cu Tudor si dupa aceea va merge la un camp de jour ffffffffoarte scump. Dar macar va fi o vacanta adevarata pentru el si va avea o gramada de activitati cu copii de virsta lui. De cind ne-am linistit si noi un pic si am inceput sa refuzam toate lucrurile rele pe care le spunea gardiana , Tudor e cu totul altfel , e ca un ingeras. Ceea ce imi confirma banuiala ca , copilul reactioneaza dupa cum actioneaza adultul. Mai are o saptamina de mers la gradinita si apoi imi vars eu naduful pe ea, ca am tinut destul in mine si nu i-am spus nimic ca sa nu se razbune pe copil si o sa fac eu cumva sa o denunt pe la minister pentru niste chestii care nu le face tocmai corect. Dar asta e alta poveste.
Costco e si mai departe de bine, asa ca mai repede ajung in cote vertu. Nu am masina. Inca.

Va pup pe toate si va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

am uitat sa va spun ca eu cam absentez de pe forum din motiv de ...papadii si alte buruieni...am inceput o campanie in gradina, de scos balariile , ca ne radea lumea...si nu e tocmai usor...
papadii sovietice frate in canada asta....au o radacina ca de patrunjel .

lorelaim, sa nu uit ceva ca ma obsedeaza de mai demult, de cand am citit niste postari ale tale ...ziceai esti recrutor si acum stai acasa (de ceva ani parca? )...si dupa cate am inteles, fostii colegi te asteapta inapoi, numa nu striga dupa tine...asa e ? esti cumva in an/ani sabatic?...da' parca asta se da dupa ceva ani buni lucrati intr-o firma si doar daca are acest regim prevazut in politica lor...sau cum se face?
stii de ce te intreb , ca am 2 prietene fff bune , tot in resurse umane, cu multa experienta fiecare, care lucreaza ..nu oriunde (air canada, bombardier) si tare ar mai vrea si ele o pauza mai lunga (una sa faca copil, alta sa isi vada de cei 2 ), dar cu siguranta reintoarcerii la post ...care e smecheria, sau nu am inteles eu bine situatia ta?

adseana, BINE ATI VENIT!!! MULTA BAFTA SI RABDARE....da-ne un semn . bun, evident.

Ktrinel, pai de la Al-chalal iau eu brinza, marar,icre si alte alea. Dar mi-e cam lene sa ma duc si pina acolo, atirn la al meu sot cind are ceva de schimbat la Acura lui, care e chiar a cote.

Ptr buruieni si papandii noi am facut contract anul trecut cu astia de la Vertdure , platim 19.95/luna dar nu am o buruiana.Iarba e verde si frumoasa. Scoti o buruiana si in loc ies 3.

Nu stiam ca exista si factor 100. Zepter nu era firma de oale in Rominia? Sa nu rideti de mine eu parca asa imi amintesc.

Ma aduc la culcare, noapte buna Canada.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput