Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Merci de raspunsuri, am gasit cu factor 50, acum nu stiu daca nu e cam mare, dar pentru bb merge. Nici eu nu intentionez sa o tin la plaja, dar cand ne plimbam bate soarele pe maini si picioare si am vazut ca la gradi ii da si numai pentru atata.
madishor, am vazut si eu la stiri azi ca aveti zapada, brr, ciudata vreme ba prea cald ba prea frig.
Carmen, si eu am avut pofta de asa ceva la prima sarcina si tot de la Adonis am luat. Mie mi-a fost si foarte rau si numai paine cu, cas mancam toata ziua si eventual carnati, ciudate gusturi pentru greturi, nu? Mai plecati la toamna asa cu bb pe venite?

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Codritu, nu la toamna, ca ma indoiesc sa avem cetatenia pana atunci .. eu as fi plecat la inceputul iernii, dar sotul zice ca is anormala sa plec cu copil de o luna dupa mine .. mai vedem.

Fetele, eu imi aduc aminte in fragmente, deh, gravida . Imi puteti recomanda o maseuza/maseur in west island care sa vina acasa? Ca daca tot acopera asigurarea, nu vad de ce sa nu profitam ... m-am uitat pe asigurare si avem limita de 3000 cad pe an pentru masaj ... asa ca de ce oi fi eu fraiera si nu am chemat pe nimeni niciodata?

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

fetelor , va rog lamuriti-ma si pe mine pe unde vine Adonis pentru ca si eu vreau cas de oaie.

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Cel care este langa mine...la intersectia intre Cote-Vertu si Acadie.Si noi tot Baladis-Samur preferam.Este un pic de tot sarat si aduce cu casul din Romania.Noi l-am descoperit inainte de paste cand a fost la reduceri ca pana atunci luam numai feta canadiana.Nu se compara!
Ica o sa incercam si noi Tuma daca spui ca este dulce

Ieri am fost a doua oara decand suntem in Canada cu Moni la dentist si a fost super fata de prima data cand a urlat incontinuu.Am schimbat si doctorita , ca Moni era speriata de prima.2 carii la 5 ani......la scoala au pus-o la un program de fluorurare din toamna cand va incepe maternelle.

Gabi & Moni 5 ani

[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Noi folosim crema de protectie solara cu factor 30 dar Moni e un pic bronzata de la natura si se arde fff greu.
Duminica trecuta a stat cam mult in aer ,era vant si eu nu am dat-o cu crema...seara am vazut ca era cam rosie pe fata si avea si frisoane...soarele din Canada nu seamana cu cel din RO la 20 de grade.
Acum la 30 de grade o dau in fiecare zi si la gradinita o da mereu cu crema de protectie cand ii scoate afara.

Gabi & Moni 5 ani

[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Referitor la branzeturi, noi am descoperit la Costco 2 care ne plac f mult una de oaie (intr-o cutie albastra) si una de capra+vaca intr-o cutie cu steagul greciei pe ea. Feta canadiana luam la inceput, dar nu mi-a placut in mod special niciodata. Tot la Adonis mai este una de oaie, sarata, nu stiu cum se cheama, f buna, insa mai scumpa. Stiu ca Adonisul mai are 1 magazin in Laval si unul in vestul insulei, nu stiu exact adresele, insa am vazut reclame ale magazinului in ziarul de metrou si adresele sunt srcise acolo. Noi mergem la cel de la intersectia Acadie/ Cote-Vertu.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si noi iubim branza si luam de la Adonisul de be Des Sources in West island, mai este unul prin nordul Montrealului, nu imi mai aduc exact aminte numele strazii. Dar noi mai luam si de la Akawan pe Sherbrooke cand stateam in NDG. Este Feta bulgareasca, exact ca telemeaua de oaie din Rom. La Adonis au intr-adevar multe sortimente. Tot de acolo luam si tzatziki iranian (cu menta) dupa care Seba este inebunit. Hai ca daca mai scriu mult, trebuie sa fac un drum pana acolo...

Noi ne pregatim pentru botez ce va avea loc maine, a venit si soacra mea in vizita pentru 4 zile (era la Boston la cumnata mea) special pentru botez, si-i casa plina acum. Se intrec acum bunicile care s-o ia in brate pe Isabella prima sau s-o plimbe cu carutul, asa ca pot sa-mi mai rezolv si eu din treburi.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Aveau branza gustoasa la Adonis. Eu nu-mi mai amintesc exact ce cumparam (ca-s aproape 2 ani de-atunci). Noi aici mergeam:
Marche Adonis
9590 Boul De L'acadie
Montreal QC, H4N 1L8
Phone: 514-382-8606
Fax: 514-382-4386

Alte locatzii mai sunt:

http://canada411.yellowpages.ca/search/?stype=si&src=c411&what=marche+adonis&where=&bn=true&x=38&y=18

Marché Adonis - 450-978-2333
705, boulevard Curé-Labelle, Laval, QC H7V 2T8
Category : Pastry Shops, Grocers Retail
Map & Directions www.4509782333.yp.ca Save & Share

Marché Adonis - 514-685-5050
4601 des Sources, Roxboro, QC H8Y 3C5
Category : Grocers Retail
Map & Directions www.5146855050.yp.ca Save & Share

Marché Adonis - 514-382-8606
2001 Sauvé O, Montréal, QC H4N 1L8
Category : Grocers Retail
Map & Directions www.5143828606.yp.ca Save & Share

Weekend placut va doresc!

Lorelai
Digital Macro 3
Digital Macro 2
Digital Macro
Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Roxana - distractzie placuta la botez! Cat are acum Isabella?
Noi am facut botezul pe cand gabisor avea 3 luni. A fost foarte cumintzica - n-a plans de loc. Doar ca a fost extrem de curioasa si de-abia o puteam tzine in bratze... se intindea sa apuce tot si sa traga. N-a vrut sa stea la nasa sau la nasu, numai la mami si tati :-)

Lorelai
Digital Macro 3
Digital Macro 2
Digital Macro
Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Multumesc tuturor pentru urarile facute!
Am ajuns cu bine la Montreal, suntem Ok, au ajuns si valizele toate, dupa mai mujlte peripetii...va voi povesti mai pe larg cand mai intru pe forum. Acum incercam sa ne acomodam cu noul fus orar, Alexandra vad ca suporta mai bine decat noi.
Va pup pe toate!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput