Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela mare dreptate ai avut,acuma ma rog sa nu imi plesneasca pielea si pe burta ca numa acolo imi mai lipseste
roxana mi-a prins tare bine coafatul asta.aveam nevoie...

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Roxana si Sim multumesc mult pentru lamuriri. Eu credema ca urmeaza s afac tratament..m-am linistit.

Cred ca am simtit-o pe bbelina astazi si acum iara..simt asa ca niste balonase de gaze prin burta..oare ea este?

Spuneati mai devreme de niste miscari ritmice la burta cand este "supta". La mine cand este relaxata si imi tin respiratia la fel se vede..parca bate inima in burta. Cand am descoperit ..i-am zis sotului ca misca bbelina, asta acum o saptamana si el a zis ca sunt pulsatiile de la aorta, ca nu are cum sa fie bb asa ritmic si mai ales incontinuu...ma bazez pe el ca doar este (fost) medic.

17s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

S-a lasat linistea aici. Unde sunteti? Eu ma duc acusi la dus si apoi somnic. Maine iar ma trezesc de dimineata sa ma duc la servici. Da' mai am putin

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata gravidutelor

Hristos s-a inaltat!

Flavia, felicitari pentru fetita

Roxana, sanatate si sa te faci bine cat mai repede.

Mandarinutza 24+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata gravidoase!
Devyla felicitari!
Rox inca mai simt si am chiar o vanataie...asta nu inseamna ca nu fac nik...noroc ca ptr seara mi-au dat niste supozitoare vaginale ptr contractii.Insanatosire grabnica !
Tzuc felicitari ptr bb saltaret...cu numele mai ai timp lasa-l si pe tatic sa se simta util

Ce va mai omarati cu cumparatul...dupa 29 bag si eu tare...dar nu ma prea incanta treba cu comandatul, trebuie sa vad , sa pipai marfa etc s-o valutez bine la fata locului.

Ali17+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Raluca, am vazut ca tu recomnadai Sinupret pentru sinuzita in sarcina. Este sub forma de picaturi/pastile? Eu de vreo saptamana am dimineata nasul infundat si stranut, mai ales pe langa plopi,flori, sunt alergica in luna mai.

Mandarinutza 24+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata la toate gravidutele!
va doresc o zi buna!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Flavia felicitari!
Cristina nu ne spui nik...n-ai facut eco morf ieri??
Mandarinuta noroc cu tine ca si uitam "adevarat s-a inaltat!"
Ali17+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Adevarat s-a Inaltat!
Buna dimineata tuturor!

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata,
Mandarinutza-Sinupretul ptr. adulti este sub forma de pastilute. Ptr. copii se gaseste si sub forma de sirop-tinctura mai mult ca are alcool.

O zi buna. Eu fug dupa rezultatul TT-ului, am emotiii.....

Raluca 17+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput