Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 28
tomasa spune:
Sabina, scumpo, eu zic sa nu te mai gandesti asa. Sigur Sofia n-a mai crescut din cauza problemelor cu lichidul, etc. nu din cauza ca nu te-ai ingrasat. Ideea nu e de fapt sa te ingrasi ci sa mananci bine, sa te hranesti corect si sanatos si sa papi din toate (mai ales spre final de sarcina cand alimentatia conteaza mult) ceea ce tu spui ca ai facut. Asta e important pt. bb. Iar acum ca stii ca data trecuta au fost probleme sigur veti monitoriza mai atent sarcina si nu se va repeta problema. Si eu am avut IR-uri marite si suspiciune de retard de crestere la Tudor dar acum sunt cu ochii in 4 si magneziul in buzunar asa ca sper sa scapam de probleme. Pana acum IR-urile au fost ok, slava Domnului.
De ingrasat, mai mult la inceput sau mai mult spre sfarsit o facem fiecare dupa cum ne e felul, in functie de cum retinem apa, etc. Eu pledam doar pt. alimentatie echilibrata nu pt. ingrasat. Si eu am luat in primele luni mai mult decat normal, dar asa a fost si data trecuta. Oricum nu am nici un gand sa tin regim sau cura de slabire acum, incerc in continuare sa mananc echilibrat.
Sim, ce ai cumparat? E o veste buna ca au si body-uri imprimate in 6 capse. Voi trece si eu prin Unirea dar mai astept un timp cu cumparaturile astea. Deocandata imi va veni un finut in iulie si ma pregatesc pt. el
.
Flavia, felicitari!!!
Rox, ma bucur din suflet ca esti spre bine. Cred ca te-ai chinuit rau cu raceala asta...ca sa nu mai spun ca e oribil sa fii bolnava cand e cald afara. Offf!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
20s fix
tomasa spune:
Raluca, bafta multa! Sa ai un rezultat care sa nu-ti dea emotii!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
20s fix
mandarinutza spune:
Raluca, merci frumos si mult succes cu TT.
Sabina si Tomasa, o mamica care a nascut anul trecut mi-a zis ca ea a luat f. mult in greutate pana in luna a 7 a. Si in luna a 8 a si a 9 a, nu a mai luat in greutate, decat bebe a luat in greutate. Doctorul ei i-a zis ca in ultimele 2 luni, gravida nu ia prea mult in greutate, doar cat creste bebeul.
Mandarinutza
24+
Antonia Maria
Poze
slippers76 spune:
Neatza si de la mine, sau ma rog, cat de buna poate fi.
N-am inchis un ochi azi noapte. Miruna mi-a facut si febra pe langa mucii de rigoare, mi-a tusit toata noaptea si colac peste pupaza a mai facut si un ditamai herpesul pe buza de jos. Si cam asa a trecut ziua ei, saracuta. Sper sa isi revina pana duminica. Si uite asa s-a dus buna mea dispozitie de la inceputul saptamanii.
Ana
23+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
danuta36 spune:
Buna dimineata!
A tras o ploaie buna azi noapte,iar azi de dim. e racoare si ce bine e!
Ieri am umblat ca nebuna prin oras,la cumparaturi si la tuns,chiar cand era mai cald intre 12 si 15h si am venit acasa "topita"...
Dupa-masa la 17h am programare la nenea dr. si am emotii de pe acum.
Dana
19s
OanaAlina spune:
slippers, insanatosire grabinca la miruna!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png
danuta36 spune:
Va rog sa-mi treceti si mie in lista aceea de la inceput:data nasterii,12.03.1971 si U.M. 07.01.2007.Multumesc!
tomasa spune:
Mandarinutza, eu cred ca nu se poate generaliza. Toate prietenele mele au copii, unele nu s-au ingrasat deloc in primelel 4 luni si au pus cate 1 kg. pe sapt. apoi, altele au luat mai mult la inceput si mai putin spre sfarsit. Suntem diferite si e normal sa nu reactionam toate la fel. Pt. toti copiii e insa important ca mama sa fie constienta de cum e bine sa se hraneasca pe timpul sarcinii.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
20s fix