cazare vila litoral Ro

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Evitati vila Ayla, are camere inghesuite, iar daca esti la et. 2 nu ai balcon si risti sa te sufoci.Oricum Eforie Nord nu mai e ce era in copilaria noastra. Multe inghesuiala, in zona Belona care era renumita pentru eleganta, auzi manele la greu, mananci hamsii si te alegi cu toxiinfectie alimentara, anul trecut hotelul Belona arata jalnic, o ruina. Singura chestie mai draguta era plaja de la hotel Europa. Plaja de la Acapulco e infima, trebuie sa mergi f dimineata ca sa mai prinzi un loc. Seara daca te plimbi pe faleza, te simti ca intr-un film d-ala SF in care merg toti motorizati, intr-un singur sens, din inertie.Nu recomand nimanui cu copii mici sa aleaga Eforie Nord. Va fi dezamagit.
Auzisem la TV de niste garsoniere/apartamente in Jupiter. Stie cineva despre asa ceva? Au construit sau inca sunt in lucru?
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Nadina, descrierea ta este adevarata din pacate!
Poate ca Eforie Sud e mai potrivit pentru familiile cu copii mici!
Asteptam sa ne povesteasca Dariana despre vila ei!

In Jupiter nu stiu sa fie apartamente noi, ins a in neptun este complexul Tismana care ofera chiar si All inclusive!
Cum o fi oare acolo?

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Sheannamp: cred ca vom merge la jumatatea lunii iulie(mai devreme nu putem). Pt. fetita este obligatorie cura heliomarina.
Stiu ca iulie - jumatatea lui august este perioada recomandata pt. talasoterapie. Gresesc oare? Atunci sunt preturi mari dar sanatatea este importanta. Altfel ar fi convenabil in extrasezon.

Nadina: multumim pt. avertizari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am auzit ca in Neptun e cel mai fain. Daca e asa sau nu, va povestesc dupa ce ma intorc.

Uite un link bun:http://www.litoralulromanesc.ro/neptun.htm
Hildegard, ti-am trimis PM.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Nadina, descrierea ta este adevarata din pacate!
Poate ca Eforie Sud e mai potrivit pentru familiile cu copii mici!
Asteptam sa ne povesteasca Dariana despre vila ei!

In Jupiter nu stiu sa fie apartamente noi, ins a in neptun este complexul Tismana care ofera chiar si All inclusive!
Cum o fi oare acolo?

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Te inteleg ca vrei ceva comparabil cu Grecia sau Bulgaria, si mi se pare normal.
Noi trebuia sa mergem in Grecia si datorita unei situatii neprevazute tot la noi vom merge, asa ca m-am pus pe cautat si am zis ca daca merg pe litoralul romanesc ( la mine era ultima alegere), macar sa ma duc la un hotel foarte bun, daca nu, cel mai bun.

Daca tot deschizi acel link, ti-as sugera sa te uiti peste hotelurile din Neptun ( cele de 4 si 3 stele, care mai toate au piscine, jocuri de joaca pentru copii, gradina cu multa verdeata) si Hotelul Dana din Venus, care are tot cam aceleasi facilitati, chit ca tipa de la agentia mi-a spus ca Neptun nu se compara cu Venus, iar terasele din Venus nu sunt in permanenta deschise.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Eu am auzit ca in Neptun e cel mai fain. Daca e asa sau nu, va povestesc dupa ce ma intorc.

Uite un link bun:http://www.litoralulromanesc.ro/neptun.htm
Hildegard, ti-am trimis PM.

Crinuta si Rayan

de acord cu tine!! dupa cativa ani buni de mers pe litoralul romanesc tot statiunea Neptun ni se pare cea mai curata si frumoasa!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Daca vreuna dintre voi afla ceva despre hotel "Le Soleil" din 2 Mai i-as fi recunoscatoare pentru detalii. Am dat cautare si nu am aflat date de contact pentru el, se pare ca a fost candva in portofoliul agentiei CMB Travel... spune ca ar fi de 4 stele si ar avea si baby sitting.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dupa mine, Eforie Nord este jalnica, Acum 2 ani ne-am rezervat camere acolo si nu am rezistat mai mult de 2 zile. E plig de tigani, manele, mizerie mare pe plaha, numai buticuri ieftine si unele in constructie, am zis ca nu mai calcam pe acolo. Am fost intr-un an si in Eforie Sud, si mi s-a parut mai dragut decat in Nord.Numai ca nici aizi nu prea ai pe unde te plimba si mai si urci 100 de scari pana la plaja, iar cum noi eram cu carucior de copil , umbrela, si alte minuni ptr. copil mic ti se lua de plaja de la atata carat. Asa ca nici acolo nu mai mergem. Am fost la Mamaia anul trecut, dar mi s-a parut f. dezorganizata statiunea fata de alti ani , asa ca anul asta intentionam sa mergem peste granita. Romanii cer bani multi si ofera prea putin din pacate.

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anda, sint perfect de acord cu tine. E prea scump sa mergi la Marea Neagra pentru ceea ce gasesti acolo. Noua ne-a placut foarte mult la Vila Elena, dar nu ne venea sa iesim din curtea lor. Din motivele enumerate mai sus de mai toata lumea.
Pentru cine este nevoit sa mearga "local" din motive de copil mic, ramine o alegere buna.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Vila Mamaia!!! Super frumos,curatenie luna,personal dragutz.

Mergi la inceput