cazare vila litoral Ro
Raspunsuri - Pagina 2

Darria spune:
Anul acesta trebuie sa mergem cu fetita(are 1 anisor) la mare.
Problema este cazarea.
Prefer la casa, conditii bune(baie propie, frigider - separat ar fi ideal, etc...), curte cu copacei(sa stea sub copacei la umbra in timpul zilei, cand soarele este puternic) si preturi rezonabile.
Am nevoie de bucatarie doar ca sa-i fac papa fetitei.
As prefera in Eforie Sud sau Venus dar poate fi si in alta parte.
Puteti sa-mi recomandati ceva care sa se incardeze dorintelor?
O sa studiez si ofertele afisate pana acum.
Multumesc anticipat
am editat fiindca scrisesem baie separat si nu propie.

Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by Darria
Problema este cazarea.
Prefer la casa, conditii bune(baie separat, frigider - separat ar fi ideal, etc...), curte cu copacei(sa stea sub copacei la umbra in timpul zilei, cand soarele este puternic) si preturi rezonabile.
Multumesc anticipat![]()
![]()
Darria, bine ai venit in club!
Ced ca ar trebui sa facem un subiect separat: al mamicilor cu bebei de 1 an care cauta cazare cu bucatarie pe litoral!
Acum, eu nu vreau sa le fac reclama, dar uite ce ofera vecinii in acest sens www.plaja.ro/apartamente_monastery_sveti_vlas.htm" target="_blank">la sveti vlas
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Darria spune:
Sheannamp: multumesc
Da, este o idee ft. buna. Printre altele depindem si de bucatarie.
Tot legat pe vacanta la mare: ar mai tb. recomandari pt. pediatri(cu adrese si eventual nr. de tel. de la cabinet) - in caz de urgenta sa stim unde putem merge.
Litoralul bulgaresc este mai tentant si convenabil decat al nostru dar cum sunt mami paranoia, pana mai creste pitica o sa mergem doar la noi. Explicatie: daca as avea nevoie de pediatru in regim de urgenta as fi mai linistita mergand la noi cat e pitica mica.

crinuta spune:
Noi am fost anul trecut la o vila in Eforie, insa nu avea nici un nume.
Era cam la 100 m de plaja, avea bucatarie ( dar pe mine nu ma interesa, ca nu ma duc in concediu sa gatesc), nu avea curte, iar camerele desi erau curate, erau foarte mici si nu aveau nici aer conditionat, deci era crunt pe caldurile alea.
Nu-mi mai surade deloc ideea de vile, mai ales acum cand preturile la hoteluri au scazut si sunt comparabile cu cele ale vilelor.
In plus, eu imi doream piscina, asa ca anul asta mergem la Hotel Cocor in Neptun.
E mai scumput decat alte hoteluri, insa arata de vis, si este foarte bine dotat.
Tot cautand am vazut ca multe hoteluri au locuri de joaca pentru copii, piscine incalzite pentru copii, ceea ce vilele nu au cum sa ofere.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Hildegard spune:
Crinuta, unde as putea vedea cum arata hotelul COcor si camerele???
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)

Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Darria
Problema este cazarea.
Prefer la casa, conditii bune(baie propie, frigider - separat ar fi ideal, etc...), curte cu copacei(sa stea sub copacei la umbra in timpul zilei, cand soarele este puternic) si preturi rezonabile.
Multumesc anticipat![]()
![]()
am editat fiindca scrisesem baie separat si nu propie.
Noi cind mergem la mare in RO ne cazam la Vila Elena. O gasesti si pe link-ul lui Sheannamp, la Eforie Nord.
Se vede si in poze curtea, are multa iarba si copaci. Marea e la scurta distanta.
Micul dejun e foarte bun, sint de toate. Imposibil sa nu gasesti si ceva pentru copil.
E cu acces la bucatarie, poti sa gatesti daca vrei.
Noi am fost cu fetita de trei luni, am stat acolo aproape doua luni. Ziua dormea in curte, la umbra copacilor.
E un loc potrivit pentru o familie cu copii. Cred insa ca e nevoie de programare din timp. Vila nu e foarte mare si multi clienti vin in fiecare an.
Cred ca sint variante mai ieftine, dar eu cred ca asta isi merita banii.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

Darria spune:
Daca tot bantui pe net de la 6 dim
In Eforie Nord sunt multe vilute, cu camere ce au ca dotare frigi/ baie propie si acces la bucatarie - numai bun pt. bb mic.

Sheannamp spune:
Ramona J, multumim pentru raspuns!
Vila Elena este dragutza si are o localizare buna dar, iertati-ma, preturile afisate sunt enorme comparativ cu ceea ce poti gasi in alte parti de banii acestia. Inclusiv la noi.
Delia, asa e! Exista multe oferte! dar, daca esti extrem de pretentioasa (ca mine) ajungi sa le excluzi aproape pe toate de pe lista preferintelor!
O sa spuneti ca eu vreau si ieftin si bun, ei bine, nu!, vreau conditii asemanatoare cu ceea ce imi ofera bulgarii, greci si turcii de banii respectivi!
Noi mergem la sfarsitul lui august! Voi?
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Ramona J spune:
Sint de acord ca nu e cel mai ieftin loc. Dar pentru cine isi permite eu zic ca merita. E un loc deosebit si oamenii sint primitori. De aia va spun ca am mers cu bebe mic si a fost minunat.
The best thing you can do for your children is to love your wife.