Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Carmen, merci. Eu credeam ca sunt si fara furtun, mai caut.

Codritu, crema solara este indicata, cu factor de protectie cat mai mare. Sunt unele speciale ptr bebelusi/copii, trebuie citit pe ele la cate ore trebuie ``cremuit`` copilul.

Oana, La multi ani aniversatilor.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Lorelai,caro,lorelaim multumesc mult de raspunsuri O sa ma duc sa caut

Acuma mai am o intrebare imposibila ati vazut vreo oferta undeva , vreau bilete la Wonderland mai ieftine

La Ontario Place eu am luat cu 5 $ cupoane de le Pizza Pizza si saptamina asta e Doors open Toronto si-i gratuit

Ati vazut ceva asemator la Wonderland?

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Fetelor, la noi ninge si voi vorbiti de plaja si creme solare!!!
Nu-i cinstit, pe cuvant. Ma duc sa ma bag sub pat, sa nu mai vad saracii lilieci cu florile inzapezite.

madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Codritu, eu parca am cu factor de protectie 45 daca nu ma insel, si ne dam toti cu ea chiar daca e pt copii.

Laura, din pacate n-am cum sa te ajut, eu lucrez la o firma care importa piesele de schimb pentru masinile europene, care le-am zis mai sus, dar n-am nici o idee despre masina care zici tu, sorry. dar de existat trebuie sa existe nu se poate.

Madishor, nasol ce mai...dar nu cred ca tine mult

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Oanagabriela - La Multzi Ani cu sanatate sarbatoritzilor! Sa va dea bunul Dumnezeu numai bucurii la totzi!

Lorelai
Digital Macro 2
Digital Macro
Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, eu ti-as recomanda o Honda Element, f fiabila, nu consuma mult, valoare de revanzare mare, incapatoare, portbagaj mare care se deschide ca la van, inalta, ce sa zic, noi am ezitat mult intre Accordul nostru si Element, am luat Accord ca Element cu cutie manuala nu am gasit la momentul cand cautam noi masina.

Fetele, am si eu intrebari de gravida , ... stie cineva daca si unde as putea gasi cas de oaie in Montreal? , am o pofta crancena de asa ceva ... pls,pls ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

Si eu va citesc, aproape zilnic, insa n-am timp sa scriu, acu' scriu pe fuga de la servici. Am o rugaminte- are cineva aer conditionat portabil, sau cum i'o fi zicand, cel pe care-l poti muta prin casa, as vrea sa stiu cum este, merita banii?

Adsena, drum bun

Noi

Noi ne-am cumparat acum 2 ani si apoi l-am dus inapoi pentru ca era mare si greu de mutat, atat din cauza greutatii cat si din cauza furtunului. Plus ca sareau sigurantele intr-o veselie, plus ca furtunul ala mare era mereu fierbinte si incalzea aerul din camera... N-a facut banii asa ca l-am dat inapoi.
Fara furtun nu cred ca gasesti, pentru ca trebuie sa scoata pe undeva aerul cald.

codritu, eu am cumparat L'Oreal Ombrelle pentru copii cu SPF 30, mai mult nu stiu daca am intr-adevar nevoie pentru ca bebe oricum nu va prea sta in soare direct. Din asta am folosit si pentru fetita mai mare si am fost multumita.

Emilly, felicitari pentru job! Cat stati in Romania?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Carmen, noi cumparam TUMA sau BALADIS de la Adonis. Unul este dulce iar celalalt un picut sarat, nu mai stiu care-i care ca diferenta este prea mica ptr mine, mie imi place Baladis.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Saru-mana, Ica ..maine ma prezint la Adonis , rau am ajuns ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Oana Gabriela , sanatate familiei, multe aniversari in luna mai !Cat va sta Antonia in tabara ? Eu inca am emotii sa o las pe Ioana, dar m-ar bate gandul sa o dau in august macar o saptamana la o biserica de langa noi, e doar 75 de dolari pe saptamana.

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Multumim pentru pentru urari.

Antonia va sta 4 zile in tabara. Dar nu sintem la prima incercare. A fost si anul trecut 5 zile si a fost extrem de bine. Deci anul asta sintem putin mai relaxati. Aceste tabere sint organizate de scoala, merge cu profesoara ei si colegii de clasa, deci este un pic mai usor.

Mergi la inceput