cazare vila litoral Ro
imi poate recomanda cineva o vila la mare(daca are si curte ar fi ideal) unde sa poti merge cu un copil de 4 ani?
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Raspunsuri
grati.ela spune:
vila angely eforie nord...gasesti si pe www.vileeforie.ro
daca vrei telefon direct iti trimit PM.
nemary spune:
gratiela
oare mai sunt si alte vile la mare?
nu conteaza statiunea.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Sheannamp spune:
Anul acesta ne-am hotarat sa ne facem cele 10 zile regulamentare de soare si mare la noi pe litoral.
Pentru ca de un an suntem 4 (gemenei mei de 1 an) si, in plus, i-am agatat pe prietenii nostri cu baietelul lor de 4 luni ne-am gandit ca cea mai buna solutie ar fi sa gasim o vila pe care sa o inchiriem la cheie cum se spune.
Am prefera sa aiba 4 camere, bucatarie, o curticica acolo ca sa aiba baietii unde sa se joace cand nu suntem la plaja si, daca se poate, sa fie localizata cat mai aproape de faleza si plaja
Perioada: sfarsitul lui august.
Preferabil: Eforie Nord, Eforie Sud, 2 Mai, dar si Neptun sau Mamaia daca exista ceva care sa se potriveasca cerintelor.
Multumesc anticipat!
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
anamaria spune:
noi mergem la vila adriano, in eforie nord.
e mai mult gen hotel, insa arata super bine in poze. nu are curticica, insa este chiar langa plaja, la belona. pana la urma mi s-a parut mai importanta apropierea de plaja decat curticica...
pretul este ok, dupa mine, uita-te aici: http://www.infotravelromania.ro/agentii_oferte/eforie_nord/vara2006_vile6.html
sunt mai multe vile, poti alege ce ti se pare mai convenabil!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Sheannamp spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Da, am vazut si eu ofertele respective, dar eu inca sper ca o sa gasesc o vila cu mai putine camere.
Din cei care au fost anii trecuti in vilele din eforie nord nu e nimeni care sa ne impartaseasca experienta lor?
Ar fi extrem de util!
ardeiash spune:
vila omer: http://www.infotravelromania.ro/agentii_oferte/eforie_nord/vara2006_vile5.html#zona20
s-auzim numai de bine! si
michelle-usa spune:
buna,
ti-am trimis un mesaj pe pm.
vila meridian din eforie nord are doar 7 camere. camerele sunt spatioase, perfecte pentru familiile cu copii.trimit cu placere poze si detalii la cei care sunt interesati. meridian23@yahoo.com
numai bine, mihaela
quote:
Originally posted by Sheannamp
Multumesc pentru raspunsuri!
Da, am vazut si eu ofertele respective, dar eu inca sper ca o sa gasesc o vila cu mai putine camere.
Din cei care au fost anii trecuti in vilele din eforie nord nu e nimeni care sa ne impartaseasca experienta lor?
Ar fi extrem de util!
michelle
dariana spune:
dupa 1 iulie sper sa fie gata casutza noastra din eforie sud, asa ca va astept cu drag, pentru detalii vorbim pe pm. avem curticica si este cam la 100 m de plaja, foarte aproape de faleza, numai ca suntem inca in constructzie
Dariana si Darius (30.07.2006)poze